hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ فقط اسم یک نفر عوض کنی کافیه ها 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ انشااله به امید حق تعالی و با تکیه بر نیروهای غیبی آقا امام زمان عج و در سایه توفیق روز افزون رهبر معظم اسپم؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ امید خودت رو هم اضافه کن به لیست آلمانها زود باش ببینم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اسپم؟؟؟؟ من کُشته و مُرده ی این پستهای مفیدتم 2 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ خوب مثل اینکه نیروهای غیبی آقا و تشکرهای محبت آمیزه دوستان مجازیه بنده معزه کرد حالا یکی به من بگه چجوری باید تو شرط بندی شرکت کنم؟!:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ امید خودت رو هم اضافه کن به لیست آلمانها زود باش ببینم خودم اخرین نفر هستم اضافه میکنم بزار ببینم اینجا یه پارتی بازی رخ داد این pix تا ده مین قبل 95 امتیاز داشت تا نیوترون اومد امتیازش شد 156 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ خوب مثل اینکه نیروهای غیبی آقا و تشکرهای محبت آمیزه دوستان مجازیه بنده معزه کردحالا یکی به من بگه چجوری باید تو شرط بندی شرکت کنم؟!:gnugghender: باید بری از بقالی سر کوه ژتون بخری 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ کوتا بیا عزیزم!حاشیه سازی نکن:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ کوتا بیا عزیزم!حاشیه سازی نکن:vahidrk: من میدونم و این نیوترون گوشاش رو میبرم میزارم کف دستش تک تک سیبیل های نداشته اش هم میکنم پارتی باز سبززززززززززززززززززززززززززززز:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ باید بری از بقالی سر کوه ژتون بخری عزیزم!برو ببین چند تا لیک خوردم!!!!!!بعد از این حرفا بزن 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ خودم اخرین نفر هستم اضافه میکنم بزار ببینم اینجا یه پارتی بازی رخ داد این pix تا ده مین قبل 95 امتیاز داشت تا نیوترون اومد امتیازش شد 156 ای دهنت سرویس آره. منم توجه کردم الان هم تیمیشه دیگه نوترون ما هم امتیاز مجانی میخوایم. نفری 60 تا بده به عنوان حق السکوت :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ عزیزم!برو ببین چند تا لیک خوردم!!!!!!بعد از این حرفا بزن امداد غیبی از 95 رسوندت یه هو 158 حالا از قدیم گفتن باد اورده رو باد میبره شب اسمت رو و و وارد میکنم تا همه 158 امتیازت دود بشه بره هوا وقتی باختی 2 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ جای این جو سازی بگو ببینم چجوری باید تو شرط بندی شرکت کنم!!!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ جای این جو سازی بگو ببینم چجوری باید تو شرط بندی شرکت کنم!!!:vahidrk: نه عزیز شما حق شرکت ندارید تقلب گرفتیم سواستفاده از ابزار مدیریتی نوترون میکشمت شوخی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ جای این جو سازی بگو ببینم چجوری باید تو شرط بندی شرکت کنم!!!:vahidrk: خو این عاقیت عدم شایسته سالاریه دیگه اگر صفحه اول رو میخوندی میفهمیدی وقتی ادم پارتی کلفت داشته باشه و امتیاز غیبی بهش برسه ه ه ه ه این طور میشه دیگه 2 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ امداد غیبی از 95 رسوندت یه هو 158 حالا از قدیم گفتن باد اورده رو باد میبره شب اسمت رو و و وارد میکنم تا همه 158 امتیازت دود بشه بره هوا وقتی باختی ایتالیا میبره ضایع میشیا:P اینجا زبون درازی نداره حرشم درومد 2 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ خو این عاقیت عدم شایسته سالاریه دیگه اگر صفحه اول رو میخوندی میفهمیدی وقتی ادم پارتی کلفت داشته باشه و امتیاز غیبی بهش برسه ه ه ه ه این طور میشه دیگه مهم اینه که ایتالیا ببره!هیچ پارتی بازی ای هم در کار نیست!نیوترون که سهله من با گنده تر ازونم لابی دارم!جوجه ای:P:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اصلا من میرم تو شرطبندیم شرکت نمیکنم!میرم تو همون پیج کل کل!منو چه به این کارهای حرام!!!! وقتی ایتالیا قهرمان شد میبینمتون 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اصلا من میرم تو شرطبندیم شرکت نمیکنم!میرم تو همون پیج کل کل!منو چه به این کارهای حرام!!!!وقتی ایتالیا قهرمان شد میبینمتون نه توروخدا بیا متقلب اگه تقلب نکرده بودی الان داد و بیداد میکردی میبره. شک نکن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اصلا من میرم تو شرطبندیم شرکت نمیکنم!میرم تو همون پیج کل کل!منو چه به این کارهای حرام!!!!وقتی ایتالیا قهرمان شد میبینمتون نخیررررررر وقتی اینجا پست دادی یعنی اسمت ثبت میشه اخر شب اسمت ثبت میشه تا بعد از دست دادن 150 تا بری سراغ امداد غیبی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده