B nam o neshan 12214 ارسال شده در 15 مهر، 2012 به به مي بينم كه داره فعال مي شه آقا منم هسسسسسسسسسسستم باهاتون :hapydancsmil: تو كه خودت اين تاپيكو راه انداختي چرا ولش كردي به امان خدا؟! بايد يه فكر اساسي براي اين تاپيك بكنيم...حالا كه تابستونه امتحانام كه تموم شده...يه دستي به سر و گوش اين تاپيك بكشيم. 3
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 15 مهر، 2012 يه دستي هم رو دستو صورت من بكش شما خيلي بامزه ايد... 3
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 15 مهر، 2012 چرا اینقدر کم استقبال شده؟ تو يه راهي پيش پامون بذار فاطيما جونم...تو خودت تهراني هستي يا نه؟ 3
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2012 شما خيلي بامزه ايد... حالا چه مزه اي هستم :hapydancsmil: 2
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 16 مهر، 2012 بسی عجب هوای عجیبی داره تهران واقعا هواي باحالي شده!!!داشتيم تو اون هواي گرم و آلوده خفه ميشديما!!!خداجون ممنون... 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 16 مهر، 2012 تو يه راهي پيش پامون بذار فاطيما جونم...تو خودت تهراني هستي يا نه؟ منم تهرانی هستم من خودم این تاپیک رو براتون آپ نگه میدارم خوبه؟ به تنهایی؟ 3
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 16 مهر، 2012 منم تهرانی هستم من خودم این تاپیک رو براتون آپ نگه میدارم خوبه؟ به تنهایی؟ از خوب يه خورده اونورتره...بسيار بسيار عالي. قـــــــــــربــــــــون آجي برم من... همشهريه ماست ديگه...تهرونيا كلا با مرامن! 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 8 دی، 2012 همه بچه های تهران:hapydancsmil: حالتون چطوره؟ شمام دیر تشریف آوردینااااااااااا:hapydancsmil: 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 دی، 2012 شمام دیر تشریف آوردینااااااااااا:hapydancsmil: چرا دیر؟؟ آجی خودتم که نیم ساعت پیش اومدی... :hapydancsmil: 3
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 8 دی، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکسای تهران قدیم رو ببینید خیلی عالی ان عكسا خيلي جالب بودن..ممنون...من عكساي قديمي رو خيلي دوست دارم،حس مي كنم خودم تو اون مكان و زمان هستم. اگه میخوای عکسهای قدیمی ببینی برو پایین تر از ایستگاه مترو بهارستان یه گالری هست که فکر کنم جایی آرشیوی کاملتر ازش نداشته باشه فوق العاده اس یعنی ما درو دهاتیا رو را نمیدی؟!!:biggrin: تاج سری مهندس چرا اینقدر کم استقبال شده؟ خوب بابا یه خبری - اشاره ای .. 2
ارسال های توصیه شده