مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 11 اسفند، 2013 سیلااااااااااااااااااااام به همه تهرانیاااااااااااااااااااااااااااای عزیززززززززززززززززززم:hapydancsmil: تهرونیای حاضر در انجمن بیان تو بینممممممممممممممممممممممممممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ایا من تهرانی نیستم میتونم بیام 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 11 اسفند، 2013 سیلااااااااااااااااااااام به همه تهرانیاااااااااااااااااااااااااااای عزیززززززززززززززززززم:hapydancsmil: تهرونیای حاضر در انجمن بیان تو بینممممممممممممممممممممممممممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سلام بر شرفت ... انرژیم بیاد طرفت 5
laden 4758 ارسال شده در 11 اسفند، 2013 ایا من تهرانی نیستم میتونم بیام اجازه ما هم دست شماست زدین ترکوندین تایپیک را .ای تو روحتون:vahidrk: 4
laden 4758 ارسال شده در 11 اسفند، 2013 سلام بر شرفت ... انرژیم بیاد طرفت ای تو روحت عباس مدیر شدی شیرینی من کو؟:vahidrk: اون انرژیتم تو حلقم .تهرانی که تو تایپیک نمونده 3
R@M!N 2978 ارسال شده در 11 اسفند، 2013 ای تو روحت عباس مدیر شدی شیرینی من کو؟:vahidrk: اون انرژیتم تو حلقم .تهرانی که تو تایپیک نمونده هستیم مثه شیر ژیان !!!! 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 14 اسفند، 2013 عجب سحر خیزی ام منننننننن سلاااااااااااااااااام بر تهران و تهرانی 4
JU JU 7193 ارسال شده در 14 اسفند، 2013 عجب سحر خیزی ام مننننننننسلاااااااااااااااااام بر تهران و تهرانی سلام و سلام :hapydancsmil: 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 24 اسفند، 2013 فکر کنم خوابن انصافا از حق نگذریم الان دارن صبحونه و ناهارشون رو با هم میخورن 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 24 اسفند، 2013 فکر کنم خوابن بابا اين تهرونيا قديما درسخون نبودن اينقد بخدا نكنه جشني چيزيه همه رفتن ما خبر نداريم 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 24 اسفند، 2013 انصافا از حق نگذریمالان دارن صبحونه و ناهارشون رو با هم میخورن صبونه رو من 6 خوردم ناهارم الان خوردم ... فست فود بعد از كنفرانس فست فود ميچسبه ولي 2
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 24 اسفند، 2013 انصافا از حق نگذریمالان دارن صبحونه و ناهارشون رو با هم میخورن نه گذاشتن صبحانه و نهار و شامشونو با هم یکی کنند و بخورند اینقدر بچه های صرفه جویی هستن بابا اين تهرونيا قديما درسخون نبودن اينقد بخدا نكنه جشني چيزيه همه رفتن ما خبر نداريم الان دارن خستگی یلدا رو در میکنند صبونه رو من 6 خوردم ناهارم الان خوردم ... فست فود بعد از كنفرانس فست فود ميچسبه ولي شما که حسابت فرق میکنه داداشی شما پسر فعال و درس خونی هستی واقعا میچسبه منم فست فوت میخوام 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 24 اسفند، 2013 نه گذاشتن صبحانه و نهار و شامشونو با هم یکی کنند و بخورند اینقدر بچه های صرفه جویی هستن الان دارن خستگی یلدا رو در میکنند شما که حسابت فرق میکنه داداشی شما پسر فعال و درس خونی هستی واقعا میچسبه منم فست فوت میخوام من درس خون نيستم بابا ... بخدا كلا روي هم رفته 2 ساعت هم وقت نزاشتم واسه اين كنفرانس آخه حال و حوصله ش رو نداشتم كه بخوام بيشتر وقت بزارم اصن من بندري زدم ... خيلي تند بود ولي سوختم حسابي 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 24 اسفند، 2013 وای بندری فقط بندری های بوفه دانشکده فنی2500تومن اينجا 2000 تومنه :hapydancsmil::hapydancsmil: ولي بندرياش خداييش خيلي تنده ... زبونم هنوز ميسوزه كدوم دانشگاهو ميگين ؟؟ 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 24 اسفند، 2013 2000تومنپس اینجا گرون میدن!!! تهران آره بريد تحصن كنيد دانشگاه تهران ميخونيد ؟؟؟ نميدونستم :icon_pf (34): درس خونيدا
ارسال های توصیه شده