H O P E 34652 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 نقشه توپوگرافی کل شهر تهران با فرمت کد ( DWG ) هستش که علی رغم اینکه فشرده شده ، بازم حجمش خیلی زیاده :icon_pf (34): حدودا 100 مگ هستش و دانلود کردنش کار سختیه دیگه حساب کنید من چی کشیدم تا آپ بشه :icon_pf (34): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15
ایربن 12 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 چرا نمیتونم هیچ نقشه ای رو دانلود کنم....چیزی به اسم گزینه ی دانلود وجود نداره.....منو راهنمایی میکنه به صفحه ای با آدرس blank...چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 چرا نمیتونم هیچ نقشه ای رو دانلود کنم....چیزی به اسم گزینه ی دانلود وجود نداره.....منو راهنمایی میکنه به صفحه ای با آدرس blank...چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ روی لینکی که گذاشته شده کلیک راست کنید و Copy Link Location رو بزنید. بعدش لینک کپی شده رو بالای مرورگر یا داخل دانلود منیجر past کنید. 3
neda_kb 17 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 من نمیتونم دانلودش کنم ممکنه فقط قسمتی که لازم دارم رو برام بفرستین! 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 من نمیتونم دانلودش کنم ممکنه فقط قسمتی که لازم دارم رو برام بفرستین! چه مشکلی واسه دانلودش دارین؟ کدوم قسمتشو میخواین؟ 3
neda_kb 17 ارسال شده در 14 اسفند، 2012 چه مشکلی واسه دانلودش دارین؟ کدوم قسمتشو میخواین؟ حجمش زیاد بود نمیشد دانلودش کرد اما بعد از این که internet download manager رو دانلود کردم تو 10 دقیقه دانلود شد:hapydancsmil: بعد من یکی دیگه پیدا کردم که خیلی بهتر از اینه هم اسم خیابونا رو داره هم کد ارتفاعی نمیدونم چطوری در اختیار دوستان بذارم 3
H O P E 34652 مالک ارسال شده در 15 اسفند، 2012 حجمش زیاد بود نمیشد دانلودش کرد اما بعد از این که internet download manager رو دانلود کردم تو 10 دقیقه دانلود شد:hapydancsmil: بعد من یکی دیگه پیدا کردم که خیلی بهتر از اینه هم اسم خیابونا رو داره هم کد ارتفاعی نمیدونم چطوری در اختیار دوستان بذارم خب خداروشکر که حل شده مشکلتون نقشه جدیدی که راجع بهش صحبت کردین حجمش چقدره ؟ 4
neda_kb 17 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 خب خداروشکر که حل شده مشکلتون نقشه جدیدی که راجع بهش صحبت کردین حجمش چقدره ؟ یکیش 0.99GB و یکی دیگه 677MB:ws52: 2
Navid11 12 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 سلام من هم نمی تونم از این لینک استفاده کنم . اگر قسمت مربوط به منطقه ۲ تهران را همراه با کدهای ارتفاعی آن در اختیار ام بگذارید ممنون میشم . 2
H O P E 34652 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 سلام من هم نمی تونم از این لینک استفاده کنم . اگر قسمت مربوط به منطقه ۲ تهران را همراه با کدهای ارتفاعی آن در اختیار ام بگذارید ممنون میشم . درود ای این مشکلات موقتی زیاد پیش میاد در رابطه با پرشین گیگ ، از ما هم کاری بر نمیاد متاسفانه ، باید منتظر بمونیم تا پرشین گیگ درست بشه 2
ترتیزک 11 ارسال شده در 3 خرداد، 2013 سلام، اگه در زمان ترافیک پائین خط بارگذاری انجام بشه بسیار راحت میشه نقشه اتوکد تهران با جزئیاتش رو هم بگذارید . با تشکر از زحمات سرکار 1
H O P E 34652 مالک ارسال شده در 3 خرداد، 2013 سلام، اگه در زمان ترافیک پائین خط بارگذاری انجام بشه بسیار راحت میشه نقشه اتوکد تهران با جزئیاتش رو هم بگذارید . با تشکر از زحمات سرکار :ws3: درود نقشه با جزییات قطعه بندیش داخل فروشگاه نواندیشان قرار داده شده دوست عزیز 2
arlen 11 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 سلام دوست عزیز اگه امکان داره شماره تلفن یا email را برای تماس برای من بفرستین من خیلی خیلی دنبال اون نقشه که شما میگین گشتم خیلی مایلم اونو download یا خریداری کنم 668 55 608 0912 شماره موبایل منه به اسم آقاجانی arlen5000@yahoo.com این هم میل منه خیلی خیلی ممنون میشم ... 1
H O P E 34652 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2013 سلام دوست عزیز اگه امکان داره شماره تلفن یا email را برای تماس برای من بفرستین من خیلی خیلی دنبال اون نقشه که شما میگین گشتم خیلی مایلم اونو download یا خریداری کنم 668 55 608 0912 شماره موبایل منه به اسم آقاجانی arlen5000@yahoo.com این هم میل منه خیلی خیلی ممنون میشم ... درود منظورتون کدوم نقشه س دوست عزیز؟ 2
smaybod 11 ارسال شده در 17 مهر، 2013 سلام ببخشید هر کدوم از این خطوط توژوگرافی روی نقشه، چه اختلاف ارتفاعی رو نشون میدن؟ 1
ارشیتکت86 11 ارسال شده در 24 مرداد، 2014 سلام دوستان نقشه کد توپوگرافی gisتفضیلی منطقه 3 رو میخوام:( کمک کنید 1
ارسال های توصیه شده