@M!N 241 ارسال شده در 12 دی، 2013 @M!N هستم که :icon_pf (34): حالا به کی بگم درستش کنه ؟ چرا خو گیج بازی درآوردم نمیدونم خو 4
setare.blue 23086 ارسال شده در 13 دی، 2013 سلام به همگی قبلا با من هماهنگ کن از این فخرا می خوای بفروشیهماهنگ نمی کنید این جوری میشه که شرمنده شما می شیم اشتباه در اینجاست که همیشه به ظواهر امر نگاه میکنیم، من هیچ وقت این جملرو به کار نمیبرم که کاش شما جای من بودی . بازهم میگم خداروشکر ،من نسبت به خیلی از افراد مشکلاتم کمه ،اما گاها بی انصافی هارو دیدم، از ظاهر قضاوت کردن( در این حرفم هم منظوری نداشتم) @M!N هستم که :icon_pf (34): حالا به کی بگم درستش کنه ؟ چرا خو گیج بازی درآوردم نمیدونم خو عجب ابتکاری ،البته اخرش اومده فکرو مشغول میکنه 6
Abbas.H 15131 ارسال شده در 13 دی، 2013 سلام به همگی . درست شد اسمم دیگه فکر رو مشغول نمیکنه سلام مينا جان عاره الان بهتر شد 3
somayeh mech 2005 ارسال شده در 13 دی، 2013 صبی دانشگا رفتنی سیوشرت پوشیده بودم ملت همچین نگاه میکردن انگار دما 50 درجه بالای صفره خو لامصبا داشتم میلرزیدم از سرما دیگه عه اون پسره شما بودین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جلوی مجتمع چمران؟؟؟؟؟؟؟راس میگه منم دیدمش 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 13 دی، 2013 عه اون پسره شما بودین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جلوی مجتمع چمران؟؟؟؟؟؟؟راس میگه منم دیدمش كدومو ميگي مشخصات بده شايد من بودم 2
somayeh mech 2005 ارسال شده در 13 دی، 2013 كدومو ميگي مشخصات بده شايد من بودم پسرای خودمونو نمیشناسم.برقیارو بشناسم!امروز اومده بودم دانشکدتون با دوستم.گرایشتون چیه؟ 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 13 دی، 2013 پسرای خودمونو نمیشناسم.برقیارو بشناسم!امروز اومده بودم دانشکدتون با دوستم.گرایشتون چیه؟ پس حتما از ديدن دانشكده برق لذت بردين من الكترونيكم 2
somayeh mech 2005 ارسال شده در 13 دی، 2013 پس حتما از ديدن دانشكده برق لذت بردين من الكترونيكم نه بابا.دانشکده ی خودمون بهتره.مجبور شدم برم برق. 2 تا دختر الکترونیکی میشناسما.ورودی امسالن. اسمتون عباس بود دیگه اره. 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 13 دی، 2013 من رسما از جامعه ورزشکاران عذر می خوام ..... :icon_pf (34): منم میخواستم خودم عذرخواهی کنم!!! سلام من اومدم من تازه اینجا عضو شدم خو :girl_blush2: سلام خوش اومدین خانوم @M!N 1
R@M!N 2978 ارسال شده در 13 دی، 2013 اشتباه در اینجاست که همیشه به ظواهر امر نگاه میکنیم، من هیچ وقت این جملرو به کار نمیبرم که کاش شما جای من بودی . بازهم میگم خداروشکر ،من نسبت به خیلی از افراد مشکلاتم کمه ،اما گاها بی انصافی هارو دیدم، از ظاهر قضاوت کردن( در این حرفم هم منظوری نداشتم) دل پُری داریا!!! حرفا من چه ربطی به اینا داشت ؟ مرگ بر ظاهر بین ها 4
R@M!N 2978 ارسال شده در 13 دی، 2013 عه اون پسره شما بودین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جلوی مجتمع چمران؟؟؟؟؟؟؟راس میگه منم دیدمش درسارو انقدر با به دقت می خوندن جوونای ایرانی الان جلوتر از ژاپنی ها بودیم 4
R@M!N 2978 ارسال شده در 13 دی، 2013 سلام به همگی . درست شد اسمم دیگه فکر رو مشغول نمیکنه خوش اومدید 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 13 دی، 2013 درسارو انقدر با به دقت می خوندن جوونای ایرانی الان جلوتر از ژاپنی ها بودیم حاجی فک کنم معروف شدم رفته پی کارش سرد بود به خدا 4
setare.blue 23086 ارسال شده در 14 دی، 2013 دل پُری داریا!!!حرفا من چه ربطی به اینا داشت ؟ مرگ بر ظاهر بین ها بـله سلام سلام به همگی 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 14 دی، 2013 سلام من اومدم من تازه اینجا عضو شدم خو :girl_blush2: سلام بر مینا خانوم تازه وارد خوش اومدی خانومی 6
Gandom.E 17805 ارسال شده در 6 اسفند، 2013 بلند شید بیاید اینجا ببینم خجالت نمیکشین؟؟؟ یه ماهه تاپیک بچه های تهران داره خاک میخوره ...انگار نه انگار که یه پرچمی هست باید بالا نگه داشته بشه (البته داخل پرانتز عرض کنم که...بس که ما بچه های تهران درسخون تشریف داریم.........وقت نداریم تاپیک آپ کنیم) 5
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 6 اسفند، 2013 بلند شید بیاید اینجا ببینم خجالت نمیکشین؟؟؟ یه ماهه تاپیک بچه های تهران داره خاک میخوره ...انگار نه انگار که یه پرچمی هست باید بالا نگه داشته بشه (البته داخل پرانتز عرض کنم که...بس که ما بچه های تهران درسخون تشریف داریم.........وقت نداریم تاپیک آپ کنیم) :th_running1: اومدم 3
ارسال های توصیه شده