Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ ندارم تاپيکه لوسه, چرته, مسخره ي, بی معنیه ي, يخه, ک چی مثلاً الان؟ همینو بگو لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ ندارم تاپيکه لوسه, چرته, مسخره ي, بی معنیه ي, يخه, ک چی مثلاً الان؟ حرص نخور نگار فکر اون بچه باش گشنس لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۸ یه زمانی بله. بصورت تحصیلی. توی مسیر انجام کارهامم بودم . ولی خب موندگار شدم . الان ندارم. نمیخوام از خانوادم دور باشم ازین خودکار چند رنگای بچگی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ رهگذر داشت به لب سیگاری گفت : آتش داری ؟! من اشاره به دلم کردم و گفتم : آری توپ فوتبال چهل تیکه ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ ندارم سوپ پای مرغ دوست داری ؟ (شکلک حالت تهوع) لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۸ اینجور چیزارو باید دیگران بگن که داریم یا نداریم انگیزه برای صبح شنبه ی پیش رو ؟ :)) لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۸ بله دارم ! نیمرو رو خیلی خوب درست میکنم قصد شرکت در انتخابات مجلس، دوم اسفند 98 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۸ بستگی به لیست نامزدها داره . یسری ملاک دارم برای خودم سوابقشونو چک میکنم اسمشونو مینویسم یا نمینویسم بهر حال { در نظر داشته باش که ترجیحا احزاب کرسی برابر داشته باشن گیس کشی هاشون هیجان انگیز تر باشه :)) } گروه خونی O (مثبت یا منفی) ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۸ عزییییز دلم ? ♡ از اخلاق و روحیه ت معلوم بود ندارم ماه گرفتگی ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۸ :)))))) شاید کاکتوس چند ساله و بزرگ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده