.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ فکر نمیکنم علاقه به کتاب های روانشناسی؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ دارم اما مطمئن نیستم کامل متوجه شم + کینه از کسی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ کینه ندارم. ازین بازیا و اداها خوشم نمیاد و انجام نمیدم موی وز وزی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، adamak-h گفته است : بعیده داشته باشم داری خودت خبر نداری :)) وقتی تنها زندگی میکردم. خریدام دیر به دیر بود و زیاد. باید حتما میداشتم شامپوی خارجکی ؟ 1 لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ خارجکی نه : ) کتابی که خریده باشی ولی هنوز نخونده باشی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ ازینم بیشتر . با دوتا دوستای کلاس اول دبستانم موندیم رفیق تا حالا :)) جوراب به تعداد روزای هفته ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ ندارم...از جوراب متنفرم ولی چاره ای نیست باید پوشید:دی ساعت مچی؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ بهت نمیاد'-' + گوشیم دوربین داره? + اخلاق عجیب؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ دارم ! خیلی عجیب ... شخصیت با-ثبات لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ بسته ب محیطش داره تا ثبات رو چی بدونی + حوصله بحث لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ امروز نه اصلا. خیلی بی تمرکز و پریشونم اما در کل اگر اطلاعاتی داشته باشم وارد میشم نظر میدم اعتقادی به لفظ ثبات که درباره آدما به کار میره ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ من با کلمات درگیرم با عقاید هم همینطور نمیدونم چی بگم + حوصله و تحمل ادمای مختلفُ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ انرژی روحیم بالا باشه آره .. پول کافی برای یه مشهد رفتن ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده