hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 انشااله به امید حق تعالی و با تکیه بر نیروهای غیبی آقا امام زمان عج و در سایه توفیق روز افزون رهبر معظم اسپم؟؟؟؟ 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 امید خودت رو هم اضافه کن به لیست آلمانها زود باش ببینم 1
Pixie 533 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 خوب مثل اینکه نیروهای غیبی آقا و تشکرهای محبت آمیزه دوستان مجازیه بنده معزه کرد حالا یکی به من بگه چجوری باید تو شرط بندی شرکت کنم؟!:gnugghender: 1
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2012 امید خودت رو هم اضافه کن به لیست آلمانها زود باش ببینم خودم اخرین نفر هستم اضافه میکنم بزار ببینم اینجا یه پارتی بازی رخ داد این pix تا ده مین قبل 95 امتیاز داشت تا نیوترون اومد امتیازش شد 156 2
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2012 خوب مثل اینکه نیروهای غیبی آقا و تشکرهای محبت آمیزه دوستان مجازیه بنده معزه کردحالا یکی به من بگه چجوری باید تو شرط بندی شرکت کنم؟!:gnugghender: باید بری از بقالی سر کوه ژتون بخری 1
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2012 کوتا بیا عزیزم!حاشیه سازی نکن:vahidrk: من میدونم و این نیوترون گوشاش رو میبرم میزارم کف دستش تک تک سیبیل های نداشته اش هم میکنم پارتی باز سبززززززززززززززززززززززززززززز:vahidrk: 1
Pixie 533 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 باید بری از بقالی سر کوه ژتون بخری عزیزم!برو ببین چند تا لیک خوردم!!!!!!بعد از این حرفا بزن 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 خودم اخرین نفر هستم اضافه میکنم بزار ببینم اینجا یه پارتی بازی رخ داد این pix تا ده مین قبل 95 امتیاز داشت تا نیوترون اومد امتیازش شد 156 ای دهنت سرویس آره. منم توجه کردم الان هم تیمیشه دیگه نوترون ما هم امتیاز مجانی میخوایم. نفری 60 تا بده به عنوان حق السکوت :gnugghender: 3
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2012 عزیزم!برو ببین چند تا لیک خوردم!!!!!!بعد از این حرفا بزن امداد غیبی از 95 رسوندت یه هو 158 حالا از قدیم گفتن باد اورده رو باد میبره شب اسمت رو و و وارد میکنم تا همه 158 امتیازت دود بشه بره هوا وقتی باختی 2
Pixie 533 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 جای این جو سازی بگو ببینم چجوری باید تو شرط بندی شرکت کنم!!!:vahidrk: 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 جای این جو سازی بگو ببینم چجوری باید تو شرط بندی شرکت کنم!!!:vahidrk: نه عزیز شما حق شرکت ندارید تقلب گرفتیم سواستفاده از ابزار مدیریتی نوترون میکشمت شوخی 2
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2012 جای این جو سازی بگو ببینم چجوری باید تو شرط بندی شرکت کنم!!!:vahidrk: خو این عاقیت عدم شایسته سالاریه دیگه اگر صفحه اول رو میخوندی میفهمیدی وقتی ادم پارتی کلفت داشته باشه و امتیاز غیبی بهش برسه ه ه ه ه این طور میشه دیگه 2
Pixie 533 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 امداد غیبی از 95 رسوندت یه هو 158 حالا از قدیم گفتن باد اورده رو باد میبره شب اسمت رو و و وارد میکنم تا همه 158 امتیازت دود بشه بره هوا وقتی باختی ایتالیا میبره ضایع میشیا:P اینجا زبون درازی نداره حرشم درومد 2
Pixie 533 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 خو این عاقیت عدم شایسته سالاریه دیگه اگر صفحه اول رو میخوندی میفهمیدی وقتی ادم پارتی کلفت داشته باشه و امتیاز غیبی بهش برسه ه ه ه ه این طور میشه دیگه مهم اینه که ایتالیا ببره!هیچ پارتی بازی ای هم در کار نیست!نیوترون که سهله من با گنده تر ازونم لابی دارم!جوجه ای:P:ws3: 2
Pixie 533 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 اصلا من میرم تو شرطبندیم شرکت نمیکنم!میرم تو همون پیج کل کل!منو چه به این کارهای حرام!!!! وقتی ایتالیا قهرمان شد میبینمتون 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 اصلا من میرم تو شرطبندیم شرکت نمیکنم!میرم تو همون پیج کل کل!منو چه به این کارهای حرام!!!!وقتی ایتالیا قهرمان شد میبینمتون نه توروخدا بیا متقلب اگه تقلب نکرده بودی الان داد و بیداد میکردی میبره. شک نکن 3
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2012 اصلا من میرم تو شرطبندیم شرکت نمیکنم!میرم تو همون پیج کل کل!منو چه به این کارهای حرام!!!!وقتی ایتالیا قهرمان شد میبینمتون نخیررررررر وقتی اینجا پست دادی یعنی اسمت ثبت میشه اخر شب اسمت ثبت میشه تا بعد از دست دادن 150 تا بری سراغ امداد غیبی 3
ارسال های توصیه شده