mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ آره بريد تحصن كنيد دانشگاه تهران ميخونيد ؟؟؟ نميدونستم :icon_pf (34): درس خونيدا عافیت باشه پس چرا من میدونستم شما علم و صنعت ین؟؟ آره خیلی مشخصه الان تو فرجه هام؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ عافیت باشه پس چرا من میدونستم شما علم و صنعت ین؟؟ آره خیلی مشخصه الان تو فرجه هام؟ سلامت باشين چون من اعلام عمومي كرده بودم آره دقيقا مشخصه ... منم از اين به بعد تو فرجه هام ... 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ منم اعلام عمومی کردم خوبه پس کی تا کی امتحاناتونه؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ کجا میرید؟ با کیا میرید ؟ منم میام 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ کجا میرید؟ با کیا میرید ؟ منم میام فردا عصر میریم آش بخوریم میای؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ فردا عصر میریم آش بخوریممیای؟ ینی اگه الان بلیط بگیرم فردا طرفای ظهر برسم بعدظهر بریم اش بخوریم بعد شب برگردم پس فردا صبح به امتحانم میرسم نمیشه تو هفته ی بعد یا بعدتر برید ؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ منم اعلام عمومی کردمخوبه پس کی تا کی امتحاناتونه؟ همه میدونن من حافظه بلند مدتم زیاد تعریفی نداره امتحانای دانشگاهمون از 14 تا 25 مه ... ولی من سه تا امتحان تو روزای 22 و 24 و 25 دارم فرجه هامونم از اول هفته بعده کجا میرید؟ با کیا میرید ؟ منم میام کی قراره کجا بره ؟؟؟ برنامه ریختین ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ همه میدونن من حافظه بلند مدتم زیاد تعریفی نداره امتحانای دانشگاهمون از 14 تا 25 مه ... ولی من سه تا امتحان تو روزای 22 و 24 و 25 دارم فرجه هامونم از اول هفته بعده کی قراره کجا بره ؟؟؟ برنامه ریختین ؟؟ وای منم از 14 تا 23 امتحان دارم سه تای اولش پشت سر هم ه 14..15..16 بقیش یه روز درمیون نه هنوز اما من خیلی دوس دارم بریم بیرون با بچه ها 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ همه میدونن من حافظه بلند مدتم زیاد تعریفی نداره امتحانای دانشگاهمون از 14 تا 25 مه ... ولی من سه تا امتحان تو روزای 22 و 24 و 25 دارم فرجه هامونم از اول هفته بعده اگه من بیام تهران کسی با من نره بیرون .... هست کی قراره کجا بره ؟؟؟ برنامه ریختین ؟؟ منم بیخبرم والا عباس اقا ، من تهران نیستم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ وای منم از 14 تا 23 امتحان دارمسه تای اولش پشت سر هم ه 14..15..16 بقیش یه روز درمیون نه هنوز اما من خیلی دوس دارم بریم بیرون با بچه ها چند تا امتحان داری مگه ؟؟ خب هماهنگ کن 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ چند تا امتحان داری مگه ؟؟ خب هماهنگ کن 6تا امتحان نمیدونم آخه کی وقتم خالیه 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ مینا برو بشین درستو بخون راستی چه خبر مینا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws28: من مدیر خعلی خوبی هستم مگه نه ؟؟؟ :ws28: 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ مینا برو بشین درستو بخون راستی چه خبر مینا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws28: من مدیر خعلی خوبی هستم مگه نه ؟؟؟ :ws28: درس:icon_pf (34): خبرا دست شماس بله خب خیلی 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ اون دوتا رو بپرس باشه خبر میدم نه نشد مثل اینکه صبح امتحان دارن بعد از ظهر هم امتحان عملی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده