setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ سلام،که اینجا اینقدر خلوت ، تاپیکای بچه های شهرهای دیگه اینقدر شلوغ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ سلام،که اینجا اینقدر خلوت ، تاپیکای بچه های شهرهای دیگه اینقدر شلوغ من که فکر میکنم الان دیدم این تاپیکو بچه های پایتختو جمع کنیم شولوخ بازی در بیاریم دیگه :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ روزه هم که نمیگیری ..... حداقل جلوی چشم روزه داران مومن هندونه نخور 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ امروز تهران چقدر گررررم بود:mpr: 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ من که همش منزل تشریف دارم،گرمارو حس نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ روزه هم که نمیگیری ..... حداقل جلوی چشم روزه داران مومن هندونه نخور باشه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ من که همش منزل تشریف دارم،گرمارو حس نمیکنم بله دیگه من که از صبح تا حالا آویزون لوله های اتوبوسای خیابون ولیعصر بودم باید بگم گرم بود خب!!! 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ چه قدر گوش کرد متین احوالاتتون چطوره؟ متین؟ علی؟ عباس؟ 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ بله دیگه من که از صبح تا حالا آویزون لوله های اتوبوسای خیابون ولیعصر بودم باید بگم گرم بود خب!!! من شبا میرم بیرون،خیلی گرمه دیگه چه برسه به روزها 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ چه قدر گوش کرد متین احوالاتتون چطوره؟ متین؟ علی؟ عباس؟ بد نیست ما ایستاده ایم و روزگار میگذرد شکر 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ من شبا میرم بیرون،خیلی گرمه دیگه برسه به روزها این اتوبوسا لامصبا انگار اتوبوس مال باباشونه اونایی که کولر ندارن هیچی اما اونایی که دارن نمیدونم چرا روشنش نمیکنن عاخه!!!!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ When you win.I will proudly tell the word: "hey that's my friend" ,but if you lose ,I will sit by your side,hold your hand and say:" hey I'm your friend ... 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ اتوبوس چیکار میکردی؟ کرایه جمع میکردم!!!!!!!!!! گاندی شرکت آتک کار داشتم 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ When you win.I will proudly tell the word: "hey that's my friend" ,but if you lose ,I will sit by your side,hold your hand and say:" hey I'm your friend ... سلام چطوری وحید؟ 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ کرایه جمع میکردم!!!!!!!!!! گاندی شرکت آتک کار داشتم شاغلی؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ من که به شخصه خوبم عـــاغا نمیدونید که .... بنایی زیر آفتاب اصلا یه چیز دیگست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده