pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ رسیدیم فینال:hapydancsmil: اسپانیا - ایتالیا نحوه بازی کمی تغییر کرده ه ه ه برای فینال از بازنده ها نفری 200 امتیاز کم میشه :hapydancsmil: تا کسانی که میبازند بیشتر بسوزند:hapydancsmil: برای فینال شرط بندی هم وجود داره ه ه موارد شرط بندی میتونه از شرط بستن سر امتیاز جداگانه (امتیاز بالا 500 ) یا سر بستنی یا کارت شارژ یا ساندوجی یا نهار یا................................... هر چیز دیگه باشه فقط کافیه طرفدار تیم بیاد و اعلام کنه که طرفدار فلان تیم هستم و حاظرم سر...... شرط ببندم بعد اسمش تو لیست میره تا هر کی خواست شرط ببنده با اون طرف اسامی در پست دوم موجود است فقط اگر سر بستنی و...... بستید تو یه شهر باشید که بتونید نقد کنیددددددددددددددددد:hapydancsmil: رای هاتون هم بگید اینجا ثبت میشه Mr. Specific /Pixie / Hossein.B / hamid_shahrsaz / چرگر / Neutron /Creative City / vergil / vahid88 / sh@di / Astraea / *mini* / .FatiMa / مجیدرحیمی اربنییست / Fo.Roo.GH / MOJTABA 77 / آتــــــــــروس /mission.impossible / poor!a / 18 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ طرفدار ایتالیا hamid_shahrsaz سر 2000 امتیاز یا بستنی یا کارت شارژ حاظره شرط ببنده چرگر سر 1000 امتیاز شرط ببنده یا سر کارت شارژ بستنی و شام Hossein.B سر 3000 امتیاز شرط میبنده Creative City سر 450 امتیاز شرط میبنده اسپانیا اتروس سر بستن یک ماه کامل پروفایل + پیام خصوصی حاظر شرط ببنده (اسم ها کم کم اضافه میشود اعلام امادگی کنید) ------------------------------------------------------------------------ شرط بندی های انجام شده اتروس و حمید شهر ساز سر 2000 شررط بستن اتروس و چرگر سر 1000 امتیاز شرط بستن اتروس و Hossein.B سر 3000 امتیاز شرط بستن اتروس و چرگر سر بستن یک ماه پروفایل + پیام خصوصی شرط بستن mission.impossible و Creative City سر 450 امتیاز شرط میبندن Fo.Roo.GH اگر باخت 1000 امتیاز ازش کم میشه و Pixie اگر باخت 5 تا تاپیک تخصصی باید بزنه و یک بستنی به Fo.Roo.GH بده ...Urbanist... سر 500 امتیاز با sh@di ...Urbanist... سر 400 امتیاز با چرگر چرگر سر کارت شارژ 2000 تومانی و mission.impossible سر 2000 امتیاز با هم شرط بستن چرگر و mission.impossible سر کارت شارژ 5000 هزار تومانی 10 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ هر دوتاش تیمم هستند ولی باید یکی رو انتخاب کنم با توجه به روحیه وحشتناک ایتالیا حس میکنم ایتالیا میبره 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ میشه گفت فینال آبکی ایه ! قهرمانان جام های جهانی پیشین 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ میشه گفت فینال آبکی ایه ! قهرمانان جام های جهانی پیشین یعنی کدوم؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ میشه گفت فینال آبکی ایه ! قهرمانان جام های جهانی پیشین این فینال ابکیه :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ روی کل امتیازام تا شب فینال شرط میبندم که ایتالیا میبره!:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ یعنی کدوم؟ جفتشون هم جذاب بازی نمی کنن پرتغال آلمان قشنگ تر می شد این فینال ابکیه :vahidrk: بله خودت لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ رزرو برا شرط بندی:gnugghender: چرا 150 امتیاز بازی قبلیو به حسابم نریختی؟!ای جوساز! 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ چرا 150 امتیاز بازی قبلیو به حسابم نریختی؟!ای جوساز! 150 تا که حسابت ریخته نمیشه از بازنده هاااااااااااااااا 150 تا کم میشه بین برنده ها تقسمی میشه امکان داره یه بازی 20 امتیاز ببرن برنده ها امکان داره برنده ها یه بازی 1000 امتیاز ببرن بستگی به تعداد بازنده ها داره 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ :gnugghender:ایتالیا:gnugghender: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ قمار باز ها بیان شرط ببندند کجایییییییییییید 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ چرا 150 امتیاز بازی قبلیو به حسابم نریختی؟!ای جوساز! به علامت تعجبش توجه کنید نشون میده که تقلبی در کار بوده 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ به علامت تعجبش توجه کنید نشون میده که تقلبی در کار بوده چی میگی تو؟!کودوم تقلب؟!من با محیط اینجا آشنا نیستم!اینم 10000 بار گفتم!حالا تقلب و این کارا چجورین من نمیدونم!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 در ضمن 150 امتیازمو میخوام که سر برد ایتالیا امتیاز بیشتری شرط ببندمو بیشتر گیرم بیاد!:icon_razz::vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ 150 تا که حسابت ریخته نمیشه از بازنده هاااااااااااااااا 150 تا کم میشه بین برنده ها تقسمی میشه امکان داره یه بازی 20 امتیاز ببرن برنده ها امکان داره برنده ها یه بازی 1000 امتیاز ببرن بستگی به تعداد بازنده ها داره حالا با همه این تفاسیر من دیشب چقدر گیرم اومد؟!میخوام بدونم که رو چقدر میتونم حساب کنم!بعدم این که پس کی میریزین به حسابم، بعد از مرگ سهراب؟! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ حالا با همه این تفاسیر من دیشب چقدر گیرم اومد؟!میخوام بدونم که رو چقدر میتونم حساب کنم!بعدم این که پس کی میریزین به حسابم، بعد از مرگ سهراب؟! برو تو تاپیک دیشیب تعداد بازنده ها ضربدر 150 تقیسم بر تعداد برنده ها میشه میزان کاسبی شما 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ چی میگی تو؟!کودوم تقلب؟!من با محیط اینجا آشنا نیستم!اینم 10000 بار گفتم!حالا تقلب و این کارا چجورین من نمیدونم!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3در ضمن 150 امتیازمو میخوام که سر برد ایتالیا امتیاز بیشتری شرط ببندمو بیشتر گیرم بیاد!:icon_razz::vahidrk: شوخی میکنیم جدی نگیر 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ پیش بینی خیلی سختههر دو تیم یهو افت میکنند یهو اوج میگیرند. فعلا که هم آلمان و هم انگلیس جلو ایتالیا افت کرده بودند. البته بخاطر بازی خوب ایتالیا بود خیلی سخته این دفعه هر دو رو دوست دارم ولی ایتالیا رو بیشتر حالا تا روز فینال وقت هست من هنوز اظهار نظر نمیکنم :gnugghender: نه دیگه شما سوختی رای دادی لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ نه دیگه شما سوختی رای دادی چه ربطی داره؟ تو هم دیشب ایتالیا رو بیشتر دوست داشتی ولی گفتی آلمان من هنوز چیزی نگفتم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده