Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ستاره و مابقی دوستان تهرونی خوبین؟ بچه ها من یه سوال کامپیوتری دارم خدایی اگر بلدین تو تاپیک مشکلات کامپیوتری راه حل بدین بدجور گیر کردم معرفت بچه های تهرون یه دونه باشن:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ موزه صبا و خانه ی کاظمیها رو حتما بریم مریمی 4 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ ما خودمون یه تور تهران گردی پنج نفره داریم از هیمالیا سر در نیارید یدف..... 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ از هیمالیا سر در نیارید یدف..... شما نگران نباش 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ من تهرانی نیستم ولی تهرانی ها را دوست میدارم! حضرت ف مریم برو سر درس و مشقت دختر ...تهران همیشه هست درس و مشق هم همیش هست چه پشتکاری داری .....:icon_pf (34): فکر کنم بجای مکانیک باید گردشگری میخوندم..... ما خودمون یه تور تهران گردی پنج نفره داریم فدات شم گلی سلام ستاره و مابقی دوستان تهرونی خوبین؟ بچه ها من یه سوال کامپیوتری دارم خدایی اگر بلدین تو تاپیک مشکلات کامپیوتری راه حل بدین بدجور گیر کردم معرفت بچه های تهرون یه دونه باشن:hapydancsmil: من که مهمانم وگرنه میومدم جواب میدادم اومده بودی تاپیک بندرعباس یکاریش میکردم موزه صبا و خانه ی کاظمیها رو حتما بریم مریمی باشه:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ موزه صبا در بهارستان خیابان ظهیرالاسلام هست و شنبه تا چهارشنبه 8 صبح تا دو بعداز ظهر...متغلق به استاد صبا و سازهای موسیقیشون و همچنین آثار خانم استاد که تندیس های مومی و لباس های محلی است ، می باشد... صبا کاظمی ها رو پیدا نکردم... 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ اصن مریمی شما که حسابت جداس جیگرررررر .. تهرونیا یه طرف .. مریم مکانیکمون هم یه طرف 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ اصن مریمی شما که حسابت جداس جیگرررررر .. تهرونیا یه طرف .. مریم مکانیکمون هم یه طرف مشکلت رو حل شده فرض کن 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ موزه صبا در بهارستان خیابان ظهیرالاسلام هست و شنبه تا چهارشنبه 8 صبح تا دو بعداز ظهر...متغلق به استاد صبا و سازهای موسیقیشون و همچنین آثار خانم استاد که تندیس های مومی و لباس های محلی است ، می باشد...صبا کاظمی ها رو پیدا نکردم... اینو که فقط به خاطر نام مقدس صبا میریم کاظمی ها رو استادمون تور تهران گردی گذاشت، دوستام رفتن ، من مریض بودم فقط تونستم تا کاح گلستان همراهیشون کنم عکساشو دیدم جای جالبی عه. حالا از دوستام ادرسشو میپرسم خواهر 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ اینو که فقط به خاطر نام مقدس صبا میریمکاظمی ها رو استادمون تور تهران گردی گذاشت، دوستام رفتن ، من مریض بودم فقط تونستم تا کاح گلستان همراهیشون کنم عکساشو دیدم جای جالبی عه. حالا از دوستام ادرسشو میپرسم خواهر آها...ولی جالبه بنظرم....حتما بپرس.... 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ آها...ولی جالبه بنظرم....حتما بپرس.... چشمممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ دور از چشم من سه صفحه حرف می زنید ؟؟؟؟ عـــاغا یه چی میگم نخندید ..... من درکه و دربند نرفتم تاحالا 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ چشمممممممممممممم باز من 1 دقه تنهاتون گذاشتم برای خودتون برید و دوختید و تن من کردید موزه صبا نزدیکه بریم بریم 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ باز من 1 دقه تنهاتون گذاشتم برای خودتون برید و دوختید و تن من کردید موزه صبا نزدیکه بریم بریم میریمم دیگهههههههه. اسمش قشنگههههههههه 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ اهدای پلاکت یاوران همیشگی بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک جهت فراهم کردن شرایط مورد نیاز برای کودکان مبتلا به سرطانی که در روند درمان بیماری شان پیوند سلول های بنیادین تجویز شده است، نیازمند پلاکت از گروه خونی O-و O+است. از تمامی شما یاوران همیشه همراه که با مشارکت شان زمینه حمایتهای همه جانبه درمانی و رفاهی از هزاران هزار کودک مبتلا به سرطان فراهم شده است خواهشمندیم که این بار نیز همراه کودک محک در مسیر درمان بیماری باشید. شرایط اهدا کننده: - سن: بالای 20 و زیر 50 سال - گروه خونی: O+ و O_ - عدم ابتلا به بیماری خاص از تمامی شما داوطلبان اهدای پلاکت تقاضا می شود در زمان مراجعه دفترجه بیمه درمانی خود را همراه داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 23501330-23501328 تماس حاصل فرمایید. به امید بهبودی تمامی فرزندان محک و یا 11 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ دور از چشم من سه صفحه حرف می زنید ؟؟؟؟ عـــاغا یه چی میگم نخندید ..... من درکه و دربند نرفتم تاحالا بیا ببرمت پسرم غزه نخول..از طرف دانشگامون میگیم ببرنمون 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ استقلالی......:vahidrk: حیف که خردادی هستین وگرنه..... 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ اهدای پلاکت یاوران همیشگی بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک جهت فراهم کردن شرایط مورد نیاز برای کودکان مبتلا به سرطانی که در روند درمان بیماری شان پیوند سلول های بنیادین تجویز شده است، نیازمند پلاکت از گروه خونی O-و O+است. از تمامی شما یاوران همیشه همراه که با مشارکت شان زمینه حمایتهای همه جانبه درمانی و رفاهی از هزاران هزار کودک مبتلا به سرطان فراهم شده است خواهشمندیم که این بار نیز همراه کودک محک در مسیر درمان بیماری باشید. شرایط اهدا کننده: - سن: بالای 20 و زیر 50 سال - گروه خونی: O+ و O_ - عدم ابتلا به بیماری خاص از تمامی شما داوطلبان اهدای پلاکت تقاضا می شود در زمان مراجعه دفترجه بیمه درمانی خود را همراه داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 23501330-23501328 تماس حاصل فرمایید. به امید بهبودی تمامی فرزندان محک و یا قبول نیس من کم خونی دارم!!! نمیتونم خون بدم! 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ استقلالی......:vahidrk: چرا میزنیش..باعث افتخاره که استقلالیه..اینم برای شما:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ چرا میزنیش..باعث افتخاره که استقلالیه..اینم برای شما:vahidrk: ایول!:hapydancsmil: بزن بزنه!!!! عباس بدو بیا ببین!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده