pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ بازم نظر سنجی راه انداخته شد اومدم به خاطر روی گل دوستان که اسرار داشتن دوباره تاپیک زده بشه امیدوارم مشکلات برطرف بشه رسیدیم به مرحله یک چهارم نهایی نحوه مسابقه رو که همه بلد هستید توضیحات اضافه نمیدم این سری رو به صورت نظر سنجی برگذار میکنیم 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ دوستان اگر به یه بازی رای دادید و و بازی دوم شک داشتید بعدا تصمیم گرفتید که رای بدید حتما به من اطلاع بدید تا رای شما ثبت بشه :banel_smiley_4: در ضمن امتیازها رو هم اضافه کنید 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ دوستان اگر به یه بازی رای دادید و و بازی دوم شک داشتید بعدا تصمیم گرفتید که رای بدید حتما به من اطلاع بدید تا رای شما ثبت بشه :banel_smiley_4: در ضمن امتیازها رو هم اضافه کنید کی بد کی بود من نبودم چه امتیازی اخرین سری که برگذار شد همه امتیاز ها اضافه و کم شد از من 650 تا کم شد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ جمهوری چک نبودددددددددددددددددددد ال رومن کجایی بیا بازم شرط رویایی ببند 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ ما که تا اینجا همشو باختیم اینم روش...:icon_pf (34): عشق است جمهوریه چک... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ کی بد کی بود من نبودم چه امتیازی اخرین سری که برگذار شد همه امتیاز ها اضافه و کم شد از من 650 تا کم شد بابا جان منظورم 150 تایی که کم میکنید رو زیاد کنید مثلا برای بازی های حذفی 300 تا:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ من مطمئنم چک با اون دروازه بانش میبره ، اما دیگه شرط نمیبندم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ این همه باختم این یکی هم روش چک زدم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ پرتغال میبره کریس امشب بدشانسه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ منم شرکت کردم... . بازی تموم نشده؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ من که نبودم رفته بودم عروسی الانم رو فضا هستم اما کوفتش بشه هر کی بعد 11:15 دقیقه رای داده اینم شرکت کننده ها برد چک afshin-18, mehdi_power برد پرتغال *Rain*, اربنیست atusa, hamid_shahrsaz, Hossein.B, Mr. Specific, poor!a, soheiiil, vahid88, ~M~O~J~ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ پرتغال هم برددددد انقد خسته ام حال تایپ ندارم 42 ساعته نخوابیدم سبز های گرامی خودتون از چک ها کم کنید به پرتغالی ها بدید اسم ها رو تو صفحه دوم گذاشتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ من ساعت 12.30رای دادم...بازی رو هم ندیدم... . پس کوفتت بشه وااالااااا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده