مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ سیلااااااااااااااااااااام به همه تهرانیاااااااااااااااااااااااااااای عزیززززززززززززززززززم:hapydancsmil: تهرونیای حاضر در انجمن بیان تو بینممممممممممممممممممممممممممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ایا من تهرانی نیستم میتونم بیام 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ سیلااااااااااااااااااااام به همه تهرانیاااااااااااااااااااااااااااای عزیززززززززززززززززززم:hapydancsmil: تهرونیای حاضر در انجمن بیان تو بینممممممممممممممممممممممممممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلام بر شرفت ... انرژیم بیاد طرفت 5 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ ایا من تهرانی نیستم میتونم بیام اجازه ما هم دست شماست زدین ترکوندین تایپیک را .ای تو روحتون:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ سلام بر شرفت ... انرژیم بیاد طرفت ای تو روحت عباس مدیر شدی شیرینی من کو؟:vahidrk: اون انرژیتم تو حلقم .تهرانی که تو تایپیک نمونده 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ ای تو روحت عباس مدیر شدی شیرینی من کو؟:vahidrk: اون انرژیتم تو حلقم .تهرانی که تو تایپیک نمونده هستیم مثه شیر ژیان !!!! 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ عجب سحر خیزی ام منننننننن سلاااااااااااااااااام بر تهران و تهرانی 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ عجب سحر خیزی ام مننننننننسلاااااااااااااااااام بر تهران و تهرانی سلام و سلام :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ بچه هاي پايتخت يعني كجا ميتونن باشن اين موقع روز ؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ فکر کنم خوابن انصافا از حق نگذریم الان دارن صبحونه و ناهارشون رو با هم میخورن 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ فکر کنم خوابن بابا اين تهرونيا قديما درسخون نبودن اينقد بخدا نكنه جشني چيزيه همه رفتن ما خبر نداريم 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ انصافا از حق نگذریمالان دارن صبحونه و ناهارشون رو با هم میخورن صبونه رو من 6 خوردم ناهارم الان خوردم ... فست فود بعد از كنفرانس فست فود ميچسبه ولي 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ انصافا از حق نگذریمالان دارن صبحونه و ناهارشون رو با هم میخورن نه گذاشتن صبحانه و نهار و شامشونو با هم یکی کنند و بخورند اینقدر بچه های صرفه جویی هستن بابا اين تهرونيا قديما درسخون نبودن اينقد بخدا نكنه جشني چيزيه همه رفتن ما خبر نداريم الان دارن خستگی یلدا رو در میکنند صبونه رو من 6 خوردم ناهارم الان خوردم ... فست فود بعد از كنفرانس فست فود ميچسبه ولي شما که حسابت فرق میکنه داداشی شما پسر فعال و درس خونی هستی واقعا میچسبه منم فست فوت میخوام 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ نه گذاشتن صبحانه و نهار و شامشونو با هم یکی کنند و بخورند اینقدر بچه های صرفه جویی هستن الان دارن خستگی یلدا رو در میکنند شما که حسابت فرق میکنه داداشی شما پسر فعال و درس خونی هستی واقعا میچسبه منم فست فوت میخوام من درس خون نيستم بابا ... بخدا كلا روي هم رفته 2 ساعت هم وقت نزاشتم واسه اين كنفرانس آخه حال و حوصله ش رو نداشتم كه بخوام بيشتر وقت بزارم اصن من بندري زدم ... خيلي تند بود ولي سوختم حسابي 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ وای بندری فقط بندری های بوفه دانشکده فنی 2500تومن 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ وای بندری فقط بندری های بوفه دانشکده فنی2500تومن اينجا 2000 تومنه :hapydancsmil::hapydancsmil: ولي بندرياش خداييش خيلي تنده ... زبونم هنوز ميسوزه كدوم دانشگاهو ميگين ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ 2000تومن پس اینجا گرون میدن!!! تهران 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ 2000تومنپس اینجا گرون میدن!!! تهران آره بريد تحصن كنيد دانشگاه تهران ميخونيد ؟؟؟ نميدونستم :icon_pf (34): درس خونيدا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده