CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ الان محو شدی کلا نمیبینمت به هر حال حداکثر دید مورچه ها هم یه محدودیتی داره دیگه. 2 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ حرص نخور بابا! این آقای ماموریت غیرممکن هرچی میگه داره برعلیه خودش حرف میزنه نمیدونم چرا... لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ حرص نخور بابا! این آقای ماموریت غیرممکن هرچی میگه داره برعلیه خودش حرف میزنه نمیدونم چرا... کدوم علیه و غیر علیه لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ من اخه کجام فولاد زره است هاااااااا این فاطمه اومده التماس التماس بیا مادر وشوهر من شو :femenist: به سهراب بگین من دیگه قصد ازدواج ندارم............می خوام ادامه تحصیل بدم و پله های ترقی رو دو تا یکی طی کنم:w888: 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ سلام سلام منم با یه هم گروهی اومدم ... البته پارسال ما تا مراحل خوبی رفتیم جلو ها .. اما یهو سر تیممون رو بردیدن.. همش به خاطر این دلال هاست! ما با گروه p A&M q شرکت میکنیم افراد گروه: [h=1]azadeh_arch _eng[/h][h=1]p mehdi q[/h] امسال پشتیبان ما سردار رویانیانه ... 4 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ بعد از یه وقفه نسبتاً طولانی سری سوم مسابقات اطلاعات عمومی رو قصد داریم که تابستون شروع کنیم. تو سری های قبلی یه مشکلی که بود معمولاً بحثایی بین تیما شکل میگرفت و آخرشم کاسه کوزه ها سر داور مسابقه میشکست یا هماهنگ کردن تیما با هم دیگه کمی سخت بود. :icon_pf (34): واسه همین این سری با تغییراتی به سبک دیگه ای برگزار میشه که واستون توضیح میدم شرایط مسابقه: اعضای هر تیم 2 نفر هستن که تا پایان مسابقه تغییر نمیکنه. با اعلام شروع زمان مسابقه، تیم ها به مدت یک هفته فرصت دارن تا سه سوال رو به همراه جواب برای داور مسابقه به صورت خصوصی ارسال کنن. سپس سوال ها در تاپیک قرار گرفته و تیم ها دو هفته فرصت دارن که جواب تمامی سوالات را در قالب یک فایل ورد به داور مسابقه به صورت خصوصی ارسال کنن. تیم هایی که سوالی رو در اختیار داوران قرار ندن نمی تونن تو مرحله پاسخ دهی هم شرکت کنن. در پایان تیم هایی که بیشترین سوالات رو درست جواب داده بشن برنده میشن. تمامی سوالات باید اطلاعات عمومی باشد و در صورتی که سوالی غیر از این رده باشد، از لیست سوالات حذف شده و طبیعتاً کار تیم طرح کننده سوال به دلیل حذف یکی از سوالهای خودشان که ساده تر بوده سخت تر خواهد بود. در نهایت به هر یک از اعضای 4تیم برتر، 400 امتیاز، 300 امتیاز و 200 امتیاز و 100 امتیاز اهدا میشه. تیم اول هم مدال مسابقات انجمن رو دریافت خواهد کرد. :icon_pf (19): اگر سوال یا پیشنهادی درباره این مسابقه داشتین تو همین تاپیک بگین. :thk: خوب حالا هر تیمی که 2نفرش مشخص شد بیاد اعلام کنه و اسم تیمشون هم تو همین تاپیک بگه. :icon_pf (17): هرگونه کل کل در این تاپیک مجاز می باشد.:w13: زمان مسابقه و آخرین مهلت ثبت نام: :w140: زمان شروع مسابقه 10 تیر 1391 خواهد بود. آخرین مهلت ثبت نام نیز یک روز قبل از شروع مسابقه یعنی 9 تیر 1391 هستش. داور مسابقه: میلاد تیم ها: تیم اول: مای نینگ اینجینیرینگز ،اعضا: آتــــــــــروس وMohammadReza : تیم دوم: *Rain* و poor!a تیم سوم: Fo.Roo.GH و shadmehrbaz تیم چهارم: prowling brain ،اعضا: mamad kh و .FatiMa : تیم پنجم: ،اعضا: Neutron و Pixie تیم ششم: ،اعضا: Bahareh.S و fatyjo0on چه استقبال كمتره امسال ...!؟ الان من برا چي بايد شركت كنم...؟ به كدامين اميد ...؟اينجانب فيتاليست دور قبل يكي يكي ...رقبا رو كنار زده رسيدم به مرحله ي فينال يك هو برق استاديوم و كشيدين !بعدم گفتن جيزه دس نزن برق ميگيردت !!اعتراض نكن...ولش كن بيكاري... الانم كه با فينالييست رقيب صحبتش شد جايزشو كه جايزه ي منه ..از من ميخواد به زور بگيره!!اي خدا به كي بگم مشكل و نيست فرياد رسي...!! 4 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ هرگونه کل کل در این تاپیک مجاز می باشد.:w13: داور مسابقه: میلاد تیم ها: تیم اول: مای نینگ اینجینیرینگز ،اعضا: آتــــــــــروس وMohammadReza : تیم دوم: *Rain* و poor!a تیم سوم: Fo.Roo.GH و shadmehrbaz تیم چهارم: prowling brain ،اعضا: mamad kh و .FatiMa : تیم پنجم: ،اعضا: Neutron و Pixie تیم ششم: ،اعضا: Bahareh.S و fatyjo0on هر گونه کل کل مجاز می باشد.......دیگه تبصره مبصره هم نداره تیم ما اسم داره لوگو هم داره 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ [/b][/b][/b] هر گونه کل کل مجاز می باشد.......دیگه تبصره مبصره هم ندارهتیم ما اسم داره لوگو هم داره هیییییییی نفس کش:icon_pf (95)::icon_pf (95)::icon_pf (95)::icon_pf (95)::icon_pf (95)::icon_pf (95)::icon_pf (95): پ لوگوی ما کوووووووووووووووووووووووووووو:w74::w74::w74::w74::w74::w74: بگم رستمو سهراب بیان سروقتت :elivg5ddfqdy8k5mocf:elivg5ddfqdy8k5mocf:elivg5ddfqdy8k5mocf:elivg5ddfqdy8k5mocf محمد بگگگگگگگم:ghd8rpyczsi4wew2e4j:ghd8rpyczsi4wew2e4j:ghd8rpyczsi4wew2e4j بچه لوگوی ما اسم تیممان پ کو هاااااااااااا تا 10000 میشمارم امدم درست حسابی سرجاششه هااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ :femenist: به سهراب بگین من دیگه قصد ازدواج ندارم............می خوام ادامه تحصیل بدم و پله های ترقی رو دو تا یکی طی کنم:w888: اخی عروسم دلت میادد ما بعدن در یاهو باهم در این مورد حرف میزنیم دیگه گیر نده 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ گروه مرداب سبز اعضا: 1-هادی ناصح 2-- Nahal - لوگو: 6 لینک به دیدگاه
hastee 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ سلام. من و ۲۲fatimah یک تیم شدیم و میخواهیم در مسابقه شرکت کنیم. 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ پست اول بروز شد و تیمایی که مشخص شدن اضافه شد. کسایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون رو مشخص نکردن: Creative City مهرآذین mission.impossible ela memmar mehdi_power shahdokht *1983* usef69 DavOOd_TiTaN دختر باران unique1366 اونایی که تیمشون مشخص شده پاشن برن تو پروفایلا هماهنگ کنن بیان اینجا اعلام کنن 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ سلام.من و ۲۲fatimah یک تیم شدیم و میخواهیم در مسابقه شرکت کنیم. لینک پروفایلشونو میذارین؟ 5 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ تیم ها: تیم اول: مای نینگ اینجینیرینگز ،اعضا: آتــــــــــروس وMohammadReza : تیم دوم: *Rain* و poor!a تیم سوم: Fo.Roo.GH و shadmehrbaz تیم چهارم: prowling brain ،اعضا: mamad kh و .FatiMa : تیم پنجم: ،اعضا: Neutron و Pixie تیم ششم: مادر شوهر و عروسش ،اعضا: Bahareh.S و fatyjo0on تیم هفتم: ،اعضا: nassimgoly و hamid_shahrsaz تیم هشتم: p A&M q ،اعضا: p mehdi q و azadeh_arch _eng تیم نهم: مرداب سبز ،اعضا: هادی ناصح و - Nahal - تیم دهم: ،اعضا: Mohammad.A و ...Urbanist... :icon_pf (34)::icon_pf (34):مستر ممد خان باز که کامل نیست!!!! کو لوگو تیممون؟؟:w02: 3 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ [/b][/b]:icon_pf (34)::icon_pf (34):مستر ممد خان باز که کامل نیست!!!![/b] کو لوگو تیممون؟؟:w02: حجت السلام علیپور تماس گرفتن گفتن مشکل اخلاقی داره باید حذف کنیم لوگوتون رو... بازیکناتون هم که موهاشون بلنده باید قبل مسابقات کوتاه کنن!! 4 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ حجت السلام علیپور تماس گرفتن گفتن مشکل اخلاقی داره باید حذف کنیم لوگوتون رو... بازیکناتون هم که موهاشون بلنده باید قبل مسابقات کوتاه کنن!! کلی گشتم تا یه لوگو با حجاب کامل یافتم....اگه لوگو رو تا فردا ساعت 11:23:54 نزارین .... ما این مسابقه رو تحریم می کنیم و جلو سایت به نشانه اعتراض خیمه می زنیم ما که مو نداریم کچلیم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ سلام با توجه به اینکه مسابقه دارای چارچوب مطمئنی نیست. نقطه سر خط بنده این مسابقه رو تحریم می کنم 5 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ سلام با توجه به اینکه مسابقه دارای چارچوب مطمئنی نیست. نقطه سر خط بنده این مسابقه رو تحریم می کنم از چه لحاظ مطمئن نیست ؟ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ منم همون کنار کنارا نگاه تون میکنم و همینطور حمایتتون میکنم!!! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده