HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ من نمیشناسم.دقیقا ادرس اینجارم میدین؟ ( با مترو یا بی ار تی میخوام برما) .رضام چیزی نداشتا.پارسیان بود فک کنم رفتم خوب بود باز. چهارراه گلبرگ هست،چهارراه سرسبز هم هست. من کوله ای گرفتم 58 تومن از نیم میتری کلا افتاد لپ تاپم هیچیش نشد چیه؟تو ترافیک بودین؟ حداقل یک ساعتی ما رو اسیر کرد... 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ چهارراه گلبرگ هست،چهارراه سرسبز هم هست.من کوله ای گرفتم 58 تومن از نیم میتری کلا افتاد لپ تاپم هیچیش نشد حداقل یک ساعتی ما رو اسیر کرد... نیم متر که این حرفارو نداره مال ما 5/1 متر بود!!!! همیشه هست ترافیک بهش عادت کنین! 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ نیم متر که این حرفارو ندارهمال ما 5/1 متر بود!!!! همیشه هست ترافیک بهش عادت کنین! حالا توام کل ارتفاع بندازااصن از پشت بوم افتاد لپ تاپ من:دی هست و اعصاب خورد کن... 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ حالا توام کل ارتفاع بندازااصن از پشت بوم افتاد لپ تاپ من:دی هست و اعصاب خورد کن... تا حالا تو یادگار 2ساعت تو ترافیک بودین؟ 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ تا حالا تو یادگار 2ساعت تو ترافیک بودین؟ مسیر برگشت ما هر روز از یادگار هست...من 4 ساعت هم موندم... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ دوستان یه خبر خوش دارم!!! دارم میترکم از خوشحالی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ مسیر برگشت ما هر روز از یادگار هست...من 4 ساعت هم موندم... خدا قوت اما من بین سه تاخروجی، دوساعت موندم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ دوستان یه خبر خوش دارم!!!دارم میترکم از خوشحالی:hapydancsmil: چی شده؟ کارتای یه ساله مترو راه افتاده دوباره؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ چی شده؟کارتای یه ساله مترو راه افتاده دوباره؟ نه باو... راستش در مورد خودمه!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باورتون میشه بدون سربازی اگه خدا بخواد کار پیدا کردم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ نه باو...راستش در مورد خودمه!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باورتون میشه بدون سربازی اگه خدا بخواد کار پیدا کردم:hapydancsmil: به سلامتی پس آستینو بزنیم بالا شیرینی کی و کجا؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ به سلامتیپس آستینو بزنیم بالا شیرینی کی و کجا؟ اوا مگه شوما هم خبر دارین؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ اوامگه شوما هم خبر دارین؟؟؟ زدم به هدف؟ خبریه مگه؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ زدم به هدف؟خبریه مگه؟ پ شوما چه اصفونی ای هستی که خبر نداری؟؟؟؟؟ تاپیک اصفونیا رو دیده باشی متوجه میشی 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ پ شوما چه اصفونی ای هستی که خبر نداری؟؟؟؟؟ تاپیک اصفونیا رو دیده باشی متوجه میشی به به مبارکه نمیدونستم خب بعدا ازتون اطلاعات میگیرم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ به به مبارکهنمیدونستم خب بعدا ازتون اطلاعات میگیرم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ نه باو...راستش در مورد خودمه!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باورتون میشه بدون سربازی اگه خدا بخواد کار پیدا کردم:hapydancsmil: خب علی آقا، کجا بیایم شیرینی رو بزنیم به رگ ؟؟؟؟؟؟ تبریک داداش گلم، دست راستتو بکش سر ما حاجی زدم به هدف؟خبریه مگه؟ این جور که بوش میاد زدی هدف، خوبم زدی علی چه خبره ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده