رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

با سلام خدمت دوستای عزیز

به نظر شما اصطلاح شهر ایرانی اسلامی اصطلاح درستیه؟

من یه تحقیق دارم راجب این موضوع انجام میدم و یه بخش از روش تحقیق هم رو اختصاص دادم به نظر خواهی از متخصصین امر شهر و شهرسازی برای همین ازتون میخام به صورت جدی نظرتون رو بگید و البته برای نظراتتون دلیل قانع کننده هم داشته باشید(نه اینکه از روی تعصب و ... نظر بدید).چون تحقیقات من تا حالا نشون داده که این اصطلاح اصلا اصطلاح درستی نیست

در ضمن اینم بگم که من اول ویژگی های شهر ایرانی رو درآوردم که تا قبل ورود اسلام به ایرانه،بعد هم ویژگی های شهر اسلامی رو بررسی کردم که بیشتر مختص شهرهایی مثل بغداد و بصره و امثالهم هستش و در نهایت میخام با بررسی برخی از شهرهای ایران که مثل سنندج ، یزد واصفهان ببینم این ویژگی ها توی این شهرها هست یا نه؟

با تشکر

در ضمن ممنون میشم اگه کسی در این ارتباط منبع معتبری داره یا میشناسه بهم معرفی کنه یا برام بفرسته.

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام

اونجا بحث شده اما تو این بحث میخایم اصولی تر بحث کنیم

هر کسی با دلیل و این که نمونه موردی باید گفته بشه

باید از مکان و فضای شهری حرف بزنیم

مثلا فلسفه شکلگیری مسجد کنار بازار به چه عنوان؟

به عنوان قرارگیری معنویات کنار درآمد و روزی حلال یا به خاطر مرکزیت به عنوان یه عنصر که بیشترین مراجعه اینجا بوده و صرفه جویی و بحث سازگاری کاربری ها و خاصیت عمومی بودن این فضا ها .

بحثو باید باز کنید خواهشا کسی نظری بحث نکنه

اینجا نظریه نداریم اینجا تحقیقاتی و پژوهشی هستش

• Like 6
لینک به دیدگاه

با سلام مجدد

من از دوست خوبم سیتی میکر به خاطر ذهن بازش و اینکه باید موضوعات رو بدون مجادله و با دلیل منطقی پیش برد تشکر میکنم.

متأسفانه تو تایپیکی که دوستمون معفی کرده فقط رو این بحث بوده که شهر ایرانی اسلامی وجود داره یا نه و بیشتر هم به صورت بحث های مغرضانه بوده

اما اینجا ما به دنبال این نیستیم که نظر خودمون رو تحمیل کنیم ما میخایم با دلیل و مدرک نشون بدیم که این اصطلاح درسته یا نه

من خودم معتقدم که این اصطلاح،اصطلاح درستی نیست و تو تایپیکای بعدی دلایلمو به صورت واضح و بدون هیچ گونه قصد و غرضی براتون عنوان میکنم

به امید روزی که خودمون باشیم نه فقط بریم تیک پرشن گلف بزنیم و ...........

با تشکر

• Like 5
لینک به دیدگاه

موضوع خیلی جالبی انتخاب کردی

چون بحث روز هم هست

من از پارسال روی این موضوع خیلی فکر کردم و یه تایپیکی هم زدیم که بچه ها در موردش بحث کنن ولی آخرش به نتیجه ای نرسیدیم

من به این نتیجه رسیدم که این اصطلاح درست نیست

البته شاید به خاطر اینکه هنوز برام روشن نیست که واقعا اصول شهرسازی ایرانی اسلامی چی هستش

این سوال رو از هر کسی بپرسی جواب صریحی بهت نمیده یا این اصطلاح رو رد میکنه یا اینکه اگه اونو قبول داشته باشه نمیتونه قانعت کنه

بحثی هم که توی این چند سال راه انداختن در واقع شهرسازی ایرانی اسلامی نیستش

چون پایه تئوری نداره و فقط میان اسمش رو میگن و یه سری ضوابط در مورد اون میارن در حالی که برای اینکه ما بیایم در مورد این اصطلاح بحث کنیم باید اول یه پایه دانشی تعریف کنیم و مشخص کنیم که تا حالا نشده

من خیلی مشتاقم این بحث ادامه پیدا کنه

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام

من قول میدم بعد این دو سه تا امتحانی که به صورت فشرده و همش پشت سر هم هستش و وقتمو گرفته هر آنچه رو که راجب این موضوع جمع کردم در اختیار افرادی مثل جوزف قرار بدم تا بتونیم خوب رو این مسئله بحث کنیم

در ضمن قول میدم تا دهم دلیل اینکه میگم این اصطلاح بی معنی هست رو هم براتون بگم

البته با سند و مدرک

• Like 4
لینک به دیدگاه
با سلام خدمت دوستای عزیز

به نظر شما اصطلاح شهر ایرانی اسلامی اصطلاح درستیه؟

من یه تحقیق دارم راجب این موضوع انجام میدم و یه بخش از روش تحقیق هم رو اختصاص دادم به نظر خواهی از متخصصین امر شهر و شهرسازی برای همین ازتون میخام به صورت جدی نظرتون رو بگید و البته برای نظراتتون دلیل قانع کننده هم داشته باشید(نه اینکه از روی تعصب و ... نظر بدید).چون تحقیقات من تا حالا نشون داده که این اصطلاح اصلا اصطلاح درستی نیست

در ضمن اینم بگم که من اول ویژگی های شهر ایرانی رو درآوردم که تا قبل ورود اسلام به ایرانه،بعد هم ویژگی های شهر اسلامی رو بررسی کردم که بیشتر مختص شهرهایی مثل بغداد و بصره و امثالهم هستش و در نهایت میخام با بررسی برخی از شهرهای ایران که مثل سنندج ، یزد واصفهان ببینم این ویژگی ها توی این شهرها هست یا نه؟

با تشکر

در ضمن ممنون میشم اگه کسی در این ارتباط منبع معتبری داره یا میشناسه بهم معرفی کنه یا برام بفرسته.

سلام

نه اصطلاح درستی نیست و منبع فارسی خاصی هم در این مورد وجود نداره ، چون اینجا ایرانه و همه چیز قابل نقد نیست.

توی تاپیکی که مهدی معرفی کرده شاید بتونید ردپایی از دلائلش رو توی پستهای بچه ها پیدا کنید.

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام

اونجا بحث شده اما تو این بحث میخایم اصولی تر بحث کنیم

هر کسی با دلیل و این که نمونه موردی باید گفته بشه

باید از مکان و فضای شهری حرف بزنیم

مثلا فلسفه شکلگیری مسجد کنار بازار به چه عنوان؟

به عنوان قرارگیری معنویات کنار درآمد و روزی حلال یا به خاطر مرکزیت به عنوان یه عنصر که بیشترین مراجعه اینجا بوده و صرفه جویی و بحث سازگاری کاربری ها و خاصیت عمومی بودن این فضا ها .

بحثو باید باز کنید خواهشا کسی نظری بحث نکنه

اینجا نظریه نداریم اینجا تحقیقاتی و پژوهشی هستش

اتفاقا من فکر می‌کنم که مشکل پژوهش‌های ما این هست که روی پایه نظری مستحکمی نمی‌ایستیم! یعنی اصلا بدون اینکه بفهمیم داریم در مورد چی بحث می‌کنیم، دنبال نمونه موردی هستیم؛ دنبال این هستیم که فقط اون قالبی که تعیین شده را تکمیل کنیم! نتیجه‌اش هم می‌شه مقالات بی سر و تهی که هر روز داره چاپ می‌شه :sigh:

یه بحث کلان داریم به اسم "شهر اسلامی" که می‌خواهیم در موردش نظر بدیم. ولی شروع بحث چیه؟ فلسفه کنار بازار بودن مسجد! در حالی که از هر لحاظی که بخواهید بررسی کنید (تاریخی، فلسفی، اجتماعی و ...) موضوع خیلی کلان‌تر از این حرفاست...

ولی واقعیت همونه که عابدی هم گفت: اینجا ایرانه! نتیجه اینکه همون فلسفه کنار بازار بودن مسجد بیشتر خریدار داره.

به هر حال این را دوستانه عرض کردم. تحقیق شماست و نظرتون محترم. فرمودید بحث نظری نباشه، بنده هم دیگه صحبتی ندارم :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...