mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۸ وقتی که به تقویم ایران باستان نگاه می کنم، می بینم در هر ماه چندین جشن برقرار بوده، با نامهای مختلف، ولی الان حتی اسم اونها رو نمی دونیم. این بخش رو ایجاد کردیم تا برگردیم به ایران باستان و در هر ماه، مناسبتهای خاص اون ماه رو قرار بدیم و در موردشون صحبت کنیم. از کلیه دوستانی که علاقمند به اینکار هستن و تقویمی که در اون مناسبتهای ایران باستان رو نوشته دارن، دعوت می کنم در این بخش از انجمن با ما همکاری کنن. چون الان در ماه اسفند و در شرف نوروز هستیم از مناسبتهای همین ماه شروع می کنیم و به ترتیب می ریم جلو. :rose: اگر در این زمینه ایده و یا پیشنهادی دارید حتما همین جا مطرح کنید تا با هم در موردش تصمیم بگیریم. 13 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۸ سلام این تاپیک رو اتفاقی دیدم . خیلی خوبه من یه چیزهای کمی می دونم . حالا چند نفر فعالیت کنن. من هم مطلب اگه داشتم می نویسم . مناسبت اصلي مقاله رستاخيز جسم و رستاخيز جان، عيد نوروز است و از اينجا بحث به اين آيين باستاني ايراني ميرسد: «نوروز عيدي ايراني است نه زرتشتي. جشنهاي مذهبي زرتشتيان گاهنبار نام دارد و عيد نوروز جمشيدي درست پس از ششمين و آخرين گاهنبار قرار گرفته است. در عيد نوروز زرتشتيان نيز سفره مياندازند، اما رسم هفتسين فقط مختص به ايرانيان است و منشا آن نامعلوم. سفره عيد زرتشتيان آيينه و گلاب پاش دارد، نقل سفيد و ظرفي آب كه در آن چند سكه انداختهاند و برگ آويشن و ميوهاي چون انار يا نارنج يا سيب، يك مجمر آتش و كتاب اوستا، گلداني پرگل، شمعهايي روشن چيده در اطراف سفره و ظرفهايي از نان، سبزي، آجيل... و خوراكهاي پخته. آنان روز اول عيد پيش از طلوع آفتاب بر پشت بامها آتش ميافروزند و عود و صندل ميسوزانند. خانه تكاني و سبز كردن حبوبات نيز از رسومي است كه اختصاص به زرتشتيان ندارد. منبع : شهيد سيدمرتضي آويني در كتاب «رستاخيز جان» توسط انتشارات ساقي 10 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۸ این هم عیدی .( تمام روز های باستانی و رویراد های ایرانی ) گاهنامه ایرانی سال 88 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منیع رو مسدود کردن . اگه لینک بدم شاید انجمن دچار مشکل بشه . ولی توی فایل .منبعش هست 10 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ گاهنامه سال 90 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ این هم عیدی .( تمام روز های باستانی و رویراد های ایرانی )گاهنامه ایرانی سال 88 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منیع رو مسدود کردن . اگه لینک بدم شاید انجمن دچار مشکل بشه . ولی توی فایل .منبعش هست ممنون 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ گاهنامه سال 91 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ گاهنامه سال 91 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عالی بود ممنون منم الان این تقویم رو دانلود کردم ... از امروز مناسبت ها رو به ترتیب همینجا به صورت مختصر هم شده بزاریم تا یه سری به اطلاعاتمون اضافه بشه ... باشد که نادان از این دیار نریم ... 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ گاهنامه سال 91 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منم خیلی وقت بود منتظر همچین تقویمی بودم..سپاس فراوان 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ گاهنامه سال 92 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ گاهنامه سال 93 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ./. 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ گاهنامه سال 93 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ./. عالی بود ممنون داونلود کردم مرسی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده