Hossein.T 22596 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ دروود اگه یادتون باشه در تاپیک قبل که در این مورد صحبت کرده بودم ، روش به این صورت بود که با اسکن کردن رنج های IP مربوط به دانشگاه میتونستیم پرو.ک.سی های فعال رو پیدا کنیم. مشکلی که دوستان داشتن این بود که اولا امکان پیدا کردن این پرو.ک.سی ها کم بود و ثانیا مدت زیادی برای اسکن کردن یه رنج آی پی ، طول میکشید. در این روش ، دیگه از روش خسته کننده ی گذشته خبری نیست و ما به کمک دوستان خارجی ، این عمل رو انجام میدیم. اگه یادتون باشه ، نرم افزاری که معرفی کرده بودم ، نرم افزار جستجوی پرو.ک.سی بود که نیاز به اینترنت پر سرعت داشت و ما با اینترنت خودمون ، کار اسکن رو انجام میدایم. اما تفاوت این روش با روش قبل چیه!؟ ما در این روش از نتایج اسکن خارجی ها استفاده میکنیم. بسیاری از سایت های خارجی ، بطور روزانه آخرین پرو.ک.سی های کارآمد و آماده به کار رو به کمک نرم افزار های جستجوی پرو.ک.سی ( مثل اونی که بهتون معرفی کرده بودم ) پیدا میکنن و برای استفاده در اختیار عموم قرار میدن. به عنوان مثال ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بطور روزانه و یا حتی ساعتی ، آخرین پرو.ک.سی های فعال رو برای استفاده ، در سایتش قرار میده که در این بین ، پرو.ک.سی های دانشگاهی هم وجوود خواهد داشت. خب ما بین اون همه پروکسی که در هر ساعت ، آپدیت میشه ، از کجا بفهمیم کدوم یک از اون پروکسی ها ، مربوط به دانشگاه میشه؟! اگه خاطرتون باشه در تاپیک قبل ، بهتون گفته بودم که برای پیدا کردن مشخصات یه آی پی ، میتونیم از اون آی پی به کمک سایت های مخصوص ، whois بگیریم. - وارد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشیم و آی پی رو وارد میکنیم و روی دکمه ی IP Whois کلیک میکنیم . http://www.noandishaan.com/upload/images/jlhb2zjeuvnpcgta7c57.png خب بعد از کلیک روی این دکمه ، این وب سایت ، اطلاعات مربوط به این آی پی رو به من نشون میده. یه سری نوشته هست. من دنبال قسمت description میگردم که اسم دانشگاه نوشته شده . شکل زیر : http://www.noandishaan.com/upload/images/ivf7563o4ggzcdpbhgf.png میبینیم که نوشته شده این آپی آدرس مربوط به کجاست. خب مطمئنا انجام اینکار برای اون همه IP که توو سایت های پرو.ک.سی هست ، کار طاقت فرسایی هست. پس چیکار کنیم!؟ از نرم افزار های مخصوص این کار که بطور اتوماتیک از آی پی ها ، Whois میگیرن استفاده میکنیم. طبق جستجویی که انجام دادم ، بهترین نرم افزاری که برای این کار پیدا کردم ، نرم افزار IPnetinfo هست. این نرم افزار کم حجم رو میتونین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنین. بعد از دانلود ، بازش میکنید و تصویر زیر رو مشاهده میکنید : http://www.noandishaan.com/upload/images/ny9n61tecjh7i5m99hf4.jpg خب با باز کردن برنامه ، با کلیک بر روی گزینه ی IP یعنی قسمتی که با کادر قرمز مشخص کردم ، کادری باز میشه که میتونید آی پی ها رو به هر تعداد و با هر فرم و شکلی که خواستید در اون وارد کنید و کلید OK رو بزنید. این آی پی ها رو میتونید از سایت هایی که آخرین پرو.ک.سی های روزانه رو قرار میدن ، کپی کنید. ترتیب این کپی هم میتونه به هر نحوی باشه. مثلا اگه در بعضی سایت ها، این آی پی ها به همراه یه سری نوشته ها کپی شدن و وارد نرم افزار شدن ، ایرادی نداره. این نرم افزار ، بطور اتوماتیک ، آی پی ها رو از حروف الفبا و سایر اعداد و حروف دیگه تشخیص میده و آی پی رو اسکن میکنه. خب ما یه لیست از آی پی ، از یه سایت کپی میکنیم و میخوایم تست کنیم ببینیم آیا پروکسی دانشگاهی از توش پیدا میکنیم یا نه. آی پی ها رو در برنامه قرار میدیم و OK رو میزنیم و صبر میکنیم مرحله ی چک کردن و Whois گرفتن ، به پایان برسه. دقت کنین میتونیم هر تعداد آی پی که خواستیم وارد برنامه کنیم. من از سایتی ، این تعداد آی پی و پورت رو کپی کردم و اونا رو به همین شکل ، وارد برنامه کردم. http://www.noandishaan.com/upload/images/24ny4fbseswfpmd2zmgy.jpg همونطوری که میبینین ، آی پی و پورت و توضیخ و نوشته و الفبا و . . . همه چی با هم وارد برنامه شد . ولی این برنامه بطور اتوماتیک ، آی پی ها رو تشخیص میده و اسکن میکنه. پس نگران روش قرار دادن آی پی ها نباشید. بعد از قرار دادن آی پی ها ، روی OK کلیک میکنیم و صبر میکنیم جستجو آغاز بشه. هرکدوم که اسکن شد سبز میشه و اگه مشکل داشت قرمز میشه. خب بعد از اسکن کامل ، نتایج رو میتونیم بصورت زیر آنالیز کنیم. وقتی روی هر آی پی کلیک کنیم ، در بخش زیر برنامه ، مشخصات مربوط به اون آی پی میاد. در بالای برنامه با کلیک بر روی Edit و انتخاب گزینه ی find ، پنجره ی مربوط به find رو باز میکنیم. میدونیم که در قسمت توضیحات مربوط به هر آی پی ، اگه آی پی مربوط به دانشگاه باشه ، عبارت university وجود خواهد داشت. و حتی عبارت college یا edu و . . . ما در قسمت find ، عباراتی مثل univ ، coll ، edu و . . . رو جستجو میکنیم. چون کلمه ی university در زبان های مختلف ممکنه اشکال مختلفی داشته باشه ولی خب در همه ی زبان ها ، عبارت univ همیشه اولش هست. ما شروع میکنیم به سرچ کردن : http://www.noandishaan.com/upload/images/bf0kq8cpe4ynsdt5z56p.jpg خب در اولین تلاشمون ، یه آی پی بدست اوردیم که برای دانشگاه Tomsk state هست که برای کشور روسیه هست! آی پی : 217.192.120.67 برای پیدا کردن پورت هم اون لیستی که ازش کپی گرفتین رو نگا کنین و ببینین پورت مربوط به این آی پی چند بوده. مثلا این هست : 3128 . میتونین اون لیست پروکسی هاتون رو در نوت پد ذخیره کنین و راحت تر دنبال پورت و . . . بگردین. خب حالا این آی پی و پورت رو به طریقی که توضیح داده شده در تاپیک قبل ، وارد مرورگر کنین و ببینین کدوم دیتابیس ها رو پشتیبانی میکنه. مثلا این آی پی ، دیتابیس taylor & francis رو به طرز وحشتناکی ساپورت میکرد! همیشه هم یادتون باشه بعد از تست کردن یه آی پی ، کش مرورگر رو مثل شکل زیر پاک کنین و آی پی های دیگه رو تست کنین. دکمه ی ALT رو در mozilla بزنید تا menu bar بالای پنجره پیداش شه . بعد طبق عکس زیر : http://www.noandishaan.com/upload/images/lsqd18owdkmx1j75qlbb.jpg سایت هایی هم که بطور منظم پروکسی های رایگان رو قرار میدن و بطور روزانه آپدیت میشن رو میتونین از گوگل پیدا کنین. من به شخصه به سایت های زیر علاقه ی زیادی دارم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مثلا سایت hidemyass قابلیتی داره که میتونین پروکسی های یه کشور خاص رو جستجو کنین. بعنوان راهنمایی و تجربه بهتون توصیه میکنم تمرکزتون رو روی سه کشور ، چین ، روسیه و برزیل بیشتر بذارین. خصوصا چین که کشور پروکسی خیزی هست! سرعت پروکسی هاش ممکنه کم باشه ولی فوق العاده هستن! 76 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ بسیـــــــــــــــــــــار هم مفید! 5 لینک به دیدگاه
mahtisaa 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ واقعا ممنونم با این روش تونستم کلی مقاله دانلود کنم :hapydancsmil: بخاطر زحماتی که میکشید بسیار سپاسگزارم 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ واقعا ممنونم با این روش تونستم کلی مقاله دانلود کنم :hapydancsmil: بخاطر زحماتی که میکشید بسیار سپاسگزارم بسیار عالی آخرش یک نفر این روش رو امتحان کرد! برای کمک هم این دو مورد رو داشته باشید. با استفاده از سایت hidemyass : جستجوی پروکسی های مالزی : نتیجه ==> دانشگاه UTM -> مقالات scientific.net بصورت Full Text دیتابیس دانشگاه UTM : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روی Subscribed Online Database Titles کلیک کن تا دیتابس های قابل دسترسی با این دانشگاه رو ببینی. جستجوی پروکسی های چینی : نتیجه==> دانشگاه پکن ( Peking University ) --> ژورنال های Cambridge بصورت Full text دیتابیس های این دانشگاه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پروکسی های ایران رو هم جستجو کن. پشیمون نمیشی ;) پ.ن : بخاطر بعضی مسائل ، آی پی ها رو خودم قرار نمیدم. پ.ن2 : دوستان با کمی زرنگی و مراجعه به وبسایت دانشگاه هایی که پیدا میکنن ، دیتابیس هایی که پشتیبانی میشه رو پیدا کنن. 13 لینک به دیدگاه
J/\/\D 420 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ من بعد از اینکه برنامه ipnetinfo باز می کنم، اینترنتم قطع میشه و نرم افزاره هیچ کاری انجام نمیده (همش Fail) می زنه. اگه راهنماییم کنی ممنون میشم. اینم بگم چندتا مقاله فارسی خواستم، حالا چروکسی دانشگاه رازی رو اگه بهم بدی، که ممنونت میشم و طبق همین راهنمایی ها پیش میرم 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ من بعد از اینکه برنامه ipnetinfo باز می کنم، اینترنتم قطع میشه و نرم افزاره هیچ کاری انجام نمیده (همش Fail) می زنه. اگه راهنماییم کنی ممنون میشم. اینم بگم چندتا مقاله فارسی خواستم، حالا چروکسی دانشگاه رازی رو اگه بهم بدی، که ممنونت میشم و طبق همین راهنمایی ها پیش میرم احتمالا سرعت اینترنتت پایین هست. بهتره برای پیدا کردن پروکسی ها ، شب از برنامه استفاده کنی. دورو بر ساعت 11-12 هر هر وقت که حس میکنی بهتر جواب میده. پروکسی های ایران رو جستجو کن. 7 لینک به دیدگاه
agha_jaan 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ سلام آقا دست گلت درد نکنه برای یکی از دانشگاهای ایران امتحان کردم کار میکرد خیلی لطف کردی من نمیدونم چرا یک سری ادمها این ip ها رو دارن ولی در اختار دیگران قرار نمیدن آخه تو علم که دیگه نباید بخیل بود شاید یکی تونست از این مقالها یه کار عالی بکنه اونوقت تو هم در کار اون سهیم بودی باتشکر فراوان 8 لینک به دیدگاه
khalaj_mohsen 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ سلام a.q.u.a ی عزیز. من هر آیپی و پورتی که مربوط به یه دانشگاه باشه رو وارد می کنم اما دیتا بیس های معروف مثل ساینس دایرکت یا تیلور اند.. یا اسپرینگر ، همه رو پولی نشون می ده و نمیشه مقاله دانلود کرد. حتی دانشگاه واشنگتن. البته به دلایلی نمی تونم از فایرفاکس استفاده کنم و از گوگل کروم استفاده می کنم، اشکال از چی می تونه باشه. ممنون 2 لینک به دیدگاه
khalaj_mohsen 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ آقا مشکل حل شد و تونستم با آی پی دانشگاه استنفورد مقاله دان بزنم. بی نهایت ممنونتم.:lol::hapydancsmil: فقط میشه فکری برای کندی بیش از حد سرعت کرد؟ در ضمن گفته بودی باید هیستوری رو از مرورگر پاک کنیم. اولا چه ضرورتی داره و ثانیا توی گوگل کروم گزینه active logins رو پیدا نکردم . یعنی نبود. چه کنم؟ یه سوال اساسی دیگه: آیا آی پی و پورت یه دانشگاه که به چنگ میاریم دائمی هست. یعنی می تونیم آی پی و پورت رو ذخیره کنیم و بعد ها هم دوباره استفاده کنیم؟؟ یه چیزی رو هم نمی تونم نگم ... واقعا تعجب کردم که دانشگاه استفنفورد شاید 60 درصد مقاله ها ساینس دایرکت رو نخریده بود!!!!!!! این برای من خیلی عجیبه که گرون قیمت ترین دانشگاه این وضعیت رو داشته باشه. دانشگاه خودم (دانشگاه تهران) ساینس دایرکت را خیلی بیشتر ساپورت کرده بود. به نظر شما آیا اشکالی ممکنه در این روش بهمون یاد دادین ممکنه باعث این مسئله شده باشه؟؟ باز ازتون نهایت تشکر رو می کنم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ یه سئوال: برای دینا بیس های sciencedirect و... هم از همین روش می شه استفاده کرد؟ 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ یه سئوال:برای دینا بیس های sciencedirect و... هم از همین روش می شه استفاده کرد؟ هر دیتابیسی که فکرش رو بکنی... 3 لینک به دیدگاه
gh_bagheri 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ ببخشید، من توی پروکسی تازه کار هستم، ببخشید اگه سوالام مسخره هست:)، من هر چی آیپی و پورت وارد میکنم باز وقتی وارد میشم بازم کتابخونهٔ دانشگاه خودمون رو میشناسه 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ ببخشید، من توی پروکسی تازه کار هستم، ببخشید اگه سوالام مسخره هست:)،من هر چی آیپی و پورت وارد میکنم باز وقتی وارد میشم بازم کتابخونهٔ دانشگاه خودمون رو میشناسه سوالت نامفهومه . دوباره با جزئیات بیشتر مطرح کن :) 1 لینک به دیدگاه
gh_bagheri 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ سوالت نامفهومه . دوباره با جزئیات بیشتر مطرح کن :) ممنون از پاسخ سریعت من یه پروکسی پیدا کردم از یه دانشگاه تو پاریس: 195.221.75.4:80، ولی وقتی پروکسی ستینگ رو تغییر میدم و میرم تو سایت elsevier بازم آیپی دانشگاهی که خودم الان توش هستم رو میشناسه انگار که پروکسی عمل نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ ممنون از پاسخ سریعتمن یه پروکسی پیدا کردم از یه دانشگاه تو پاریس: 195.221.75.4:80، ولی وقتی پروکسی ستینگ رو تغییر میدم و میرم تو سایت elsevier بازم آیپی دانشگاهی که خودم الان توش هستم رو میشناسه انگار که پروکسی عمل نمیکنه cookie های مرورگرت رو پاک کن. کوکی های مربوط به لاگین و آنلاین بودن و ... قسمت های مربوط به تنظیم مرورگر در همین تاپیک رو بخون. 1 لینک به دیدگاه
coolboy2004 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ سلام و روزتان بخیر از روشی که معرفی کردید خیلی ممنونم وبنده به شخصه استفاده کردم، البته اکثرآ چینی بودن. بنده الان یک سوالی دارم و می خواستم بدونم اگر آی پی یک دانشگاه را داشته باشی، مثلا دانشگاهی در آمریکا، چطور میشه پورت مربوطه را پیدا کرد لازم است مه بگم این آی پی را از لیستی پیدا نکردم که پورت آن نوشته شده باشه، مثلا یک دانشگاه چینی با این آی پی: 152.92.137.2 که ظاهرا بیش از SD over 6500 و SD book over 3500 داره. حالا چطور پورت را میشه پیدا کرد ممنونم از راهنمایی شما متشکرم 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ سلام و روزتان بخیراز روشی که معرفی کردید خیلی ممنونم وبنده به شخصه استفاده کردم، البته اکثرآ چینی بودن. بنده الان یک سوالی دارم و می خواستم بدونم اگر آی پی یک دانشگاه را داشته باشی، مثلا دانشگاهی در آمریکا، چطور میشه پورت مربوطه را پیدا کرد لازم است مه بگم این آی پی را از لیستی پیدا نکردم که پورت آن نوشته شده باشه، مثلا یک دانشگاه چینی با این آی پی: 152.92.137.2 که ظاهرا بیش از SD over 6500 و SD book over 3500 داره. حالا چطور پورت را میشه پیدا کرد ممنونم از راهنمایی شما متشکرم دروود در مورد چینی بودن اکثر دیتابیس ها ، شما باید لیست پروکسی های مربوط به کشور های مختلف رو اسکن کنید تا بتونید پروکسی دانشگاه های اون کشور رو پیدا کنید. در مورد سوال دوم خدمتتون عرض کنم که به این راحتیا نیست که شما یه آی پی از دانشگاه داشته باشید و بگردید دنبال پورتش!!! اولا که دانشگاه ها ، رنج آیپی دارن و تنها یک آی پی مربوط به اون دانشگاه نمیشه. ثانیا اون رنج آی پی یا اون دانشگاه ، باید پروکسی سرور خودش رو فعال کرده باشه تا بشه به واسطه ی اون ، به اینترنت وصل شد. خلاصه اینکه در این مورد در تاپیک اولم به طور کامل توضیح دادم. 5 لینک به دیدگاه
simani 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ سلام و با تشکر از مقاله مفیدتون آیا روشی برای به دست اوردن یوزر پسورد دانشگاهی که بعضی از سایتهای ایرانی می فروشن وجود داره مثلا تو یکی از این سایتها برای دانشگاه کلمبیا مبلغ 60 تومن می خواهد و ادعا می کنه حداقل 1 ماه دسترسی خواهد داشت با کمال تشکر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده