pesare irani 41805 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 رسیدیم نیمه نهایی بیاین حدس بزنیددددددددددددددددددددد دددددددددددددددد کی میره فینال ل ل ل ل ل ایتالیا - المان آلمان - ايتاليا؛ جنگ متحدين در ورشو روال تاپیک هم مانند تاپیک های گذشته بازنده 150 امتیاز ازش کم میشه ه ه ه نظر سنجی هم نیست اعلام کنید همین جاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا طرفداران المان هادی ناصح/ atusa / عاطفه کوچولو / ~M~O~J~ / yass121 / .FatiMa / pesare irani /soheiiil اربنییست طرفداران ایتالیااااااا Mr. Specific / چرگر / mission.impossible / pari daryayi / hamid_shahrsaz / vahid88 / Pixie / *mini* / Astraea / W0LF / sh@di / 12
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 اووووووووووف:gnugghender: جنگ مدعیان امروز و دیروز آلمان روی کاغذ برنده هست ولی ایتالیا هم همچین دست و پا بسته نیست:gnugghender: من پیش بینی میکنم که ایتالیا میبره پ.ن: حمید جرأت داری بزن ایتالیا هر تیمی رو که حمید انتخاب میکنه، رعب و وحشت رو به اردوی اون تیم میبره. همیشه غلط پیش بینی میکنه 5
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 خوب فکر کنم خیابانی گزارشگر بازی باشه چون دوست داره بگه لاجوردی پوشان این بازی خیلی سختیه از طرفی ایتالیا داره هر بازی بهتر و بهتر میشه و همیشه هم آلمان ها مشکل داشتن جلوی ایتالیا پس خیلی بازی مثل اسپانیا و پرتغال درگیرانه دنبال میشه احتمالا آلمان تیمیه که به این سادگی بازی رو نمیده به حریف و اگر هم ببازه پوست تیم حریف رو می کنه تا بازی رو بده بهش آلمان ها همیشه همه هاشونو تموم می کنن و به گل ختمش می کنن... من از هیچ کدوم از تیما خوشم نمیاد پس هر کدوم ببرن واسم فرقی نداره ولی میگم آلمان چون تیم قدرتمند تر از ایتالیاست 4
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 خب ایتالیا میمونه ایتالیا کجا میمونه؟ طرفدار آلمانی یا ایتالیا آخرش؟ 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 من که طرفدار ایتالیم... برام بزنید ایتالیا ولی این حسه میگه آلمان میبره:icon_razz: 6
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 من که طرفدار ایتالیم...برام بزنید ایتالیا ولی این حسه میگه آلمان میبره:icon_razz: آلمان مال این صحبتا نیست... نگرون نباش... 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 من که طرفدار ایتالیم...برام بزنید ایتالیا ولی این حسه میگه آلمان میبره:icon_razz: حست درسته 1
.Yaprak 15748 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 آلمان مال این صحبتا نیست... نگرون نباش... بابا با اصالت ... ولی من به اسم قبلیت عادت داشتما بابا حسه دیگه ولی راست میگه ها این ایتالیا بعضی وقتا مشنگ میشه میترسم امشبم مشنگ بازی درارن ولی ما میبریم ایتالیا:ws48: 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 بابا با اصالت ...ولی من به اسم قبلیت عادت داشتما بابا حسه دیگه ولی راست میگه ها این ایتالیا بعضی وقتا مشنگ میشه میترسم امشبم مشنگ بازی درارن ولی ما میبریم ایتالیا:ws48: ما میبریم... 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 ما میبریم... شک نکن ایتالیا میخواد آلمان اینجوری کله پا کنه:elivg5ddfqdy8k5mocf 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 شک نکنایتالیا میخواد آلمان اینجوری کله پا کنه:elivg5ddfqdy8k5mocf ما که شک نداریم ولی اگه بخوایم شکم کنیم جرات نمیکنیم... یکی از بچه محلامون شک کرد یه اتفاق عجیب افتاد واسش... 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 ما که شک نداریم ولی اگه بخوایم شکم کنیم جرات نمیکنیم... یکی از بچه محلامون شک کرد یه اتفاق عجیب افتاد واسش... چه اتفاقی 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 چه اتفاقی مهم نیست چه اتفاقی... مهم اینه که اتفاق جالب نبوده... 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 مهم نیست چه اتفاقی... مهم اینه که اتفاق جالب نبوده... نمیگی:vahidrk: بگو بدونم چه بلایی میخواد سرم بیاد 2
ارسال های توصیه شده