moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ خواهش میکنم...ولی من که حاضر نیستم برا دراز کش شدن برم پارک بانوان!!!!!!!:biggrin: می دونم مخالف داره این محیط حتی بین بانوان(حالا به هر دلیل)،خواستم بگم مسکنی که فک کردن می شه باهاش درد رو آروم کرد هم درصد مُرفینش کمه 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ منم استفاده نمیکنم خیلی یعنی وقت ندارم که برم بچرخم و بگردم فقط میرم پارک هنر کنم پیاده روی میکنم 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ منم استفاده نمیکنم خیلی یعنی وقت ندارم که برم بچرخم و بگردم فقط میرم پارک هنر کنم پیاده روی میکنم وقت عنصر دیگه هست.ولی فک کنم عوامل دیگه ای پشت این زمان نداشتن باشه(مثه همون حسش نی ) چون زمان زیادی هم نمی خواد.البته اگه سر راه باشه وگرنه که عنصر زمان به خودی خود بازدارنده است 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ وقت عنصر دیگه هست.ولی فک کنم عوامل دیگه ای پشت این زمان نداشتن باشه(مثه همون حسش نی ) چون زمان زیادی هم نمی خواد.البته اگه سر راه باشه وگرنه که عنصر زمان به خودی خود بازدارنده است من تنها وقتم صرف پیاده روی میشه وقت نمیکنم با دستگاه کار کنم البته با پیاده روی به یه آرامش خاصی میرسم 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ من تنها وقتم صرف پیاده روی میشه وقت نمیکنم با دستگاه کار کنم البته با پیاده روی به یه آرامش خاصی میرسم دمه صبح و دمه غروب در این مواقع من با شما کاملا موافقم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ دمه صبح و دمه غروب در این مواقع من با شما کاملا موافقم بله.... منم همیشه بعد از ظهر ها میرم پیاده روی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سلام زیادنمی تونه کارسازباشه بعضیهاش که اصلامناسب نیست . این دستگاهاتعدادیشون باوزن خودبدنن یعنی وزن خودبدن بجای وزنه استفاده می شه.که مناب تر است ابتداباحداکثروزنه تمرین شود وبه مرور کم کنیم . بیشترشون بدن بایدثابت باشه مخصوصا درحرکات بازو وشانه که دراین وسایل نیست . ولی دوچرخش یاچندتادیگه خوبه . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده