Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ برو بینیم بابا با اون تیم زوار دررفتتونامشب همین رونالدو گل بزنه که کف کنن رونالدو فعلاً یه کمی تک به تک زدنو تمرین کنه 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 10, align: center][TABLE] [TR=bgcolor: #4FCB45] [TD=width: 100%, align: center]يورو گروه B [/TD] [TD=width: 10%, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #686868] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]تيم[/TD] [TD=align: center]بازيها[/TD] [TD=align: center]برد[/TD] [TD=align: center]مساوی[/TD] [TD=align: center]باخت[/TD] [TD=align: center]گل زده[/TD] [TD=align: center]گل خورده[/TD] [TD=align: center]تفاضل گل[/TD] [TD=align: center]امتياز[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #dbdbdb] [TD]1[/TD] [TD]آلمان[/TD] [TD]2[/TD] [TD]2[/TD] [TD]0[/TD] [TD]0[/TD] [TD]3[/TD] [TD]1[/TD] [TD]2[/TD] [TD]6[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #ffffff] [TD]2[/TD] [TD]دانمارک[/TD] [TD]2[/TD] [TD]1[/TD] [TD]0[/TD] [TD]1[/TD] [TD]3[/TD] [TD]3[/TD] [TD]0[/TD] [TD]3[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #dbdbdb] [TD]3[/TD] [TD]پرتغال[/TD] [TD]2[/TD] [TD]1[/TD] [TD]0[/TD] [TD]1[/TD] [TD]3[/TD] [TD]3[/TD] [TD]0[/TD] [TD]3[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #ffffff] [TD]4[/TD] [TD]هلند[/TD] [TD]2[/TD] [TD]0[/TD] [TD]0[/TD] [TD]2[/TD] [TD]1[/TD] [TD]3[/TD] [TD]2-[/TD] [TD]0 [/TD] [/TR] [/TABLE] با توجه به جدول امکان داره آلمان هم صعود نکنه:icon_pf (34):اگه پرتغال و دانمارک هر کدوم 1 0 ببرن آلمان حذف میشه:icon_pf (34):بازی رو در رو که دیگه معنی نداره چون به صورت چرخشی همدیگه رو بردن میرن سر وقت تفاضل گل که همه برابره بعدش گل زده:icon_pf (34):که آلمان 3 هست اون دو تا 4:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ رونالدو فعلاً یه کمی تک به تک زدنو تمرین کنه تمرین کرده ببین امشب چطور گل میزنه... هلند شده تیم! باید میگفتی تیمی که روبن رو داره اصلا تیم به حساب نمیاد چه هلند باشه چه بایرن 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ يکشنبه 28/03/1391 ساعت : 23:15 يورو 2012 گروه B : پرتغال - هلند زنده از شبکه سه يکشنبه 28/03/1391 ساعت : 23:15 يورو 2012 گروه B : دانمارک - آلمان زنده از شبکه ورزش ای نامردااااااااااا شبکه ورزشو که فقط تهران داره:vahidrk: چقدر تبعیض 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ اگه دانمارک ببره چقد کاسبم من 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ من همیشه کوچیک بودم، تو بازیهای سگا تیم آلمانو انتخاب میکردم و در مقابل تیم داداشم که اینالیا بود همیشه میبردم، آلمان برندست لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ سلام هنوز 6 نشد ...اینجا چیکار میکنی؟تو خواب نداری !!!! 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ اگه دانمارک ببره چقد کاسبم من همون یه بارم حامد شانس اورد 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ هنوز 6 نشد ...اینجا چیکار میکنی؟تو خواب نداری !!!! خو استعلاجی گرفتم اومدم :ws3: خواب که ندارم اما درس دارم 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ خو استعلاجی گرفتم اومدم :ws3: خواب که ندارم اما درس دارم تو چه مرگت که استعلاجی گرفتی خائن دروغگو !!!! حواسم نبود تو اصلا آدم نیستی که خواب داشته باشی...بیخیال میوفتی بیا همینجا اسپم کنی بهتره:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ همون یه بارم حامد شانس اورد آلمان به تبانی معروفه 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ آلمان به تبانی معروفه باز خوبه که گفتم اگه آلمان ببازه واسه خودشم خطرناکه( #22)حالا چطور میخواد تبانی کنه 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ باز خوبه که گفتم اگه آلمان ببازه واسه خودشم خطرناکه( #22)حالا چطور میخواد تبانی کنه آلمان دو تا بازی پیش رو برده و طبق قانون بازی رو در رو بالا میاد دیگه 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ من همیشه کوچیک بودم، تو بازیهای سگا تیم آلمانو انتخاب میکردم و در مقابل تیم داداشم که اینالیا بود همیشه میبردم،:hapydancsmil: آلمان برندست :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: توام سگا بازی میکردی منم همیشه المان بودم داداشم برزیل تو ایتالیا یکی سرش باندپیچی بود یادته (البته چنتا فوتبال داریم ) 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ منم به هلند رای میدم بترکه این هلند سری قبل 150 امتیاز ازم کم کرد 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ منم به هلند رای میدم بترکه این هلند سری قبل 150 امتیاز ازم کم کرد از 25217 150 کم بشه جایی تکون نمیخوره 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ من هم روی آلمان و پرتقال شرط بستم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ توام سگا بازی میکردی منم همیشه المان بودم :hapydancsmil: داداشم برزیل :icon_razz: تو ایتالیا یکی سرش باندپیچی بود یادته (البته چنتا فوتبال داریم ) آره، مخصوصا یه بازی داشت، یه فیل بود، میرفت حیونای جنگلو آزاد میکرد،اما سیو نداشت، همیشه تا مراحل آخر میرسیدم،بعد شب میشد باید خاموش میکردم،فرداش از اول باز میکردم ولی اون ایتالیا رو یادم نیست ،فقط رنگ لباسشون یادمه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ از 25217 150 کم بشه جایی تکون نمیخوره چرا بابا کله ام تکون میخوره سوت میکشه شرط رو ببنید که شاید امروز اخرین تاپیک باشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده