pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ اپدیت کن ببینم چقدر امتیاز گیرمون میاد زوده اما بالا 200 تاس 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ زوده اما بالا 200 تاس حساب کردم 400 شد 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ این حمید شهرساز اومده ایتالیا رو انتخاب کرده فکر کرده باز همه میزنن انگلیس.. زده ایتالیا(تیم ضعیفتر) که امتیاز بالاتری ببره کور خوندی 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ اخه انگلیس هم شد تیم آخ گفتی:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ اخه انگلیس هم شد تیم والااااا بخدا با این نوناشون انگلیس هم شد تیم؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ میبینم که قبل از اینکه شرکت کنم اسممو نوشتی خودت England 'till I Die جوووونم چقدر ایتالیایی داریم چه امتیازی بزنیم تو رگ امشب 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ میبینم که قبل از اینکه شرکت کنم اسممو نوشتی خودت England 'till I Die جوووونم چقدر ایتالیایی داریم چه امتیازی بزنیم تو رگ امشب برو بابا الان نیرو های خود جوش رو صدا میکنم شعار بدن علیه انگلیس ااااااا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ انگلیس تو دیگه چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا از این انگلیس طرفداری میکنی بیا ایتالیا امشب میبره 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ تو دیگه چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا از این انگلیس طرفداری میکنی بیا ایتالیا امشب میبره من طرفدار هیچ تیمی نیستم البته کمی رگ ماتادور دارم ولی فک کنم انگلیس ببره 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ من طرفدار هیچ تیمی نیستمالبته کمی رگ ماتادور دارم ولی فک کنم انگلیس ببره بیا و توبه کن و طرفدار ایتالیا بشو در های توبه هنوز بازه حیفه از این 28 هزار تا 150 تا کم بشه 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ [quote name='pesare irani']بیا و توبه کن و طرفدار ایتالیا بشو در های توبه هنوز بازه :ws3: حیفه از این 28 هزار تا 150 تا کم بشه :ws3:[/QUOTE] [B]نوچ! را نداره [/B]:ws3: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ بیا و توبه کن و طرفدار ایتالیا بشو در های توبه هنوز بازه حیفه از این 28 هزار تا 150 تا کم بشه نوچ! را نداره 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ خوب معلومه کی برنده میشه ایتالیا کسی حرفی زد؟؟؟؟؟؟ چرا امروز هم اسمم رو ننوشتین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم طرف ایتالیام اینو که همه می دونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ چرا امروز هم اسمم رو ننوشتین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم طرف ایتالیام اینو که همه می دونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه فرقی داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده