moein.s 18984 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2012 خواهش میکنم...ولی من که حاضر نیستم برا دراز کش شدن برم پارک بانوان!!!!!!!:biggrin: می دونم مخالف داره این محیط حتی بین بانوان(حالا به هر دلیل)،خواستم بگم مسکنی که فک کردن می شه باهاش درد رو آروم کرد هم درصد مُرفینش کمه 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 18 شهریور، 2012 منم استفاده نمیکنم خیلی یعنی وقت ندارم که برم بچرخم و بگردم فقط میرم پارک هنر کنم پیاده روی میکنم 3
moein.s 18984 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2012 منم استفاده نمیکنم خیلی یعنی وقت ندارم که برم بچرخم و بگردم فقط میرم پارک هنر کنم پیاده روی میکنم وقت عنصر دیگه هست.ولی فک کنم عوامل دیگه ای پشت این زمان نداشتن باشه(مثه همون حسش نی ) چون زمان زیادی هم نمی خواد.البته اگه سر راه باشه وگرنه که عنصر زمان به خودی خود بازدارنده است 1
شــاروک 30242 ارسال شده در 18 شهریور، 2012 وقت عنصر دیگه هست.ولی فک کنم عوامل دیگه ای پشت این زمان نداشتن باشه(مثه همون حسش نی ) چون زمان زیادی هم نمی خواد.البته اگه سر راه باشه وگرنه که عنصر زمان به خودی خود بازدارنده است من تنها وقتم صرف پیاده روی میشه وقت نمیکنم با دستگاه کار کنم البته با پیاده روی به یه آرامش خاصی میرسم 2
moein.s 18984 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2012 من تنها وقتم صرف پیاده روی میشه وقت نمیکنم با دستگاه کار کنم البته با پیاده روی به یه آرامش خاصی میرسم دمه صبح و دمه غروب در این مواقع من با شما کاملا موافقم 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 18 شهریور، 2012 دمه صبح و دمه غروب در این مواقع من با شما کاملا موافقم بله.... منم همیشه بعد از ظهر ها میرم پیاده روی 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 29 آذر، 2015 سلام زیادنمی تونه کارسازباشه بعضیهاش که اصلامناسب نیست . این دستگاهاتعدادیشون باوزن خودبدنن یعنی وزن خودبدن بجای وزنه استفاده می شه.که مناب تر است ابتداباحداکثروزنه تمرین شود وبه مرور کم کنیم . بیشترشون بدن بایدثابت باشه مخصوصا درحرکات بازو وشانه که دراین وسایل نیست . ولی دوچرخش یاچندتادیگه خوبه .
ارسال های توصیه شده