BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۸ کی حوصله نرمش و رانش داره اونم با...؟ من که نیستـــم ? مــودِ شناختــِ آدمای جدید تو زندگیت و ملحق شدن به گروه های جدید؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۸ آره خصوصا الان توی سراشیبی ش هستم :)) خواهری که همه جوره هواتو داره ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۸ هنوز نزدم جاده جنایتـــ ومکافاتـــ که لازمم بشــه ? خودکار همیشــه و همه جا همــراه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Anabolic 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۸ یک خودنویس همیشه دارم خریدهای قاچاق و ممنوعه ....... لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۸ در حر ریز دارم ، آخراشه! دی صدایی برای دوبله؟! 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۸ وقتایی که مطمئنم به چیزی که میگم کسی را یارای مقابله نیست واقعا :)) دوست جنوبی ... آبودانی مثلا :)) ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۸ دارم برق(از اینا که دستـــ به هر چی میزنن جرقه میزنه) ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۸ الان این لحظه نه . جوراب پام نیست جوراب شسته برای فردا ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۸ ندارم کلا به این مباحث علاقه ای ندارم اسپیکـــر ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۸ خیلی وقته ندارم التزام شفاهی یا oral ? لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ شــفاهی رو ترجیح میدم موهای سفیــد بین موهاتــ ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۸ پرگار ، نقاله و گونیا .. هی چه روزگاری بود اون روزها یادش بخیر پرگارم خونه پدرم مونده بود تا چند وقت پیش . پنیر لیقوان تو یخچال؟! لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۸ ندارم حــس آزار و اذییتـــ شــدید الان تو وجودتـــ ؟? لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده