afra68 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ من یه دخترم اما یه ازدواج نا موفق داشتم و مجبور شدم از همسرم طلاق بگیرم یکی به من بگه مگه من گناه کردم... مگه جرم کردم... که اینطوری زخم زبون میزنین خوردم میکنین طعنه میزنین! من هنوز یه آدمم و حق زندگی دارم پس چرا منو از خودتون میرونین؟ چرا؟ 8 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ متاسفانه به خاطر عرف حاكم در جامعه هست و باز متاسفانه مردم در فقر اطلاعاتي شديد هستن و به هيچ نحو نميشه عقايد مردم رو عوض كردبه نظر من فقط بايد توكل كني چون مشكل گشا هست 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ تو بهترین حالتم عزیزم مردم حرفشون رو می زنن . سعی کن زیاد خودتو اذیت نکنی. متاسفم که جو مردمون این مدلی هست. 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ مردم همیشه حرف می زنن بذار بزنن معمولا خانم هایی بعد از طلاق آسیب می بینن که می شینن تو خونه منتظر شوهر بعدی ! باید زندگی کرد نه اینکه نشست و گذر زمان رو نگاه کرد به این شاید بگن مردگی اما زندگی نمی گن! من شما رو نمی شناسم و از برنامه زندگی شما هم خبر ندارم اما اگه می خواید راحت و خوشبخت زندگی کنید باید قدرتتون رو به دیگران نشون بدید بلند شید یه حرکتی بکنید من خانمی رو می شناسم که 18 سالگی به محض اینکه دیپلم گرفت ازدواج کرد و دو سال بیشتر زندگیش دووم نداشت بعد از اون یه مدت تو خونه نسشت دید نمی شه بلند شد و زندگی رو از نو شروع کرد الان یه ورزشکار موفق یه دانشجوی موفق و یه کارمند موفقه و اطرافیانش حتی یادشون نمیاد این یه بار ازدواج کرده چه برسه به اینکه بخوان طعنه بهش بزنن... انتخاب با خودته نه دیگران 5 لینک به دیدگاه
afra68 174 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ من منتظر نیستم که معجزه بشه... من دارم زندگی میکنم و از اتفاقی که افتاده ناراحت نیست و خودمم سر زنش نمیکنم... اما حالا که من یادم رفته خیلیا هنوز.... میدونی؟ درد اینه که داغونت کنن با حرفای صد من یه غاز! 4 لینک به دیدگاه
afroozsafa 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ زندگی پر از پستی و بلندیه ، سختیها و مشکلات همیشه هست، مرگ، جدایی ها، بیماریها و .... مشکل ما آدما اینه که فک می کنیم این مسائل فقط واسه دیگرانه و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که شاید واسه خودمونم پیش بیاد افرا جان مهم اینه که انسان در برخورد با این مسائل چطور رفتار کنه، هزاران مسئله بدتر از این هم ممکنه در آینده واسمون پیش بیاد، هیچ بعید نیست، خاصیت زندگیه ، با این نگرش من شخصا سعی میکنم 1-به هیچ چیزو هیچ فردی وابسته نشم(چرا که وابستگی ضعفه)، 2-هیچ گاه مغرور نشم ( هرگاه احساس کردم در اوج قدرتم ، به حباب فکر می کنم) 3-قدر لحظه روکه توش هستم زیاد می دونم و سعی میکنم مفید باشم 4-درد دیگران رو با تمام وجود درک می کنم و دنبال مرهمی واسه اونهام 5-آگاه شم، آگاه ، آگاه ، آگاه 2 لینک به دیدگاه
afra68 174 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی خوبه! من خودم 5 سال پیش این اتفاق واسم افتاده یعنی بعد از اتمام دوره پیش دانشگاهی ولی به نظر خودم یه آدم موفق هستم... چون آدما رو میفهمم! دوسشون دارم... حتی اگه اونا.... و من رفتم دانشگاه... به زودی مجموعه شعرام چاپ میشه... تکواندو کار میکنم... دیپلم خیاطی دارم... نقاشی میکنم! خلاصه از هر انگشتم ده تا هنر میریزه بحث سر من و رفتار ها و عادات زندگیم نیست... سر آدمهاییه که اینطوری فکر میکنن! و گرنه من باور دارم که خوشبختم! 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ متاسفانه هنوز اين مشكل وجود داره بعضيا با كسي كه طلاق گرفته جوري برخورد ميكنن كه انگار بيچاره گناه كرده در صورتي كه هيچ كس از زندگيش خبر نداره در موردش قضاوت نادرست ميكنن بعضيا بايد بفهمن دو نفري كه طلاق گرفتن با هم مشكل داشتن اونا نخواستن همديگه رو زخمي كنن پس از هم جدا شدن نبايد كسي رو به خاطر اين كار سرزنش كرد . . . فكر كنم حمايت خانواده خيلي موثر حداقل در مورد اطرافيان 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده