pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ نحوه مسابقه رو که همه بلد هستید توضیحات اضافه نمیدم این سری رو به صورت نظر سنجی برگذار میکنیم دوستان اگر به یه بازی رای دادید و و بازی دوم شک داشتید بعدا تصمیم گرفتید که رای بدید حتما به من اطلاع بدید تا رای شما ثبت بشه جدول گروه دوم المان 6 امتیاز پرتغال 3 امتیاز دانمارک 3 امتیاز هلند 0 امتیاز تذکر طبق تصمیم مدیریت کسانی که به بیشتر از 2 تا تیم رای بدن جریمه 150 امتیاز میشوند 9 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ آلمان که نابود میکنه البته اگه با ترکیب کامل بیاد... هلند که هیچی اصلا تیم نیست پرتغال میبره... 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ هلند ؟!!!!! بیخیال بابا . . آلمان :hapydancsmil: پرتغال 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ آلمان و پرتغال برنده بازی ها هستند البته احتمال مساوی شدن بازی پرتغال و هلند هم هست. 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ آلمان جووووووووووونم که صد در صد برنده ست برنده هم نشه برای من برنده ست از اونجاییی هم که اصلاااااااااااااااااااا از رونالدو و تیمش خوشم نمیاد به هلنــــــــد رای میدم باشـــــــد که سرافرازمون کنـــد ------------------- سر یه ساعت مشخصی مثلا 8.25 یکی بیاد و امار دقیق نظرسنجی رو ثبت کنه که بعد از اون تایم دیگه تغییری نبینیم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ آلمان جووووووووووونم که صد در صد برنده ست برنده هم نشه برای من برنده ست از اونجاییی هم که اصلاااااااااااااااااااا از رونالدو و تیمش خوشم نمیاد به هلنــــــــد رای میدم باشـــــــد که سرافرازمون کنـــد ------------------- سر یه ساعت مشخصی مثلا 8.25 یکی بیاد و امار دقیق نظرسنجی رو ثبت کنه که بعد از اون تایم دیگه تغییری نبینیم رونالدو هم از تو خوشش نمیاد ولی پرتغال میبره هلند به تیم دوم ایران هم میبازه 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ رونالدو هم از تو خوشش نمیاد ولی پرتغال میبره هلند به تیم دوم ایران هم میبازه دست گلش درد نکنه احتمال برد پرتغال زیاد هم نیست ، اونم خوب خودشو نشون نداده :viannen_38: پتانسیل باخت جلو هلند رو داره اخ ک اگه هلند ببره پرتغال هم ببره عیب نداره فقط رونالدو گل نزنه 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ فقط آلــــمـــــان سبک بازیشو خیلی دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ سری پیش 300 امتیاز از دست دادم هی نمیخوام شرکت کنما؛اما باز شرکتیدم؛ آلمان و پرتقال ؛ترو خدا ببرید لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ سری پیش 300 امتیاز از دست دادم هی نمیخوام شرکت کنما؛اما باز شرکتیدم؛:icon_pf (34): آلمان و پرتقال ؛ترو خدا ببرید :5c6ipag2mnshmsf5ju3 باز خوبه اینجا امتیاز کم میشه من برگه شرکت میکردم ( بسته ب انتخابمون باید پول میدادیم ) ، همش میباختم عقده ای شده بودم ولی ی بار بردم یادمه 16 تومنی برنده شدم ، از شانسم همون شب یکی از دوستامو تو خیابون میبینم ک گویا همراش پول نبود .. منم دو دستی بهش دادم ، ازون موقع ب بعد دیگه ندیدمش پنج 6 سالی میشه 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ باز خوبه اینجا امتیاز کم میشه من برگه شرکت میکردم ( بسته ب انتخابمون باید پول میدادیم ) ، همش میباختم عقده ای شده بودم ولی ی بار بردم :hapydancsmil: یادمه 16 تومنی برنده شدم ، از شانسم همون شب یکی از دوستامو تو خیابون میبینم ک گویا همراش پول نبود .. منم دو دستی بهش دادم ، ازون موقع ب بعد دیگه ندیدمش :5c6ipag2mnshmsf5ju3 پنج 6 سالی میشه جدی؟!دادی بهش!!! چه شانسی داریاا آقا 300 امتیاز هم خیلیه که کم میشه، کلی تاپیک علمی و... میزنم این امتیازارو میگیرم ولی من هیچ وقت فوتبال نگاه نمیکردم،اما دیشب تا آخر بازیو نگاه کردم و هی دعا میکردم لهستان و روسیه گل بزنن ؛ من نمیدونستم اون دروازه بان که کلاه میذاره تو چک بازی میکنه،وگرنه مطمئن بودم چک میبره لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ جدی؟!دادی بهش!!! چه شانسی داریاا آقا 300 امتیاز هم خیلیه که کم میشه، کلی تاپیک علمی و... میزنم این امتیازارو میگیرم ولی من هیچ وقت فوتبال نگاه نمیکردم،اما دیشب تا آخر بازیو نگاه کردم و هی دعا میکردم لهستان و روسیه گل بزنن ؛ من نمیدونستم اون دروازه بان که کلاه میذاره تو چک بازی میکنه،وگرنه مطمئن بودم چک میبره اره دادم رفت .. باهاش ی ادامسم نخریدم ببینم این پوله چ مزه ایه اون دروازبانه اسمش پیتر چکِ ، خب معلومه تو چکه دیگه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ اره دادم رفت .. باهاش ی ادامش نخریدم ب این پوله چ مزه ایه :5c6ipag2mnshmsf5ju3اون دروازبانه اسمش پیتر چکِ ، خب معلومه تو چکه دیگه من اسمشو نمیدونستم، چند وقت پیش تو یه بازیه دیگه دیده بودمش ، خیلی دروازه بان خوبیه لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ هلند مي بره و صعود مي كنه ببنيد كي گفتم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ هلند با اختلاف دو گل میبره و صعود میکنه تیمی که رونالدو توش بازی کنه اصلاً تیم به حساب نمیاد. چه میخواد پرتغال باشه چه رئال. فرقی نداره. 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ تیمی که رونالدو توش بازی کنه اصلاً تیم به حساب نمیاد. چه میخواد پرتغال باشه چه رئال. فرقی نداره. اگه یه حرف حساب زده باشی تو کل عمرت همین بوده و دیگر هیچ ! 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ اگه یه حرف حساب زده باشی تو کل عمرت همین بوده و دیگر هیچ ! :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ هلند با اختلاف دو گل میبره و صعود میکنه تیمی که رونالدو توش بازی کنه اصلاً تیم به حساب نمیاد. چه میخواد پرتغال باشه چه رئال. فرقی نداره. برو بینیم بابا با اون تیم زوار دررفتتونامشب همین رونالدو گل بزنه که کف کنن 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ آلمان –دانمارک؛ شگفتيساز در مقابل غول هلند – پرتغال؛ نارنجي کمرنگ به دنبال معجزه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده