seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ اولا سلام دوما شما مشقاتو نوشتی اومدی انجمن بازی؟ باز که غ ا داری سوما دیگه چجوری بگم شرط میبندم چهارما.... چیزی یادم نمیاد اولا سلامممممم... دوما کدوم غلط؟ سوما نگفتی سر چی؟بگو سر چی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ کس دیگه نبود با من شرط ببنده؟؟؟ من:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ اولا سلامممممم... دوما کدوم غلط؟ سوما نگفتی سر چی؟بگو سر چی؟؟ باز میگه کدو غلط؟!!!! زشته بخدا افت داره درستش کن!:vahidrk: سر مدالات 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ باز میگه کدو غلط؟!!!!زشته بخدا افت داره درستش کن!:vahidrk: سر مدالات اونوقت من مدالارو بزارم وسط تو چی میزاری وسط؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ اونوقت من مدالارو بزارم وسط تو چی میزاری وسط؟؟؟؟؟؟ به اونجا نمیرسه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ به اونجا نمیرسه به کجا نمیرسه...آخه اسپانیا مال این صحبتاس... بگووووووو سر چی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ من می ترسم:icon_pf (34): از چی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ از چی؟؟ از اینکه یکیشو انتخاب کنم نمی دونم کدوم می بره! 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ از اینکه یکیشو انتخاب کنم نمی دونم کدوم می بره! اینکه ترس نداره... معلومه ایتالیا... ولی تو رو اسپانیا شرط ببند بزار یه امتیازی گیرمون بیاد... 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ اینکه ترس نداره... معلومه ایتالیا... ولی تو رو اسپانیا شرط ببند بزار یه امتیازی گیرمون بیاد... نوچ ایندفه شرط نمی بندم 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ نمی تونم از بین اسپانیا و ایتالیا یکی رو انتخاب کنم ولی هرموقع بهش فکر می کنم همش ایتالیا جلو چشممه پس من هم می گم ایتالیا قهرمانه اسم من رو هم بین طرفدارای ایتالیا ثبت کنین 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ نمی تونم از بین اسپانیا و ایتالیا یکی رو انتخاب کنم ولی هرموقع بهش فکر می کنم همش ایتالیا جلو چشممه پس من هم می گم ایتالیا قهرمانه اسم من رو هم بین طرفدارای ایتالیا ثبت کنین منم همین حسو دارم یعنی منم بگم ایتالیا؟؟؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ اون دو تا ترسوهای طرفدار ایتالیا کجان که درخواست شربندی داده بودن 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ منم همین حسو دارمیعنی منم بگم ایتالیا؟؟؟!!!! بگووووو اسپانیا... 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ منم همین حسو دارمیعنی منم بگم ایتالیا؟؟؟!!!! نمی دونم چی بگم ولی من هرچه پیش بینی کردم درس از آب در اومده جز بازی یونان و روسیه اگه خواستی تا آخرین لحظات صبر کن هرچی تو دلت بود همون رو بگو 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ نمی دونم چی بگم ولی من هرچه پیش بینی کردم درس از آب در اومده جز بازی یونان و روسیه اگه خواستی تا آخرین لحظات صبر کن هرچی تو دلت بود همون رو بگو راس می گی؟؟ چقد خوب اممممممممم باشه آخر می گم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ به کجا نمیرسه...آخه اسپانیا مال این صحبتاس... بگووووووو سر چی؟؟؟ حالا خواهی دید!!! 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ تو برو طرفدار اسپانیابهت امتیاز میدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده