adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۸ به صورت روزانه یا هفتگی که اصلا..ولی چند وقت یک بار یه خودکشی هایی انجام میدم:)) در کل معذب میشم ببینم شش ماه صورتم صاف و صوفه:| :دی علم در مورد ماورا 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۸ علم نه ولی علاقه مند بودم مخصوصا تو قسمت فیلم های ترسناکش! دی که البته جدیدا همونم خیلی کم شده. عینک دوم یا سوم و ..(البته شما تازه اول عینکی شدنت فک کنم هست نباید داشته باشی) لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۸ داشته باشم هم باکی نیست . از خودم مطمئنم :)) ایمنی نسبت به آبله مرغون ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۸ یعنی چی؟:)) قبلا گرفتم جای آبله مرغون توی صورت 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۸ آره منظورم همین بود. ایمنی داری دیگه ندارم حساب کتاب دقیق توی کارات؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۸ نمیــدونم یهو دیدی وسطاش یکی در اومد هیچی اینروزا بعیــد نیس آدامس همیشــه تو کیفتـــ (یا جیبت یا ماشینت یا ...) ؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۸ ندارم همه لذت خرید به همون بوتیک گردی و ایناس? علاقه زیاد به سیـــر ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۸ اصلا ! از خرید اینترنتی خوشم نمیاد + پیاز دوست دارم پوست سفید 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۸ نه عادت به ناخن جویدن یا ازین دست تیک ها ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۸ ندارم ! ناخن جویدن تیک عصبیه یا عادت ؟ بیماری مزمن لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، leo.unique گفته است : ندارم ! ناخن جویدن تیک عصبیه یا عادت ؟ بیماری مزمن یکجور اختلال عصبی هست ندارم با منتقدانت نرمش قهرمانانه ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده