poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ همونطور که میدونید این روزها گوشی هوشمند جدید سامسونگ یعنی Galaxy S3 در رأس توجهات واقع شده و خبرهای مربوط به اون هم در صدر اخبار وبسایتها قرار داره. حتما خبرهای بسیار جالبی از امکانات و مزایا و برتریهای این گوشی در مقایسه با رقبا شنیدید و احتمالا طرفداران آیفون اپل از روز معرفی این گوشی تا به امروز، خواب خوش ندارن و منتظرن که شرکت محبوبشون هرچه سریعتر رقیبی برای مقابله با کهکشانی عظیمالجثهی سامسونگ ارائه کنه. اما هوادارهای اپل برای اینکه دلشون کمی خنک بشه و یه بتونن جوابی برای طرفداران سامسونگ در کـَلکـَل کردنها داشته باشن، میتونن به این خبر که من بهش میگم کابوس طرفداران سامسونگ توجه کنن:دیروز یه کاربر ایرلندی در یکی از انجمنهای گفتگوی کشور خودش از آتش گرفتن و ذوب شدن یه دستگاه گوشی گلکسی اس ۳ سفیدرنگ خبر داد. ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) این کاربر که در حال رانندگی بوده و گوشیش رو، در داک مخصوص نگهداری گوشی روی داشبورد خودرو گذاشته بوده، ناگهان یه صدای انفجار میشنوه و جرقهی بزرگ سفیدی از قسمت پایینی گوشیش بیرون میزنه و گوشی آتیش میگیره و بخشهایی از بدنهی اون ذوب میشه! این کاربر هم فوری با آیپد خودش از این ماجرا چند تا عکس میگیره و پیگیر ماجرا میشه. کمی بعد، رئیس بخش منطقهای فروش شرکت سامسونگ شخصا با این آقا قرار میذاره و بعد از ملاقات، یه گوشی گالکسی اس ۳ جدید به ایشون میده و قول چند تا وسیلهی جانبی رایگان رو هم بهش میده تا کاربر رو راضی نگه داره. وبلاگ “سامسونگ فردا” هم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و اعلام می کنه که شرکت سامسونگ به طور جدی پیگیر این قضیه است تا علت ماجرا رو متوجه بشه، چون سلامت و آرامش کاربران براش خیلی مهمه.به هر حال این اولین دسته گلیه که گلکسی سوم سامسونگ به آب داده و اتفاقا این ماجرا، هم توی خودروی اون شهروند ایرلندی و هم توی اینترنت حسابی آتیش به پا کرده! عکسهایی که شهروند ایرلندی از این اتفاق گرفته رو در ادامه میتونید ببینید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نکتهی جالب اینه که توی نظرات اون انجمن گفتگو، کاربرای دیگه به این آقا پیشنهاد کردن که برای حفظ جونش هم که شده دیگه از گلکسی اس ۳ استفاده نکنه. اما ایشون جواب داده که حیفش میاد از گوشی به این خوبی بگذره و دل بکنه و باز هم گلکسی اس ۳ رو به عنوان گوشی خودش انتخاب میکنه! گرچه ما کاربران از طرفداری این شرکتها هیچ سودی نمیبریم اما به نظر شما کدوم گوشی بهتره ؟ 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ به نظر من هر دو گوشی خوش ساخته. ولی اگه آی فون جنسش از طلا هم که باشه بخاطر محدودیت هایی که توی ایران داره از نظر نرم افزار و کلا پشتیبانیداره، من گالکسی رو ترجیح میدم. ضمن اینکه آی فون خسته کننده است. این آقا هم حتما" یه کرمی ریخته واااالااا بخدااا 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ به نظر من هر دو گوشی خوش ساخته. ولی اگه آی فون جنسش از طلا هم که باشه بخاطر محدودیت هایی که توی ایران داره از نظر نرم افزار و کلا پشتیبانیداره، من گالکسی رو ترجیح میدم. ضمن اینکه آی فون خسته کننده است. این آقا هم حتما" یه کرمی ریخته واااالااا بخدااا احساس میکنم زده به جایی اتصالی داشته یا کبریت گرفته سوزونده اخه باطری گوشی های جدید با اون گوشی ذغالی های قدیم فرق داره اطلاعات کامل ندارم اما فکر میکنم اینجوری نسوزن ! منم با سامسونگ موافق ترم خیلی خوش دسته اونی که دارم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ احساس میکنم زده به جایی اتصالی داشته یا کبریت گرفته سوزونده اخه باطری گوشی های جدید با اون گوشی ذغالی های قدیم فرق داره اطلاعات کامل ندارم اما فکر میکنم اینجوری نسوزن ! منم با سامسونگ موافق ترم خیلی خوش دسته اونی که دارم استفاده غیراصولی از هر چیزی باعث خرابیش میشه. ----------------------------------------------------------------- گروه خبری GSM: مسافران پرواز منطقهای لیزموز به سیدنی به شماره Express ZL319 در استرالیا روز جمعه با یک سورپرایز غیرمنتظره روبرو شدند وقتی که گوشی آیفون ۴ یکی از مسافران همراه با نور قرمز و دود شدیدی که از آن متصاعد میشد شروع به شعلهور شدن کرد تا آنجا که با دخالت کادر پرواز بلافاصله گوشی خاموش شد. بنابر گزارش فارنت، این حادثه اگر چه هیچ مجروحی بر جای نگذاشته است اما اداره امنیت پروازهای استرالیا اعلام کرده که تحقیقات لازم را در این خصوص انجام خواهد داد و در همین حال تنها تصویر منتظر شده از آیفون فوق حاکی از مشکل باطری در آن است. اگر چه محصولات آیفون به ایرادهای کم سختافزاری شهره هستند اما اعلامیه ماه گذشته اپل در خصوص فراخوان نسل اول محصول آیپاد نانو به خاطر مشکل باطری نگرانیهایی را در خصوص بروز این مشکل در سایر محصولات اپل افزایش داده است. تا آنجا که سایت دنکستوب در گزارش خود آورده است که برخی کاربران آیفون پیش از این از تجربه انفجار و مشتعل شدن آیفون خود در هنگام استفاده سخن گفتهاند و همانند همین گزارش از داغ شدن بیش از حد گوشی پیش از مشتعل شدن آن خبر دادهاند. در حالی که اپل هنوز از مشکل کاهش سریع شارژ باطری جان سالم بدر نبرده اگر این حادثه تصادفی بوده نباشد، مشکل آتش گرفتن آیفون این شرکت را با بحران جدیتری روبرو خواهد کرد. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ استفاده غیراصولی از هر چیزی باعث خرابیش میشه.----------------------------------------------------------------- گروه خبری GSM: مسافران پرواز منطقهای لیزموز به سیدنی به شماره Express ZL319 در استرالیا روز جمعه با یک سورپرایز غیرمنتظره روبرو شدند وقتی که گوشی آیفون ۴ یکی از مسافران همراه با نور قرمز و دود شدیدی که از آن متصاعد میشد شروع به شعلهور شدن کرد تا آنجا که با دخالت کادر پرواز بلافاصله گوشی خاموش شد. بنابر گزارش فارنت، این حادثه اگر چه هیچ مجروحی بر جای نگذاشته است اما اداره امنیت پروازهای استرالیا اعلام کرده که تحقیقات لازم را در این خصوص انجام خواهد داد و در همین حال تنها تصویر منتظر شده از آیفون فوق حاکی از مشکل باطری در آن است. اگر چه محصولات آیفون به ایرادهای کم سختافزاری شهره هستند اما اعلامیه ماه گذشته اپل در خصوص فراخوان نسل اول محصول آیپاد نانو به خاطر مشکل باطری نگرانیهایی را در خصوص بروز این مشکل در سایر محصولات اپل افزایش داده است. تا آنجا که سایت دنکستوب در گزارش خود آورده است که برخی کاربران آیفون پیش از این از تجربه انفجار و مشتعل شدن آیفون خود در هنگام استفاده سخن گفتهاند و همانند همین گزارش از داغ شدن بیش از حد گوشی پیش از مشتعل شدن آن خبر دادهاند. در حالی که اپل هنوز از مشکل کاهش سریع شارژ باطری جان سالم بدر نبرده اگر این حادثه تصادفی بوده نباشد، مشکل آتش گرفتن آیفون این شرکت را با بحران جدیتری روبرو خواهد کرد. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چی کار میکنن اینجوری اتیش میگیره کوفتشون شه 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ اءءءءءءء.گوشی منم خیلی داغ میشه.یهو منفجر نشه بمیرم 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ اءءءءءءء.گوشی منم خیلی داغ میشه.یهو منفجر نشه بمیرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دیگه بمب اتم که نمیترکه ! یه باطریه منفجر نمیشه فکر میکنم اتیش میگیرن نه ؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ دیگه بمب اتم که نمیترکه !یه باطریه منفجر نمیشه فکر میکنم اتیش میگیرن نه ؟ خب چمیدونم.ترسیدم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ اءءءءءءء.گوشی منم خیلی داغ میشه.یهو منفجر نشه بمیرم حتما وقتی گوشی تو شارژه باهاش حرف میزنی یا میری اینترنت اینطوری داغ میشه و احتمال انفجار باطری وجود داره. 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ حتما وقتی گوشی تو شارژه باهاش حرف میزنی یا میری اینترنتاینطوری داغ میشه و احتمال انفجار باطری وجود داره. هر موقع صحبت میکنم .اما تو شارژ نیستپس شبا بذارمش تو حیاطو بخوابم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده