pesare irani 41805 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 رسیدیم فینال:hapydancsmil: اسپانیا - ایتالیا نحوه بازی کمی تغییر کرده ه ه ه برای فینال از بازنده ها نفری 200 امتیاز کم میشه :hapydancsmil: تا کسانی که میبازند بیشتر بسوزند:hapydancsmil: برای فینال شرط بندی هم وجود داره ه ه موارد شرط بندی میتونه از شرط بستن سر امتیاز جداگانه (امتیاز بالا 500 ) یا سر بستنی یا کارت شارژ یا ساندوجی یا نهار یا................................... هر چیز دیگه باشه فقط کافیه طرفدار تیم بیاد و اعلام کنه که طرفدار فلان تیم هستم و حاظرم سر...... شرط ببندم بعد اسمش تو لیست میره تا هر کی خواست شرط ببنده با اون طرف اسامی در پست دوم موجود است فقط اگر سر بستنی و...... بستید تو یه شهر باشید که بتونید نقد کنیددددددددددددددددد:hapydancsmil: رای هاتون هم بگید اینجا ثبت میشه Mr. Specific /Pixie / Hossein.B / hamid_shahrsaz / چرگر / Neutron /Creative City / vergil / vahid88 / sh@di / Astraea / *mini* / .FatiMa / مجیدرحیمی اربنییست / Fo.Roo.GH / MOJTABA 77 / آتــــــــــروس /mission.impossible / poor!a / 18
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2012 طرفدار ایتالیا hamid_shahrsaz سر 2000 امتیاز یا بستنی یا کارت شارژ حاظره شرط ببنده چرگر سر 1000 امتیاز شرط ببنده یا سر کارت شارژ بستنی و شام Hossein.B سر 3000 امتیاز شرط میبنده Creative City سر 450 امتیاز شرط میبنده اسپانیا اتروس سر بستن یک ماه کامل پروفایل + پیام خصوصی حاظر شرط ببنده (اسم ها کم کم اضافه میشود اعلام امادگی کنید) ------------------------------------------------------------------------ شرط بندی های انجام شده اتروس و حمید شهر ساز سر 2000 شررط بستن اتروس و چرگر سر 1000 امتیاز شرط بستن اتروس و Hossein.B سر 3000 امتیاز شرط بستن اتروس و چرگر سر بستن یک ماه پروفایل + پیام خصوصی شرط بستن mission.impossible و Creative City سر 450 امتیاز شرط میبندن Fo.Roo.GH اگر باخت 1000 امتیاز ازش کم میشه و Pixie اگر باخت 5 تا تاپیک تخصصی باید بزنه و یک بستنی به Fo.Roo.GH بده ...Urbanist... سر 500 امتیاز با sh@di ...Urbanist... سر 400 امتیاز با چرگر چرگر سر کارت شارژ 2000 تومانی و mission.impossible سر 2000 امتیاز با هم شرط بستن چرگر و mission.impossible سر کارت شارژ 5000 هزار تومانی 10
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 هر دوتاش تیمم هستند ولی باید یکی رو انتخاب کنم با توجه به روحیه وحشتناک ایتالیا حس میکنم ایتالیا میبره 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 میشه گفت فینال آبکی ایه ! قهرمانان جام های جهانی پیشین یعنی کدوم؟ 1
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2012 میشه گفت فینال آبکی ایه ! قهرمانان جام های جهانی پیشین این فینال ابکیه :vahidrk: 2
Pixie 533 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 روی کل امتیازام تا شب فینال شرط میبندم که ایتالیا میبره!:gnugghender: 5
کهربا 18089 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 یعنی کدوم؟ جفتشون هم جذاب بازی نمی کنن پرتغال آلمان قشنگ تر می شد این فینال ابکیه :vahidrk: بله خودت
Pixie 533 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 رزرو برا شرط بندی:gnugghender: چرا 150 امتیاز بازی قبلیو به حسابم نریختی؟!ای جوساز! 5
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2012 چرا 150 امتیاز بازی قبلیو به حسابم نریختی؟!ای جوساز! 150 تا که حسابت ریخته نمیشه از بازنده هاااااااااااااااا 150 تا کم میشه بین برنده ها تقسمی میشه امکان داره یه بازی 20 امتیاز ببرن برنده ها امکان داره برنده ها یه بازی 1000 امتیاز ببرن بستگی به تعداد بازنده ها داره 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 چرا 150 امتیاز بازی قبلیو به حسابم نریختی؟!ای جوساز! به علامت تعجبش توجه کنید نشون میده که تقلبی در کار بوده 1
Pixie 533 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 به علامت تعجبش توجه کنید نشون میده که تقلبی در کار بوده چی میگی تو؟!کودوم تقلب؟!من با محیط اینجا آشنا نیستم!اینم 10000 بار گفتم!حالا تقلب و این کارا چجورین من نمیدونم!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 در ضمن 150 امتیازمو میخوام که سر برد ایتالیا امتیاز بیشتری شرط ببندمو بیشتر گیرم بیاد!:icon_razz::vahidrk: 3
Pixie 533 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 150 تا که حسابت ریخته نمیشه از بازنده هاااااااااااااااا 150 تا کم میشه بین برنده ها تقسمی میشه امکان داره یه بازی 20 امتیاز ببرن برنده ها امکان داره برنده ها یه بازی 1000 امتیاز ببرن بستگی به تعداد بازنده ها داره حالا با همه این تفاسیر من دیشب چقدر گیرم اومد؟!میخوام بدونم که رو چقدر میتونم حساب کنم!بعدم این که پس کی میریزین به حسابم، بعد از مرگ سهراب؟! 2
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2012 حالا با همه این تفاسیر من دیشب چقدر گیرم اومد؟!میخوام بدونم که رو چقدر میتونم حساب کنم!بعدم این که پس کی میریزین به حسابم، بعد از مرگ سهراب؟! برو تو تاپیک دیشیب تعداد بازنده ها ضربدر 150 تقیسم بر تعداد برنده ها میشه میزان کاسبی شما 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 چی میگی تو؟!کودوم تقلب؟!من با محیط اینجا آشنا نیستم!اینم 10000 بار گفتم!حالا تقلب و این کارا چجورین من نمیدونم!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3در ضمن 150 امتیازمو میخوام که سر برد ایتالیا امتیاز بیشتری شرط ببندمو بیشتر گیرم بیاد!:icon_razz::vahidrk: شوخی میکنیم جدی نگیر 1
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2012 پیش بینی خیلی سختههر دو تیم یهو افت میکنند یهو اوج میگیرند. فعلا که هم آلمان و هم انگلیس جلو ایتالیا افت کرده بودند. البته بخاطر بازی خوب ایتالیا بود خیلی سخته این دفعه هر دو رو دوست دارم ولی ایتالیا رو بیشتر حالا تا روز فینال وقت هست من هنوز اظهار نظر نمیکنم :gnugghender: نه دیگه شما سوختی رای دادی
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 نه دیگه شما سوختی رای دادی چه ربطی داره؟ تو هم دیشب ایتالیا رو بیشتر دوست داشتی ولی گفتی آلمان من هنوز چیزی نگفتم 1
ارسال های توصیه شده