!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ شرمنده مینا جان برو به کسانی که دست رسی دارن بگو سبز ها انتخاب دوم من چی ؟ پس الان خارج چارچوب شرط بستیم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ انتخاب دوم من چی ؟ پس الان خارج چارچوب شرط بستیم انتخاب دوم ؟؟؟؟؟ نه اون رو چون مدارکش موجوده اخر شب میگم انجام بشه اون 500 تا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ انتخاب دوم ؟؟؟؟؟ نه اون رو چون مدارکش موجوده اخر شب میگم انجام بشه اون 500 تا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 انتخاب دوم منظورم پرتغال هست دیگه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ انتخاب دوم منظورم پرتغال هست دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما هم تشریف ببر پیش سبز ها اون 500 تا هم خودم یه کاریش میکنم لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ از المان خوشم اصلا نمیاد ولی واسه جبران 300 امتیاز دیشب ادم هر کاری کنه موردی نداره جهنم و ضرر المان و پرتقال 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ یک ساعت مونده هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ از المان خوشم اصلا نمیادولی واسه جبران 300 امتیاز دیشب ادم هر کاری کنه موردی نداره جهنم و ضرر المان و پرتقال آی گفتی ها جبران 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ آی گفتی هاجبران منو تو و پیانیست دیشب گل کاشتیم گل میدونی چیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ منو تو و پیانیست دیشب گل کاشتیمگل میدونی چیه ؟ بابا دیشب کلا بعید ها اتفاق افتاد فکر کن روسیه حذف شد!! یونان برد!!ز یا اینطرف لهستان با اون همه تماشاگر مغلوب چک شد!! حیف شد بهله.. میدونم 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ بابا دیشب کلا بعید ها اتفاق افتاد فکر کن روسیه حذف شد!! یونان برد!!ز یا اینطرف لهستان با اون همه تماشاگر مغلوب چک شد!! حیف شد بهله.. میدونم همیشه نادر ترین ها سر من میاد تو به اتیش من سوختی من عادت دارم همیشه ساعت ده صبحه تا میگم چه نور خوبی ... یهو به طور نادری خورشید میگیره شب میشه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ بازم این ال رومن اومد لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ دیشب چقدر حال داد امشب حمید هم باهام شریک شده :vahidrk: هرچند آلمان دانمارک مساوی میشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ دیشب چقدر حال داد امشب حمید هم باهام شریک شده :vahidrk: هرچند آلمان دانمارک مساوی میشه یعنی اگر امشب دانماک از المان امتیاز بگیره که هلند حذف بشه خودم میام تک تک موهات رو میکنم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ زمان تمام شددددد افراد شرکت کننده طرفداران دانمارک El Roman, hamid_shahrsaz برد تیم المان * Ven000s *, *Mina*, اربنییست afshin-18, atusa, ayfer.a11, city maker, CleMent, Hossein.B, mehdi_power, Mr. Specific, partow, pianist, poor!a, vahid88, Yuhana برد تیم پرتغال * Ven000s *, اربنییست ayfer.a11, city maker, Hossein.B, mehdi_power, Mr. Specific, poor!a, vahid88 تیم هلند 037, afshin-18, El Roman, hamid_shahrsaz, Mohammad.A, pesare irani, pianist, Yuhana دانمارک 2 نفر المان 17 مفر پرتغال 7 نفر هلند 8 نفر لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ اگه امشبم امتیاز ازم کم شه یه جوری سایت و هک میکنم که کلا بی امتیاز شین همتون 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ خوب امشب امتیاز دشت کردم :gnugghender: هلندیا خیلی کنف شدند. هم رونالدو 2 گل زد و هم هلند هت تریک کرد 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ تاپیک باز باشه مجتبی جان تا مثل هر روز نتایج اعلام بشه و امتیاز ها کم و زیاد بشه بعد تاپیک و ببند لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ ممد کجایی پیدات نیست حال کردی گفتم رونالدو با گلاش تیمتونو نابود میکنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده