عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ درود پرتغال... شما هم اشتباه مي كنيد راستي بازيش كيهه؟ 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ شما هم اشتباه مي كنيد راستي بازيش كيهه؟ هرگزامشب 23:15 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ هرگزامشب 23:15 حسين اگه باختين چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه باختي ديگه نبايد تالار ورزشي بياي يا نظر بدي قبوله؟ 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ حسين اگه باختين چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه باختي ديگه نبايد تالار ورزشي بياي يا نظر بدي قبوله؟ قبوله شما باختین هم نیا 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ قبولهشما باختین هم نیا باشه قبول :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ بازی خیلی سخت و حساسیه تیم پرتغال خیلی قویه و کیریس رونالدو هم که می خواد بترکونه و برای تیم ملیش هم بهتر از رئال بازی می کنه ولی اگر اسپانیا رونالدو رو بتونه ببنده که کار سختیه راحت میتونه ببره بازی رو از اونجایی هم که اسپانیا کمربند میانیش فوق العاده قویه و میانه بازی رو مال خود میکنه و منم خیلی دوسش دارم میگم که اسپانیا میاد بالا و توی فینال هم به المان می خوره المان هم میبره و قهرمان میشه 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ چرا اسم من توی لیست اسپانیا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از پس تو فکر 250 تاست دیگه به اینجا نمیاد که 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ چرا اسم من توی لیست اسپانیا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از پس تو فکر 250 تاست دیگه به اینجا نمیاد که چه خبره بزار یه کم جمع بشید بعد اپدیت میکنم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ پرتغال:hapydancsmil: دیگه خیالم راحته که اسپانیا میبره... 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ پرتغال و باید آبشو گرفت و خورد 5 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ اسپانيا .... به قول استادمون سوال بديهي مي پرسيااا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ نیم ساعت دیگه تمومه هاااااااااااااااااااااااااااااااااا بیاین رای بدید لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ پرتغال:hapydancsmil: رونالدو:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ پرتغال:hapydancsmil: رونالدو:hapydancsmil: برو بابا 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ ممد آدمین پس مشکلی نیست همچنان جرات نداره :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ پس مشکلی نیست همچنان جرات نداره :vahidrk: به به بببین باز کی اومده واست باشه فردا هم سر بزنیااااااااااااااا تاپیک با امتیز های شماست که زنده اس 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده