H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ این محمدی که من دیدم اصلا بهش نمی خوره اسم تیمش مرگ باشه محمد خودش عین مرده ها می مونه وای این تیم چه تیم کمدینی!!!!!!!!!! واقعا از این شوخیا نکنید آدم باید تا صبح بخنده چقده شما خوبین مردمو می خندونین پیشته بااااااو با هم گروهی من دُرُس صوبت کن دختر جون :vahidrk: اسم گروهم من پیشنهاد دادم ، خیلی هم قشنگه فَمیدی ؟! پیششششته 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ پیشته بااااااو با هم گروهی من دُرُس صوبت کن دختر جون :vahidrk: اسم گروهم من پیشنهاد دادم ، خیلی هم قشنگه فَمیدی ؟! پیششششته دختررررررر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ دختررررررر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! با یه کاربری دیگه اشتباه گرفتمت ( فاطم9 ) . تو کی اسمتو عوض کردی ؟ آدم راجع به هم اتاقیش اینجوری حرف میزنه ؟!! برو دنبال هم گروهی باش تا بهت ثابت کنیم مرگ ینی چی :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ منو پسر ایرونی هم، هم تیمی هستیم لوگومونم بعدا میدیم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ منو پسر ایرونی هم، هم تیمی هستیم لوگومونم بعدا میدیم تو لوگو هم باید نشانی از روح باشه هاااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ این محمدی که من دیدم اصلا بهش نمی خوره اسم تیمش مرگ باشه محمد خودش عین مرده ها می مونه وای این تیم چه تیم کمدینی!!!!!!!!!! واقعا از این شوخیا نکنید آدم باید تا صبح بخنده چقده شما خوبین مردمو می خندونین قرار نیست که هر چهره ای بهت نشون داده بشه :scared9: بیبین اگه دیدی صبح از خواب بیدار نشدی و میت شدی نگی چی شدا :evilsmile: جرأت داشتی تیمتو تشکیل میدادی تا مرگو جلوی چشمات ببینی :spiteful: یعنی همین کافیت بود: با هم گروهی من دُرُس صوبت کن دختر جون :ws28: گل گفتش :lol: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ تو لوگو هم باید نشانی از روح باشه هاااااااااااااااااااااا خودت برو درست کن...من بلد نیستم 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ مام لوگومونو بعدا میذاریم اسممون هست Roaring Waves 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ خودت برو درست کن...من بلد نیستم ای جانم اواتارت تو حلقم قصد ازدواج نداری 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ای جانم اواتارت تو حلقم قصد ازدواج نداری بیا با بزرگیاش ازدواج کن: اسپم نکن ..برو لوگو درست کن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ بیا با بزرگیاش ازدواج کن: اسپم نکن ..برو لوگو درست کن بزرگی هاش فیل تره اون عکس خودم تو پروفایلم چطوره 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ با یه کاربری دیگه اشتباه گرفتمت ( فاطم9 ) . تو کی اسمتو عوض کردی ؟ آدم راجع به هم اتاقیش اینجوری حرف میزنه ؟!! برو دنبال هم گروهی باش تا بهت ثابت کنیم مرگ ینی چی :gnugghender: یکی اسم مرگ گذاشته رو تیمش ولی خودش وقتی منو دیده دست و پاشو گم کرده ترسیده اشتباهی میگیره محمد عزیز منه ولی من از شما و محمد مرگ ندیدم ترسی هم ندیدم به نظر باید اسم تیمتونو بذارید یوگی و دوستان بهتره من به کسی افتخار هم گروهی نمیدم آخه شما دو تا می رفتین هر کدوم تو یه تیم که هر تیمی یه ضعیف داشته باشه حداقل 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ قرار نیست که هر چهره ای بهت نشون داده بشه :scared9: بیبین اگه دیدی صبح از خواب بیدار نشدی و میت شدی نگی چی شدا :evilsmile: جرأت داشتی تیمتو تشکیل میدادی تا مرگو جلوی چشمات ببینی :spiteful: یعنی همین کافیت بود: :ws28: گل گفتش :lol: فعلا که هر روز صبح من از خواب بیدارت می کنم بابا قااااااااااااااااتل محمد تو جام ملت های اروپا که طرفدار هر تیمی شدی پرید هلند بیچاره وای بدتر از این نمیشد حالا دیگه اینجا هم .........محمد ناراحتم برات بخدا افسردگی میگیری من ججوری جمعت کنم تو خوابگاه محمد خودم بهت کمک می کنم سوالا رو برات جواب میدم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ فعلا که هر روز صبح من از خواب بیدارت می کنم بابا قااااااااااااااااتل محمد تو جام ملت های اروپا که طرفدار هر تیمی شدی پرید هلند بیچاره وای بدتر از این نمیشد حالا دیگه اینجا هم .........محمد ناراحتم برات بخدا افسردگی میگیری من ججوری جمعت کنم تو خوابگاه محمد خودم بهت کمک می کنم سوالا رو برات جواب میدم دقیقاً چجوری بیدار میکنی؟ شوما که میخوای سوال جواب بدی واسه شروع یه تست آسون قدیمی میگیرم که فقط سایه مرگو ببینی :gnugghender: اولین مدرسه کارآفرینی جهان کجا ایجاد شد؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ اهای محمد اعلام نکردی پست اول 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ دقیقاً چجوری بیدار میکنی؟ شوما که میخوای سوال جواب بدی واسه شروع یه تست آسون قدیمی میگیرم که فقط سایه مرگو ببینی :gnugghender: اولین مدرسه کارآفرینی جهان کجا ایجاد شد؟ حالا که میخوای دقیق بدونی بذار بهت بگم محمد صبح بیدار میشم میبینم مثل اصلا انقد بیخالی که تکون نمیخوری حالا کجات شبیه مرگه من نمیدونم وقتی بیدار میشم از اتاق میرم بیرون ، تو از تنهایی از خ.اب می پری و میترسی تنهایی ، بعدش از ترس میای بیرون پیش من میگی جان مصطفی منو تنها نذار منم دلم واست میسوزه مدرسه کار آفرینی برا اولین بار کی درست کرد؟////هاااااااا رفتی اطلاعات غلط دادی ؟///////به تو هم میگن مدیررررررررر؟//////////برو تحقیق کن بعدش ازت انتظار نداشتم یعنی تو نمیدونی من خودم برا اولین بار این مدرسه رو تو زارچ ایجاد کردم مدارکشم موجوده !!!!!!!!! اگه قبول مداری ثابت کن حرف هیچگیم قبول ندارم 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ قرار نیست که هر چهره ای بهت نشون داده بشه :scared9: بیبین اگه دیدی صبح از خواب بیدار نشدی و میت شدی نگی چی شدا جرأت داشتی تیمتو تشکیل میدادی تا مرگو جلوی چشمات ببینی یعنی همین کافیت بود: :ws28: گل گفتش فعلا که هر روز صبح من از خواب بیدارت می کنم بابا قااااااااااااااااتل محمد تو جام ملت های اروپا که طرفدار هر تیمی شدی پرید هلند بیچاره وای بدتر از این نمیشد حالا دیگه اینجا هم .........محمد ناراحتم برات بخدا افسردگی میگیری من ججوری جمعت کنم تو خوابگاه محمد خودم بهت کمک می کنم سوالا رو برات جواب میدم شما بجای این جان فشانی ها برو همگروهیتو پیدا کن :vahidrk: دقیقاً چجوری بیدار میکنی؟ شوما که میخوای سوال جواب بدی واسه شروع یه تست آسون قدیمی میگیرم که فقط سایه مرگو ببینی :gnugghender: اولین مدرسه کارآفرینی جهان کجا ایجاد شد؟ 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ فعلا که هر روز صبح من از خواب بیدارت می کنم بابا قااااااااااااااااتل محمد تو جام ملت های اروپا که طرفدار هر تیمی شدی پرید هلند بیچاره وای بدتر از این نمیشد حالا دیگه اینجا هم .........محمد ناراحتم برات بخدا افسردگی میگیری من ججوری جمعت کنم تو خوابگاه محمد خودم بهت کمک می کنم سوالا رو برات جواب میدم فک کن. آقای استرس میخواد به دوست افسرده اش کمک کنه من طرفدار اسپانیا و ایتالیا بودم..........حال کردین تیمامو تو مسابقه هم همین گونه می ترکونمتون:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده