pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ رسیدیم نیمه نهایی بیاین حدس بزنیددددددددددددددددددددد دددددددددددددددد کی میره فینال ل ل ل ل ل ایتالیا - المان آلمان - ايتاليا؛ جنگ متحدين در ورشو روال تاپیک هم مانند تاپیک های گذشته بازنده 150 امتیاز ازش کم میشه ه ه ه نظر سنجی هم نیست اعلام کنید همین جاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا طرفداران المان هادی ناصح/ atusa / عاطفه کوچولو / ~M~O~J~ / yass121 / .FatiMa / pesare irani /soheiiil اربنییست طرفداران ایتالیااااااا Mr. Specific / چرگر / mission.impossible / pari daryayi / hamid_shahrsaz / vahid88 / Pixie / *mini* / Astraea / W0LF / sh@di / 12 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اووووووووووف:gnugghender: جنگ مدعیان امروز و دیروز آلمان روی کاغذ برنده هست ولی ایتالیا هم همچین دست و پا بسته نیست:gnugghender: من پیش بینی میکنم که ایتالیا میبره پ.ن: حمید جرأت داری بزن ایتالیا هر تیمی رو که حمید انتخاب میکنه، رعب و وحشت رو به اردوی اون تیم میبره. همیشه غلط پیش بینی میکنه 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ خوب فکر کنم خیابانی گزارشگر بازی باشه چون دوست داره بگه لاجوردی پوشان این بازی خیلی سختیه از طرفی ایتالیا داره هر بازی بهتر و بهتر میشه و همیشه هم آلمان ها مشکل داشتن جلوی ایتالیا پس خیلی بازی مثل اسپانیا و پرتغال درگیرانه دنبال میشه احتمالا آلمان تیمیه که به این سادگی بازی رو نمیده به حریف و اگر هم ببازه پوست تیم حریف رو می کنه تا بازی رو بده بهش آلمان ها همیشه همه هاشونو تموم می کنن و به گل ختمش می کنن... من از هیچ کدوم از تیما خوشم نمیاد پس هر کدوم ببرن واسم فرقی نداره ولی میگم آلمان چون تیم قدرتمند تر از ایتالیاست 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ به نظرم المان خوب حالا چرا ناراحتی؟ 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ خوب حالا چرا ناراحتی؟ خب ایتالیا میمونه 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ خب ایتالیا میمونه ایتالیا کجا میمونه؟ طرفدار آلمانی یا ایتالیا آخرش؟ 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ من که طرفدار ایتالیم... برام بزنید ایتالیا ولی این حسه میگه آلمان میبره:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ من که طرفدار ایتالیم...برام بزنید ایتالیا ولی این حسه میگه آلمان میبره:icon_razz: آلمان مال این صحبتا نیست... نگرون نباش... 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ من که طرفدار ایتالیم...برام بزنید ایتالیا ولی این حسه میگه آلمان میبره:icon_razz: حست درسته 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ آلمان مال این صحبتا نیست... نگرون نباش... بابا با اصالت ... ولی من به اسم قبلیت عادت داشتما بابا حسه دیگه ولی راست میگه ها این ایتالیا بعضی وقتا مشنگ میشه میترسم امشبم مشنگ بازی درارن ولی ما میبریم ایتالیا:ws48: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ بابا با اصالت ...ولی من به اسم قبلیت عادت داشتما بابا حسه دیگه ولی راست میگه ها این ایتالیا بعضی وقتا مشنگ میشه میترسم امشبم مشنگ بازی درارن ولی ما میبریم ایتالیا:ws48: ما میبریم... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ ما میبریم... شک نکن ایتالیا میخواد آلمان اینجوری کله پا کنه:elivg5ddfqdy8k5mocf 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ شک نکنایتالیا میخواد آلمان اینجوری کله پا کنه:elivg5ddfqdy8k5mocf ما که شک نداریم ولی اگه بخوایم شکم کنیم جرات نمیکنیم... یکی از بچه محلامون شک کرد یه اتفاق عجیب افتاد واسش... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ ما که شک نداریم ولی اگه بخوایم شکم کنیم جرات نمیکنیم... یکی از بچه محلامون شک کرد یه اتفاق عجیب افتاد واسش... چه اتفاقی 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ چائو....:wavesmile: ایتالیا 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ چه اتفاقی مهم نیست چه اتفاقی... مهم اینه که اتفاق جالب نبوده... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ مهم نیست چه اتفاقی... مهم اینه که اتفاق جالب نبوده... نمیگی:vahidrk: بگو بدونم چه بلایی میخواد سرم بیاد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده