mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 20 شهریور، 2012 اطلاعات عمومی به اینا میگن : [TABLE=class: multicol] [TR] [TD=align: left] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD=width: 20%, align: left] Discovery and exploration برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD=width: 20%, align: left] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD=width: 20%, align: left] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD=width: 20%, align: left] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] باز مثل دور قبل نرید از جزوه های دانشگاتون سوال در بیارید بزارید اوخخخخخ این میلاد هم حریف سر سختیه .... میلاد نمیشه بیای تو گروه ماااا بشیم سه نفررر 4
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 آقا 320 کیلویی نداشتیم؟ یا داور باید با من هم گروهی شه یا فرد محترم 320 کیلویی 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2012 پست اول بروز شد و تیمایی که مشخص شدن اضافه شد. کسایی که اعلام آمادگی کردن ولی هنوز تیمشون رو مشخص نکردن: hamid_shahrsaz Creative City azadeh_arch _eng مهرآذین ...Urbanist... mission.impossible ela memmar mehdi_power shahdokht *1983* usef69 nassimgoly هادی ناصح DavOOd_TiTaN اونایی که تیمشون مشخص شده پاشن برن تو پروفایلا هماهنگ کنن بیان اینجا اعلام کنن 6
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 ما نیز باعروسم شرکت میکنیم:4chsmu1: کسی جلو نیاد :girlhi: 4
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 پت پیس کوشی؟320 کیلو بودی دیگه؟؟؟ خودتی ایییییییش عروسم عروسای قدیم :vahidrk: 3
Creative City 1017 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 دارم پیشنهاداتو بررسی می کنم یه سوال از مدیر پایان فصل نقل و انتقالات کیه/ پیشنهاداتو ادامه بدین :ws3: 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 دارم پیشنهاداتو بررسی می کنم یه سوال از مدیر پایان فصل نقل و انتقالات کیه/ پیشنهاداتو ادامه بدین :ws3: یی زمانی توهم فانتزی نزدی شما:gnugghender: 3
Creative City 1017 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 یی زمانی توهم فانتزی نزدی شما:gnugghender: ای بابا منو پس نمیشناسی میدنی من کیم؟ . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .مامور مخصوص حاکم بزرگ !!!!!!!!!!!!!!!!!! میتیییییییییییکمان 3
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 مادر شوهر جونم....... نمی دونی داور کیه میخوام بوکوشمش:vahidrk: اگه قوم و خویش یا دوستای داورم کسی بود بگو تا چشاشو در بیارم:ws28: 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 ای بابا منو پس نمیشناسیمیدنی من کیم؟ . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .مامور مخصوص حاکم بزرگ !!!!!!!!!!!!!!!!!! میتیییییییییییکمان پلیس بین الملل اعلام کرد علامت مخصوص حاکم بزرگ توسط Creative City سرقت شده مواظب باشدی احترام نگذارید 4
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 مادر شوهر جونم....... نمی دونی داور کیه میخوام بوکوشمش:vahidrk: اگه قوم و خویش یا دوستای داورم کسی بود بگو تا چشاشو در بیارم:ws28: مادرجان این Creative City مشکوکه ازش یی بوهایی میاد پیف پیف باید حسابی حالشو جا بیاریم :gnugghender: 2
Creative City 1017 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 پلیس بین الملل اعلام کرد علامت مخصوص حاکم بزرگ توسط Creative City سرقت شده مواظب باشدی احترام نگذارید تو روبسزایاعمالت میرسونم به عبدالمالک ریگی گفتم بیاد کارتو بسازه از شرق تا غرب همه زیر دست منه تیم من تشکیل شد :ws28: هیچ کس و من هیچ کس مطالعاتش بیشتره همه هستش چون جایی برا اشتباه نمیذاره 3
Creative City 1017 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 مادرجان این Creative City مشکوکهازش یی بوهایی میاد پیف پیف باید حسابی حالشو جا بیاریم :gnugghender: 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 تو روبسزایاعمالت میرسونمبه عبدالمالک ریگی گفتم بیاد کارتو بسازه از شرق تا غرب همه زیر دست منه تیم من تشکیل شد :ws28: هیچ کس و من هیچ کس مطالعاتش بیشتره همه هستش چون جایی برا اشتباه نمیذاره بوشو بوشو من تونه نخوام وقتی با عروسم اومدیم سروقتت حالت جامیاد:vahidrk: بعدم ریگی مگه الان تو جهنم نیست باز توهم زدی مهندس نکنه با ارواح خبیثه در حال مذاکره هستی 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 شیه هاااااااا به شی میخندی نیشته ببند :icon_razz: برو حمام خو 3
Creative City 1017 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 بوشو بوشو من تونه نخوام وقتی با عروسم اومدیم سروقتت حالت جامیاد:vahidrk:بعدم ریگی مگه الان تو جهنم نیست باز توهم زدی مهندس نکنه با ارواح خبیثه در حال مذاکره هستی ترسیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دارمممممممممم رگی مرد ولی یادش هست کردستانم امثال ریگی دارم میان سرتو میبرن غربو شرقو مرکز تحت نظر منه 3
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 مامی جونم بهش گیر نده استرسی میشه خودم سپردم حالشو بگیرن من سر گنده تراشو زیر آب کردم...این بچه که زدن نداره:ws28: 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 ترسیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دارمممممممممم رگی مرد ولی یادش هست کردستانم امثال ریگی دارم میان سرتو میبرن غربو شرقو مرکز تحت نظر منه زمبه بیاد بخورتت مهندس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تو حالا بوشو یزد تا برگردی بینیم توسط باران گمنام گرفته میشن یا نه اییییییییییش سر منو رستم اینجا پس چیکارس مگه میزاره عروسم و سهراب :vahidrk: خو پس شمال و جنوبم بدین به من مامی جونم بهش گیر نده استرسی میشه خودم سپردم حالشو بگیرن من سر گنده تراشو زیر آب کردم...این بچه که زدن نداره:ws28: نه عروس گلم تو فعلا برو ابگوشت واسه سهراب بار بزار ظهری گرسنه نمونه به حال گیری کار نداشته باش این مهندس خوراک خودمه :gnugghender: 3
ارسال های توصیه شده