!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ آره، مخصوصا یه بازی داشت، یه فیل بود، میرفت حیونای جنگلو آزاد میکرد،اما سیو نداشت، همیشه تا مراحل آخر میرسیدم،بعد شب میشد باید خاموش میکردم،فرداش از اول باز میکردم ولی اون ایتالیا رو یادم نیست ،فقط رنگ لباسشون یادمه فیل یادم نیست تو ک المان میگرفتی اون مو زرده یادته شماره 11 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ چرا بابا کله ام تکون میخوره سوت میکشه شرط رو ببنید که شاید امروز اخرین تاپیک باشه برادر ی نصیحت ب مـــــــــال دنــیا چنگ نزن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ ای بابا .. ب مـــــــــال دنــیا چنگ نزن بسوزه مال دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ فیل یادم نیست تو ک المان میگرفتی اون مو زرده یادته شماره 11 الان واقعا انتظار داری یادم باشه؟ خیلیاشون موهاشون طلایی بود لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ برو بچ وقت داره تموم میشه هااااااااااااااااااا معلوم نیس دیگه تاپیک باشه یا نه بیاین امتیاز خیرات بدین شب عیده ه بدو بدو اتیش زدن به مالم 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ الان واقعا انتظار داری یادم باشه؟ خیلیاشون موهاشون طلایی بود :45645: البته من جدیدا ی بار با کامپیوتر بازی کردم یعنی تمام بازی هایی ک دوران بچگی بازی کرده بودم 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ برو بچ وقت داره تموم میشه هااااااااااااااااااا معلوم نیس دیگه تاپیک باشه یا نه بیاین امتیاز خیرات بدین شب عیده ه بدو بدو اتیش زدن به مالم اصلا ی کار دیگه برای جذاب تر شدن نفری 1000 تا بذاریم بی خیااااال بابا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ اصلا ی کار دیگه برای جذاب تر شدن نفری 1000 تا بذاریم بی خیااااال بابا :hapydancsmil: برا بازی هلند و پرتغال من میگم برد هلند 500 امتیاز هستی شب اخره دیگه 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ برا بازی هلند و پرتغال من میگم برد هلند 500 امتیاز هستی شب اخره دیگه با اینکه ته دلم ی جورایی هلند هست باشه 500 تا :w73: من پرتغال 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ چرا شب اخر ؟؟ مگه دیگه برگزار نمیشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ با اینکه ته دلم ی جورایی هلند هست باشه 500 تا :w73: من پرتغال با این که هلند امشب هم میبازه اما چیکار کنیم هنوز امید داریم روش کوفتت بشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ چرا شب اخر ؟؟مگه دیگه برگزار نمیشه حالا بزار ببینیم چی میشه تا اخر شب 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ با این که هلند امشب هم میبازه اما چیکار کنیم هنوز امید داریم روش کوفتت بشه :w73::w73::w73::w73: نمیشه خداکنه امشب رونالدو ی تکونی ب خودش بده من از ون پرسی میترسم 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ حالا بزار ببینیم چی میشه تا اخر شب بذارین ادامه پیدا کنه ورودی بازی فینال بشه 5000 تا 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ امید برای من پرتغال رو هم اضافه کن من هر چقدر هم میبازم باز روم کم نمیشه [h=1][/h] 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ نمیشه خداکنه امشب رونالدو ی تکونی ب خودش بده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من از ون پرسی میترسم :icon_pf (34): تنها دعام اینه که دانمارک نبره و ببازه بقیه اش به عرضه هلند ربط داره :icon_razz: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ امید برای من پرتغال رو هم اضافه کن من هر چقدر هم میبازم باز روم کم نمیشه شرمنده مینا جان برو به کسانی که دست رسی دارن بگو سبز ها 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ امید برای من پرتغال رو هم اضافه کن من هر چقدر هم میبازم باز روم کم نمیشه همینه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ بذارین ادامه پیدا کنه ورودی بازی فینال بشه 5000 تا :hapydancsmil: مشکلات زیاده و هم کاری کم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده