آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ قیافه هاشون دیدنی یه بیا بریم الان میگیرن خمیرمون میکنن 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ بیا بریم الان میگیرن خمیرمون میکنن موافقم.بریم 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ در مقابل حرکت مدیریت، و همینطور، قانون بسیار زیبایی که میشه خیلی حرفا رو ازش فهمید،سکوت میکنم دوستان، من هر دو هفته یکبار میرم کوه، هفتههایی هم که نمیرم گاه دوستان دیگه برنامه میریزن و میرم اگه دوستانی هستن و علاقه دارن، همراه باشن، در فضایی سالمتر و بدور از خیلی چیزها، با هم باشیم میتونن با پیام خصوصی، شمارهشون رو بزارن، همین همه دوستان شاد و موفق باشن 5 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ از شما همشهریا انتظار نداشتم چرا نیشکی تولد منو تبریک نگفت؟ :1111: 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ از شما همشهریا انتظار نداشتم چرا نیشکی تولد منو تبریک نگفت؟ :1111: دوست گلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم ما خبر نداشتیم که؟؟؟:icon_pf (34): کسی مارو دهوت نکرد؟؟؟ خانوم گــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل تولــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدت مباررررررررررررررررررررررررررررررک :626gdau::626gdau: :w330: :happybday: :w330: 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ از شما همشهریا انتظار نداشتم چرا نیشکی تولد منو تبریک نگفت؟ :1111: من اومدم پروفتون برام بسته بود اگه اشکالی نداره همینجا به شما تبریک میگم اینم کادو برای شما 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ از شما همشهریا انتظار نداشتم چرا نیشکی تولد منو تبریک نگفت؟ :1111: خب ما چه گناهی داریم عاخه:icon_pf (34): ما که نمیدونستیم تولدتونه تولدتون مبارک 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ از شما همشهریا انتظار نداشتم چرا نیشکی تولد منو تبریک نگفت؟ :1111: تولدت مبارک همشهری دلخور مباش 2 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ بابا به اطراف خودتون یه نگاهی بندازین ! 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ بابا به اطراف خودتون یه نگاهی بندازین ! نگاهی انداختیم کیکی رویت نشد 4 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ قصد داشتیم تاپیک جدا بزنیم که عباس زد 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ قصد داشتیم تاپیک جدا بزنیم که عباس زد اون تاپیکو از طرف همه دوستای بهار جان زدم 5 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ من میخوام کیف لپ تاپ بخرم.از کجا بخرم؟ارزونم باشه.ادرسو دقیق بدینا.نرم گم شم 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ من میخوام کیف لپ تاپ بخرم.از کجا بخرم؟ارزونم باشه.ادرسو دقیق بدینا.نرم گم شم با مترو میرید متروی فردوسی..... یا با بی آر تی [خط 4راه تهرانپارس آزادی] میدان فردوسی پیاده می شید وفتی رسیدید میدون فردوسی میرید به سمت پایین-خیابون منوچهری همه جور کیفی داره --------------------------------------- دومی هم پاساژ رضا که کلا برای لپ تاپ هست و مغازه ها اکثرا کیف هم دارن مترو ولی عصر پیاده شید یکم بالاتر-سمت چپ خیابون کلا فاصله این دو جا 1 ایستگاه مترو هست 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ من میخوام کیف لپ تاپ بخرم.از کجا بخرم؟ارزونم باشه.ادرسو دقیق بدینا.نرم گم شم بازار رضا رو دریاب در وهله اول اگر کوله میخوای که بهتره شرق تهران رو بگردی نارمک،تهرانپارس جنسهای خوبی داره...قیمتشونم بد نیس درحد بازاره با تفاوت ناچیز 4 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ بازار رضا رو دریاب در وهله اولاگر کوله میخوای که بهتره شرق تهران رو بگردی نارمک،تهرانپارس جنسهای خوبی داره...قیمتشونم بد نیس درحد بازاره با تفاوت ناچیز من نمیشناسم.دقیقا ادرس اینجارم میدین؟ ( با مترو یا بی ار تی میخوام برما) .رضام چیزی نداشتا.پارسیان بود فک کنم رفتم خوب بود باز. 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ من نمیشناسم.دقیقا ادرس اینجارم میدین؟ ( با مترو یا بی ار تی میخوام برما) .رضام چیزی نداشتا.پارسیان بود فک کنم رفتم خوب بود باز. سلام سمیه جون اتفاقا من شنبه قبل رفتم منوچهری زیر 100 که کیف نبود من خودم سه سال قبل کوله گرفتم 38 تومن همون شده بود 140!!!! خیلی گرون شده 2 لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ سلام سمیه جوناتفاقا من شنبه قبل رفتم منوچهری زیر 100 که کیف نبود من خودم سه سال قبل کوله گرفتم 38 تومن همون شده بود 140!!!! خیلی گرون شده سلاااام.یه کوله پیدا کردم 100 تومن بود.ولی میخواستم چند کارشو بگیرم.اونام بالای 120 بودن. من سر در نمیارم کدومش جنسش خوبه.هرکدوم خوشگل باشن میخرم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ سلاااام.یه کوله پیدا کردم 100 تومن بود.ولی میخواستم چند کارشو بگیرم.اونام بالای 120 بودن. من سر در نمیارم کدومش جنسش خوبه.هرکدوم خوشگل باشن میخرم:icon_pf (34): منم خیلی سر در نمیارم اما ته کیف نرم و محکم باشه که خدای نکرده، یهو بند کیف پاره شد و کیف افتاد رو زمین، تاچ تبلتت خراب نشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده