JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ بلند شید بیاید اینجا ببینم خجالت نمیکشین؟؟؟ یه ماهه تاپیک بچه های تهران داره خاک میخوره ...انگار نه انگار که یه پرچمی هست باید بالا نگه داشته بشه (البته داخل پرانتز عرض کنم که...بس که ما بچه های تهران درسخون تشریف داریم.........وقت نداریم تاپیک آپ کنیم) من دستم خسته شده اخه کلی پرچم دستمه :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ بلند شید بیاید اینجا ببینم خجالت نمیکشین؟؟؟ یه ماهه تاپیک بچه های تهران داره خاک میخوره ...انگار نه انگار که یه پرچمی هست باید بالا نگه داشته بشه (البته داخل پرانتز عرض کنم که...بس که ما بچه های تهران درسخون تشریف داریم.........وقت نداریم تاپیک آپ کنیم) بله کاملا تخصیر شما درس خوناس که اسم ما هم بد در رفته 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ منم که بچه تهران نیستم خوب طبق معمول امدم مهمونی که صاحب خانه نبود منم رفتم 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ منم که بچه تهران نیستم خوب طبق معمول امدم مهمونی که صاحب خانه نبود منم رفتم شما اینجا صاحبخونه ای عمویییییییییییی از همه بچه های اینجام پایه تری 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ شما اینجا صاحبخونه ای عموییییییییییییاز همه بچه های اینجام پایه تری اخه اینجا خونه تهرانی هاست به قمی ها افتخار نمیدن که 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ اخه اینجا خونه تهرانی هاست به قمی ها افتخار نمیدن که خیلی ام دل تهرونی ها بخواد عموم اینجا رو با حضورش منور و مزین کنه 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ خیلی ام دل تهرونی ها بخواد عموم اینجا رو با حضورش منور و مزین کنه 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ عمو چلا آه میکشی؟؟ بد خواه مد خواه داری بگو بزنمش 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ عمو چلا آه میکشی؟؟بد خواه مد خواه داری بگو بزنمش نه عمویی اخه پایه برای میتینگ نیست:sigh: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ نه عمویی اخه پایه برای میتینگ نیست:sigh: مگه میتینگ بعدی کی میباشد؟ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ مگه میتینگ بعدی کی میباشد؟ بعد از امتحانات ارشد بهمن ماه :gnugghender:توچال 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ بعد از امتحانات ارشد بهمن ماه :gnugghender:توچال واخنی؟؟؟ خب بندازین روز تولد من که براتون کیک هم بخرم..نظرتون چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ واخنی؟؟؟خب بندازین روز تولد من که براتون کیک هم بخرم..نظرتون چیه؟ یعنی اسفند دیگه 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ یعنی اسفند دیگه نه دیگه آخرین روز بهمن سی ام 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ نه دیگه آخرین روز بهمنسی ام یا باید 2 اسفند باشه یا 25 بهمن جمع باشه عمویی 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ یا باید 2 اسفند باشه یا 25 بهمن جمع باشه عمویی دیگه این بستگی به بچه ها داره......من مشکلی ندارم ولی 25 نباشه بهتره چون اونروز نمیدونم بر اساس کدوم فرهنگ روز ولنتاینه تو کشورم عاقا پلیسا به جمع دختر پسرا گیر میدن 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ دیگه این بستگی به بچه ها داره......من مشکلی ندارم ولی 25 نباشه بهترهچون اونروز نمیدونم بر اساس کدوم فرهنگ روز ولنتاینه تو کشورم عاقا پلیسا به جمع دختر پسرا گیر میدن تیزیا عمویی پس برای دوم اسفند هماهنگ میکنیم 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ تیزیا عمویی پس برای دوم اسفند هماهنگ میکنیم دیگه دیگه ایشاللللله:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۲ دیگه دیگهایشاللللله:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ان شاالله از اول بهمن اعلام عمومی میکنیم :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ سیلااااااااااااااااااااام به همه تهرانیاااااااااااااااااااااااااااای عزیززززززززززززززززززم:hapydancsmil: تهرونیای حاضر در انجمن بیان تو بینممممممممممممممممممممممممممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده