adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۸ نه فعلا ندارم:)) عذاب وجدان نسبت به کسی؟! لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۸ نه عتیقه ای که از اجدادت بهت رسیده باشه ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۸ آینـــده مبهــم ؟؟ فکـــ کنم همه آینـــده ها تا حدود زیادی مبهمه مخصوصا تو این سبک فرهنگـــا که اکثرا همه تصمیم گیرنده و نظردهنده ونگران و ... هستن (با عنوان عاطفه ومسولیت و اهمیت و چی و چی ..) جز اون اصل کاری ?any way اعصـــآب رانندگی ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۸ تو ترافیک اصلا ولی در حالت عادی از رانندگی لذت میبرم حس شیشم قوی؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۸ نمیــدونم حس ششمه ..بدبینیه, زیادی خوش بینیه , یا چــی.. اما بلــه دارم میــل عجیبــــ و مخفــی به بیـــآن افکار واقعیـت به صورت خام (منظورم بدون تغییر و ادیت در راستای رعایت حال طرفتـــ ) ؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۸ به شـــدت میل به این موضوع دارم تصمیم برای تغییـــر ریشه ای سبکــ زندگی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۸ خیلی وقت پیش گرفتم و وسطشم یاقوت ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۸ نه ولی با امام خمینی در این زمینه شباهت داریم! الان اعصاب؟! لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۸ نه . با مداد رنگی مینویسم. جعبه موسیقی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۸ دارم آهنگی که می تونه همیشه حال و هواتو عوض کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۸ Hans Zimmer - Day One (Interstellar Soundtrack) بعدی سوال قبلی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده