Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ ایتالیا ای دهانت سرویس باد باز تووووووو 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ ای دهانت سرویس بادباز تووووووو :ws28: از 21 هزار تا 150 تا کم بشه خوبه هااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ امید باز که اسمم رو ننوشتی کی می خوای یاد بگیری همه کارهات رو درست و حسابی انجام بدی :vahidrk: زود برو اسمم رو توی لیست ایتالیا بنویس تا دیر نشده 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اصلا بیان یه کاری بکنیم اگه خدای نکرده امروز ایتالیا نتونه نتیجه بگیره همه امتیاز هارو از حمید کم کنیم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ ای دهانت سرویس بادباز تووووووو من دستم با این شبزا تو یه کاسس بنده خدا هدف امتیاز کم کردن از شماس 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اصلا بیان یه کاری بکنیم اگه خدای نکرده امروز ایتالیا نتونه نتیجه بگیره همه امتیاز هارو از حمید کم کنیم چیز دیگه نمیخوای؟؟چای قلیونی چیزی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ من دستم با این شبزا تو یه کاسس بنده خدا هدف امتیاز کم کردن از شماس تو هدفت شومه حالا شاید بخاطر اینکه من هم ایتالیا رو پیش بینی کردم یه امتیازی هم بهت برسه واسه بار دوم همیشه غلطه پیش بینیهات 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ :ws28: از 21 هزار تا 150 تا کم بشه خوبه هااااااااااااااااااااااااااااااا همه رو از اون حمید کم کن لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ من دستم با این شبزا تو یه کاسس بنده خدا هدف امتیاز کم کردن از شماس اینم بگم راستی پیش بینیهات منو یاد اون هشت پا میندازه ولی با این تفاوت که برعکس پیش بینی میکنی تو هشت پا نیستی، هشت دستی 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ چیز دیگه نمیخوای؟؟چای قلیونی چیزی؟ نه مرسی چای که الان دارم میخورم قلیون هم زیاد حال نمیده اکه ودکا،ویسکی ،راکی،کاتونی چیزی داری بده بیاد :hapydancsmil: البته امتیازات هم سره جاشه لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ من 150 امتیاز ندارم!ولی حاضرم اگه باختم 1000امتیاز بدم!!!! به رئیس سایت بگین منم بازی بده 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ من 150 امتیاز ندارم غصه نخور عزيزم 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ من 150 امتیاز ندارم!ولی حاضرم اگه باختم 1000امتیاز بدم!!!! به رئیس سایت بگین منم بازی بده خودت تا شب 150تا امتیاز جمع من 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اسم ها اپ شددددددددددددد به هیچ عنوان هم تغییر نمیدم مخصوصا طرفداران ایتالیا رو فقط اسم یک نفر عوض کنی کافیه ها 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ خودت تا شب 150تا امتیاز جمع من انشااله به امید حق تعالی و با تکیه بر نیروهای غیبی آقا امام زمان عج و در سایه توفیق روز افزون رهبر معظم 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ انشااله به امید حق تعالی و با تکیه بر نیروهای غیبی آقا امام زمان عج و در سایه توفیق روز افزون رهبر معظم آقا امازم زمان و رهبر شرسون شلوغه خودت بیا چند تا پست بده تا شب 57 امتیازت ردیفه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده