Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ ادامه گپ های 2،3 نفره تو پروفایل. گفتم کل کل و کری خونی واسه مسابقه آزاده. نه اسپم و کل کل غیرمسابقه ای 8 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ ادامه گپ های 2،3 نفره تو پروفایل.گفتم کل کل و کری خونی واسه مسابقه آزاده. نه اسپم و کل کل غیرمسابقه ای :vahidrk: سلامممم محمد جان خوبی ؟ داداش میشه بیشتر توضیح بدی ؟ مثلا اینکه چند دقیقه زمان وقت داریم واسه ج دادن ... و کلی سوال دیگه .... ممنون میشم توضیح بدی ... راستی فلافل داریم بفرمایید بچه هااااا 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ ادامه گپ های 2،3 نفره تو پروفایل.گفتم کل کل و کری خونی واسه مسابقه آزاده. نه اسپم و کل کل غیرمسابقه ای :vahidrk: کل کلا تموم شد مستر دیر رسیدین:ws28: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ سلامممم محمد جان خوبی ؟ داداش میشه بیشتر توضیح بدی ؟ مثلا اینکه چند دقیقه زمان وقت داریم واسه ج دادن ... و کلی سوال دیگه .... ممنون میشم توضیح بدی ... راستی فلافل داریم بفرمایید بچه هااااا پست اول رو با دقت خوندین؟ یا چون زیاد بود حوصلتون نکشید بخونید روز دهم که مسابقه ها شروع میشه. تیمای شرکت کننده، سه تا سوالشون رو به همراه جواب واسه داور میفرستن. یه هفته فرصت دارن واسه اینکار. بعدش روز 17 ام داور همه سوالا رو تو تاپیک میذاره و تیما دو هفته فرصت دارن که جواب اون سوالا رو خصوصی واسه داور بفرستن. 4 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ اسم تیم ما مادر شوهر و عروسش اینم لوگو تیممون 9 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ اسم تیم ما مادر شوهر و عروسش اینم لوگو تیممون شهامت شما در داشتن بهاره به عنوان هم تیمی واقعاً قابل ستایشه!! 6 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ شهامت شما در داشتن بهاره به عنوان هم تیمی واقعاً قابل ستایشه!! هم تیمی چی نی فک کن مادر شوهرم هست 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ الان مارپل 320 کیلو اره ؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ ادامه گپ های 2،3 نفره تو پروفایل.گفتم کل کل و کری خونی واسه مسابقه آزاده. نه اسپم و کل کل غیرمسابقه ای هاااااااا شیه تاحالا توی سایت خودت اسپم کردی یککککککککک حالی میده که نگو من هرجا اسپم کردم به اندازه اینجا مزه نداده اسم تیم ما مادر شوهر و عروسش اینم لوگو تیممون ای جانم رفتی لوگو هم پیدا کردی چه نانازه قربون عروس خوش سلیقه ام برم فدای تو ناناز 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ شهامت شما در داشتن بهاره به عنوان هم تیمی واقعاً قابل ستایشه!! مسسسسسسسسسسسسیح :vahidrk:مگه من چمه هااااااااااااااااااا شاخ دارم یا دم :cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2: هم تیمی چی نی فک کن مادر شوهرم هست خو که چه مادر شوهر به این خوش تیپی نانازی دیلتم بخواه الان مارپل 320 کیلو اره ؟؟؟؟؟؟؟ اره بابا 320 کیلو بودم کم کردم شدم 60 کیلو حالا عروسم باز نپسنده شاید کم کردم شدم 10 کیلو 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ مسسسسسسسسسسسسیح :vahidrk:مگه من چمه هاااااااااااااااااااشاخ دارم یا دم :cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2: خو که چه مادر شوهر به این خوش تیپی نانازی دیلتم بخواه اره بابا 320 کیلو بودم کم کردم شدم 60 کیلو حالا عروسم باز نپسنده شاید کم کردم شدم 10 کیلو جون عجب مادر شوهرییییییییییی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ هم تیمی چی نی فک کن مادر شوهرم هست آها! این مادر فولادزره دیو که میگن ایشونن؟! مسسسسسسسسسسسسیح :vahidrk:مگه من چمه هاااااااااااااااااااشاخ دارم یا دم :cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2: چت نیست آخه؟ با نیم وجب قد و بالا مادر شوهر هم میشه واسه من... 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ منم میام. بعدا با همگروهی خدمت میرسیم 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ آقای ممد خان...رییس بزرگ بعد بگو کل کل نکنید:vahidrk: آخه بدون کل کل تایپیک می خوابه (حالا هر کل کلی باشه) . . . دوستان من میخوام توانایی هامو رو کنم من می خوام فالتونو بگیرم دوستانی که سوالاشونو طرح کردن --->سوالا با جواب رو برای من بسندم تا بگم تو مسابقه چندم میشن هم هشت پا دارم هم فیل و هم خوک البته شما می تونید رده دوم به بعد رو کسب کنید چون جایگاه اولی واسه منو مادر شوهر جونمه اول سوالاتونو برا من بفرستید و بعد از تایید خدمت رییس بزرگ قبلیه ممد کبیر:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ غصه نخور :there:یه بی سوادی ام پیدا میشه بیاد همگروه تو بشه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ داور هم مشخص شد و تو پست اول اضافه شد. میلاد 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده