Neutron 60966 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 چندی پیش وبلاگ گفتوگوی نوکیا از کاربرانش برای شرکت در نظرسنجی دعوت کرد تا با شرکت در آن، نظرات خود را در مورد پرکاربردترین قابلیتهای تلفن همراه بعد از برقراری تماس تلفنی بیان کنند. ارسال پیام کوتاه همان طور که در نمودار نتایج میبینید ارسال پیام کوتاه بیشترین درصد آرا را به خود اختصاص داده و با کسب حدود یکچهارم آرا در صدر امکانات تلفن همراه جای گرفته است. گوشیهایی مثل نوکیا Asha 201 و دیگر گوشیهایی که از صفحهکلید کامل نرمافزاری یا سختافزاری برخوردارند به طور خاص به این منظور طراحی شدهاند که ارسال پیام را سادهتر کنند. صفحهکلیدهای کوچک QWERTY سختافزاری، گوشیها را بیشتر شبیه به یک مینی کامپیوتر کرده تا یک تلفن همراه. طبق آمار جهانی در سال ۲۰۱۰ حدود ۶٫۱ هزارمیلیارد پیام متنی ارسال شده است؛ یعنی ۱۹۲ هزار پیام در هر ثانیه! آمار وبلاگ گفتوگوی نوکیا نشان میدهد قابلیت برقراری ارتباط برای کاربران ایرانی نیز از گزینههای دیگر اهمیت بیشتری دارد. قابلیت دریافت و ارسال پیام کوتاه با کسب حدود ۲۳ درصد از آرا توانست رتبه اول را در میان قابلیتهای تلفن همراه به خود اختصاص دهد. پیشرفته شدن تلفنهای همراه و افزوده شدن قابلیتهای گوناگون در آنها به جایی رسیده که اکنون حتی از سادهترین گوشیها نیز میتوان انتظار یک دوربین معمولی و ثبت تصاویر خوب داشت. دوربینهای تلفن همراه امروزی با قابلیت حمل و نقل آسان و عکاسی و فیلمبرداری مطلوب به راحتی توانستهاند جای دوربینهای حجیم و سنگین عکاسی و فیلمبرداری را بگیرند. در نتیجه مردم بیشتر تمایل دارند به جای خرید یک دوربین دیجیتال و یک تلفن همراه ساده، یک تلفن همراه دوربیندار داشته باشند. یعنی همان بودجه را به جای اینکه صرف خرید دو دستگاه کنند، یک تلفن همراه پیشرفته با قابلیت عکاسی پیشرفته داشته باشند. چیزی که تنها میتوان از یک Nokia 808 PureView انتظار داشت. همان طور که میدانید این گوشی با برخورداری از حسگر بزرگ ۴۱ مگاپیکسل و الگوریتمهای نرمافزاری انحصاری نوکیا و لنز کارلزایس میتواند نابترین تصاویر را با جزییات دقیق نمایش دهد. تلفن همراه برای عکاسی طبق نتایج به دست آمده از نظرسنجی وبلاگ گفتوگوی نوکیا، حدود ۱۹ درصد از کاربران ایرانی استفاده از تلفن همراه برای عکاسی در هر موقعیت و مکانی را به دوربینهای عکاسی حرفهای اما دست و پا گیر ترجیح میدهند. گوش دادن به موسیقی گوش دادن به موسیقی به عنوان یک فعالیت روزانه بیشتر در میان نوجوانان دیده میشود تا افراد میانسال یا مسن. طبق نتایج مرکز تحقیقاتی Juniper موسیقی در موبایل به عنوان اصلیترین سرگرمی در تلفنهای همراه باقی میماند. این گزینه سومین قابلیت پرکاربرد در میان کاربران ایرانی تلفن همراه است. طبق آمار وبلاگ گفتوگوی نوکیا بیش از ۱۶ درصد از ایرانیها بیش از پیش به موبایلهای خود به عنوان یک ابزار همراه برای گوش دادن به موسیقی تکیه میکنند. گزینههای دیگر گزینههای دیگری چون برنامههای کاربردی، بازی، مسیریابی و وبگردی در ردههای بعدی اولویت هستند. معدود کاربرانی نیز ارسال ایمیل و مدیریت وظایف را به عنوان کاربردهای اصلی تلفن همراه میدانستند. البته اینها بستگی به موقعیت شغلی افراد و میزان ارتباط آنها با جامعه دارد. آماری که در نتیجه این نظر سنجی منتشر شده است: ارسال و دریافت پیام کوتاه ۲۲٫۸۵ درصد عکاسی و فیلمبرداری ۱۹٫۱۵ درصد گوش دادن به موسیقی ۱۶٫۱۵ درصد برنامههای کاربردی ۱۰٫۹۷ درصد بازی با موبایل ۹٫۵۶ درصد مسیریابی و نقشه ۸٫۵۷ درصد وبگردی ۷٫۱۲ درصد نوشته حمیدرضا نیکدل - گویا آی تی در نظر سنجی نواندیشان هم شرکت کنید. 23
شقایق31 40377 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 روم سیاه:icon_pf (34): 95 درصد مواقع وب گردی البته انجمن گردی 7
.FatiMa 36559 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 من بیشتر موسیقی گوش می دم بعد پیامک می فرستم بعدم از عکاسی استفاده می کنم:دی تو گوشیم کتاب هم می خونم حالا نمی دونم این شامل کدام گزینه ست! 4
poor!a 15130 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 من عکس میگیرم پیام و مکالمه هم که سر جاش گاهی میلمو چک میکنم و موسیقی گوش میدم تازگیا برنامه نویسی اندروید رو گوشیم نصبه بد نیست گاهی با گوشی مینویسم 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 شهریور، 2012 من که فقط با گوشی پیام میدم ، قبلنا گاهی باهاش کتاب میخوندم
NEGARi 9387 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 مهمترين کاربردش واسه من الارمشه ک بيدارم کنه! بقيش زياد مهم نی! 9
.FatiMa 36559 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 مهمترين کاربردش واسه من الارمشه ک بيدارم کنه!بقيش زياد مهم نی! اوا راس می گه اینم هست! 7
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 فک میکردم بلوتوث واسه ایرانیا بیشترین کاربردو داشته باشه! اسمس برام بیشترین استفاده رو داره با نوت گوشیم!همه چیزو توی گوشیم یادداشت میکنم. 7
meysam62 4529 ارسال شده در 20 مهر، 2012 متاسفانه الانه بیشترین کاربرد گوشی ، وعده کردن دختر با پسر و پسر با دختر برای اعمال غیراخلاقی است فکرشو بکنین اگه موبایل نبود چقدر فساد اخلاقی کمتر بود؟!!! البته ناگفته نمونه که عکس قضیه هم هست یعنی اگه موبایل نبود خیلی از اعمال و کارای خوب و پسندانه هم انجام نمیشد ولی قبول کنین در حال حاضر مورد اول بیشتر از دومی کابرد داره... 4
EOS 14528 ارسال شده در 21 مهر، 2012 اصولا ایرانی ها از هر چیزی به هر عنوانی که بشه استفاده می کنن به غیر از اون موردی که هدف ساخت وسیله بوده موبایل هم که یکی از مهم ترین این وسایله که تنها نقشی که در حال حاضر نداره همون تلفن همراهه ! 5
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 22 مهر، 2012 من فقط صحبت میکنم. به ندرت هم پیش میاد که از اس ام اس استفاده کنم. البته گوشیم جز این دو امکانات دیگه ای نداره. 7
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 22 مهر، 2012 گوشی و کلا موبایل ......بشدت از این فن آوری متنفرم, بشدت:(2310): مجبور نباشم اصلا سراغش نمیرم فقط تماس تلفنی خیلی خیلی ضروری و بس بعدش پرتش می کنم ته کیف یا زیر تخت یا هرجایی که جلو چشم نباشه 5
pme 3474 ارسال شده در 22 مهر، 2012 موزیییییییییک و عکاسی الانم بخاطر اتصال مکرر به کامپیوتر و دریافت ویروس کلا از کار افتاد:icon_pf (34): 4
ارسال های توصیه شده