mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ سرد شده ها انصافا تا دو روز پیش همه پنجره های خونه شبانه روز باز بود اما الان روزا هم من سردمه!!!! 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ سرد شده ها انصافاتا دو روز پیش همه پنجره های خونه شبانه روز باز بود اما الان روزا هم من سردمه!!!! اره ،خونه ما که سیبری میشه پنجررو باز میکنی،البته از یک هفته پیش اینجوری شده،منطقمون رو کوهستانه دیگه 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ اره ،خونه ما که سیبری میشه پنجررو باز میکنی،البته از یک هفته پیش اینجوری شده،منطقمون رو کوهستانه دیگه از بچه های بالاشهر هستن 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ از بچه های بالاشهر هستن یعنی خوشم اومد :ws28: خوبه نگفتی پولدار 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ حاج آفامن کربلا هم نرفتم،چه برسه مکه یه بار توعمرم رفتم مشهد حاج خانوم نوه هات نبردنت؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ سرد شده ها انصافاتا دو روز پیش همه پنجره های خونه شبانه روز باز بود اما الان روزا هم من سردمه!!!! اره ،خونه ما که سیبری میشه پنجررو باز میکنی،البته از یک هفته پیش اینجوری شده،منطقمون رو کوهستانه دیگه من موندم چرا هر وقت حرف کم میاریم از وضعیت آب و هوایی حرف میزنیم!! والا..... 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ من موندم چرا هر وقت حرف کم میاریم از وضعیت آب و هوایی حرف میزنیم!!والا..... حرف کم نیاوردیم..یهو سرد شد غافلگیرمون کرد دیگه.. الان من دو روزه تب و لرز دارم..سرمای شدید خوردم الان این شکلی ام:mornincoffee: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ حرف کم نیاوردیم..یهو سرد شد غافلگیرمون کرد دیگه..الان من دو روزه تب و لرز دارم..سرمای شدید خوردم الان این شکلی ام:mornincoffee: جدییییییییییی؟؟؟ بابا خب حواستون به خودتون باشه خب!!! همیشه بدترین موقع سرما خوردن همین موقعه!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ خیبلی جالبه هوا همه رو بد جور گذاشته تو انپاس 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ جدییییییییییی؟؟؟بابا خب حواستون به خودتون باشه خب!!! همیشه بدترین موقع سرما خوردن همین موقعه!:icon_pf (34): آره بخدا..اصلا رو مخه این هوا:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ خیبلی جالبه هوا همه رو بد جور گذاشته تو انپاس اونم آمپاس نه ها آمپااااااااااااااس 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ اونم آمپاس نه ها آمپااااااااااااااس خب مواظب خودت باش دختر باید با هوا کنار بیای 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ آره بخدا..اصلا رو مخه این هوا:icon_pf (34): من که با لباس ورزشی میرم بیرون! 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ یعنی خوشم اومد :ws28: خوبه نگفتی پولدار قبلا با من هماهنگ کن از این فخرا می خوای بفروشی هماهنگ نمی کنید این جوری میشه که شرمنده شما می شیم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ صبی دانشگا رفتنی سیوشرت پوشیده بودم ملت همچین نگاه میکردن انگار دما 50 درجه بالای صفره خو لامصبا داشتم میلرزیدم از سرما دیگه 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ من که با لباس ورزشی میرم بیرون! من رسما از جامعه ورزشکاران عذر می خوام ..... 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ صبی دانشگا رفتنی سیوشرت پوشیده بودم ملت همچین نگاه میکردن انگار دما 50 درجه بالای صفره خو لامصبا داشتم میلرزیدم از سرما دیگه مردم کلا مریضن خودشون! به من هم زیاد نگاه می کردن با آستین کوتاه پوشیده بودم امروز چند مورد بافتنی هم تن مردم دیدم !!!!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
@M!N 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ سلام من اومدم من تازه اینجا عضو شدم خو :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ سلام من اومدم من تازه اینجا عضو شدم خو :girl_blush2: سلام دوست تازه وارد تهرونی خیلی هم خوش اومدی اسمت امینه ولی با عکس آواتارت تناقض داره کدوم درسته ؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده