B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ به به مي بينم كه داره فعال مي شه آقا منم هسسسسسسسسسسستم باهاتون :hapydancsmil: تو كه خودت اين تاپيكو راه انداختي چرا ولش كردي به امان خدا؟! بايد يه فكر اساسي براي اين تاپيك بكنيم...حالا كه تابستونه امتحانام كه تموم شده...يه دستي به سر و گوش اين تاپيك بكشيم. 3 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ يه دستي هم رو دستو صورت من بكش 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ يه دستي هم رو دستو صورت من بكش شما خيلي بامزه ايد... 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ چرا اینقدر کم استقبال شده؟ تو يه راهي پيش پامون بذار فاطيما جونم...تو خودت تهراني هستي يا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ شما خيلي بامزه ايد... حالا چه مزه اي هستم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ حالا چه مزه اي هستم :hapydancsmil: مزه .... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ بسی عجب هوای عجیبی داره تهران 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ بسی عجب هوای عجیبی داره تهران واقعا هواي باحالي شده!!!داشتيم تو اون هواي گرم و آلوده خفه ميشديما!!!خداجون ممنون... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ تو يه راهي پيش پامون بذار فاطيما جونم...تو خودت تهراني هستي يا نه؟ منم تهرانی هستم من خودم این تاپیک رو براتون آپ نگه میدارم خوبه؟ به تنهایی؟ 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ منم تهرانی هستم من خودم این تاپیک رو براتون آپ نگه میدارم خوبه؟ به تنهایی؟ از خوب يه خورده اونورتره...بسيار بسيار عالي. قـــــــــــربــــــــون آجي برم من... همشهريه ماست ديگه...تهرونيا كلا با مرامن! 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلام . من اومدم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ سلام . من اومدم:hapydancsmil: دیر اومدیااااااا 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ همه بچه های تهران:hapydancsmil: حالتون چطوره؟ 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ همه بچه های تهران:hapydancsmil: حالتون چطوره؟ شمام دیر تشریف آوردینااااااااااا:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ شمام دیر تشریف آوردینااااااااااا:hapydancsmil: چرا دیر؟؟ آجی خودتم که نیم ساعت پیش اومدی... :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکسای تهران قدیم رو ببینید خیلی عالی ان عكسا خيلي جالب بودن..ممنون...من عكساي قديمي رو خيلي دوست دارم،حس مي كنم خودم تو اون مكان و زمان هستم. اگه میخوای عکسهای قدیمی ببینی برو پایین تر از ایستگاه مترو بهارستان یه گالری هست که فکر کنم جایی آرشیوی کاملتر ازش نداشته باشه فوق العاده اس یعنی ما درو دهاتیا رو را نمیدی؟!!:biggrin: تاج سری مهندس چرا اینقدر کم استقبال شده؟ خوب بابا یه خبری - اشاره ای .. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده