anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ جواد خیابانی:عقب افتادگی المان یه دونس لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ از هادی ناصح 1000 امتیاز کم میشه به خاطر پیش بینی گزارش بازی خیابانی:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ از هادی ناصح 1000 امتیاز کم میشه به خاطر پیش بینی گزارش بازی خیابانی:vahidrk: کم کنید بدید به من امید راستی امتیازات همه بازی ها داده شده؟ حس میکنم 2 بازی آخری چیزی داده نشد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ کم کنید بدید به من امید راستی امتیازات همه بازی ها داده شده؟ حس میکنم 2 بازی آخری چیزی داده نشد الان با این تاپیک میشه 5 تا تاپیک فکر کنم شقایق گفت ت ت ت ت ت امشب یا تا فردا ظهر یارانه ها رو به حساب میریزه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ الان با این تاپیک میشه 5 تا تاپیک فکر کنم شقایق گفت ت ت ت ت ت امشب یا تا فردا ظهر یارانه ها رو به حساب میریزه میگم چند روزی هست امتیازاتم زیاد تکون نمیخوره راستی اون تاپیک پیش بینی فینال چطوره؟ اونم مثل همین تاپیکاست؟ یعنی شرط بندیه؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ 9 نفر تو تاپیک حدس فینالیست برنده شدن نفری 50 امتیازززززززززز اسمال اقا عزیزم کوفتت بشه 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ شک نکنید ایتالیا قهرمانه جواد خیابانی (ره): این بازی بازی سال 2012 نیست این بازی چند سال جلو تر از جهانه :ws28:یه جا پیرلو زد زیز توپ خیابانی میگه پیرلو توپو کنترل میکنه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ :ws28:یه جا پیرلو زد زیز توپ خیابانی میگه پیرلو توپو کنترل میکنه همش گیر داده بود به کلمه سوپرررررررررررررررررررر سوپر ماریو اما سانسور صدا و سیما تو حلقم از دقیقه 80 به بعد نابود کرده بود هی حواسش نبود تصاویر اصلی رو رو رو انتن میفرستاددددددددددددددددددد لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ 9 نفر تو تاپیک حدس فینالیست برنده شدن نفری 50 امتیازززززززززز اسمال اقا عزیزم کوفتت بشه حالا حمید شهر ساز زده بود ایتالیا و پرتغال. من مُرده قدرت ریسک این بچه هستم یک شبه میخواد ره 100 ساله بره پیش بینی باید دقیق باشه جوووووووووووون چه حالی میده این امتیازات غصبی :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ شقایق کجاییییییی اون تاپیکی که گفتم رو باز کن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ وای گل دوم ایتالیا چه خدا بود سانسور کرد صدا و سیماااااااااااااااااااااا اما من مستقیم میدیدم تو ورزشگاه بودم بالوتلی لباسش رو در اورد یه قیافه ای گرفت من پشت تلوزیون کپ کردم هر کی تونست عکس اون حرکت رو گیر بیاره جایزه داره 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ هیچی صحنه ی اون شبی نمیشه که دختره رو نشون داد دوربین پسره پرید ماچش کرد چه هولی کرده بود گزارش گره چه حالی کردیم ما 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ حالا حمید شهر ساز زده بود ایتالیا و پرتغال. من مُرده قدرت ریسک این بچه هستم یک شبه میخواد ره 100 ساله بره پیش بینی باید دقیق باشه جوووووووووووون چه حالی میده این امتیازات غصبی :gnugghender: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ بالاتولیِ بــــــــــــــابــــــــــــــا چه کــــــــــــــــــــــرد بوفون عــــــــــــــــــــاشقشـــــــم ینی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ بالاتولیِ بــــــــــــــابــــــــــــــا چه کــــــــــــــــــــــردبوفون عــــــــــــــــــــاشقشـــــــم ینی هرر چی تو بگی فقط جیغ نزن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ برنده های عزیز نفری 123 امتیاز کوفتتون بشه امتیاز روح خوردن نداره اسمال اقا برو اون متخلف امتیاز زیاد کن یواشکی رو گوشش رو بگیر بپیچون بگو اون 50 تا که زیاد کردی رو کم کن 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ هرر چی تو بگی فقط جیغ نزن ینی بازیشون توو حلقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم تهش بود 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ امیت تاپیک فینالو بزن دیگه فردا صبح میزنم برا فینال برنامه ای ویژه دارم اونجا میخوام شرط بندی هم راه بندازم از کارت شارز گرفته تا بستنی و............................... فینال رویایی ای داریم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ینی بازیشون توو حلقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمتهش بود نوش جونت گوشت بشه بچسبه بدنت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده