pesare irani 41805 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 نحوه مسابقه رو که همه بلد هستید توضیحات اضافه نمیدم این سری رو به صورت نظر سنجی برگذار میکنیم دوستان اگر به یه بازی رای دادید و و بازی دوم شک داشتید بعدا تصمیم گرفتید که رای بدید حتما به من اطلاع بدید تا رای شما ثبت بشه جدول گروه دوم المان 6 امتیاز پرتغال 3 امتیاز دانمارک 3 امتیاز هلند 0 امتیاز تذکر طبق تصمیم مدیریت کسانی که به بیشتر از 2 تا تیم رای بدن جریمه 150 امتیاز میشوند 9
Hossein.B 3666 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 آلمان که نابود میکنه البته اگه با ترکیب کامل بیاد... هلند که هیچی اصلا تیم نیست پرتغال میبره... 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 آلمان و پرتغال برنده بازی ها هستند البته احتمال مساوی شدن بازی پرتغال و هلند هم هست. 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 آلمان جووووووووووونم که صد در صد برنده ست برنده هم نشه برای من برنده ست از اونجاییی هم که اصلاااااااااااااااااااا از رونالدو و تیمش خوشم نمیاد به هلنــــــــد رای میدم باشـــــــد که سرافرازمون کنـــد ------------------- سر یه ساعت مشخصی مثلا 8.25 یکی بیاد و امار دقیق نظرسنجی رو ثبت کنه که بعد از اون تایم دیگه تغییری نبینیم 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 آلمان جووووووووووونم که صد در صد برنده ست برنده هم نشه برای من برنده ست از اونجاییی هم که اصلاااااااااااااااااااا از رونالدو و تیمش خوشم نمیاد به هلنــــــــد رای میدم باشـــــــد که سرافرازمون کنـــد ------------------- سر یه ساعت مشخصی مثلا 8.25 یکی بیاد و امار دقیق نظرسنجی رو ثبت کنه که بعد از اون تایم دیگه تغییری نبینیم رونالدو هم از تو خوشش نمیاد ولی پرتغال میبره هلند به تیم دوم ایران هم میبازه 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 رونالدو هم از تو خوشش نمیاد ولی پرتغال میبره هلند به تیم دوم ایران هم میبازه دست گلش درد نکنه احتمال برد پرتغال زیاد هم نیست ، اونم خوب خودشو نشون نداده :viannen_38: پتانسیل باخت جلو هلند رو داره اخ ک اگه هلند ببره پرتغال هم ببره عیب نداره فقط رونالدو گل نزنه 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 شهریور، 2012 سری پیش 300 امتیاز از دست دادم هی نمیخوام شرکت کنما؛اما باز شرکتیدم؛ آلمان و پرتقال ؛ترو خدا ببرید
!Hooman 10133 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 سری پیش 300 امتیاز از دست دادم هی نمیخوام شرکت کنما؛اما باز شرکتیدم؛:icon_pf (34): آلمان و پرتقال ؛ترو خدا ببرید :5c6ipag2mnshmsf5ju3 باز خوبه اینجا امتیاز کم میشه من برگه شرکت میکردم ( بسته ب انتخابمون باید پول میدادیم ) ، همش میباختم عقده ای شده بودم ولی ی بار بردم یادمه 16 تومنی برنده شدم ، از شانسم همون شب یکی از دوستامو تو خیابون میبینم ک گویا همراش پول نبود .. منم دو دستی بهش دادم ، ازون موقع ب بعد دیگه ندیدمش پنج 6 سالی میشه 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 شهریور، 2012 باز خوبه اینجا امتیاز کم میشه من برگه شرکت میکردم ( بسته ب انتخابمون باید پول میدادیم ) ، همش میباختم عقده ای شده بودم ولی ی بار بردم :hapydancsmil: یادمه 16 تومنی برنده شدم ، از شانسم همون شب یکی از دوستامو تو خیابون میبینم ک گویا همراش پول نبود .. منم دو دستی بهش دادم ، ازون موقع ب بعد دیگه ندیدمش :5c6ipag2mnshmsf5ju3 پنج 6 سالی میشه جدی؟!دادی بهش!!! چه شانسی داریاا آقا 300 امتیاز هم خیلیه که کم میشه، کلی تاپیک علمی و... میزنم این امتیازارو میگیرم ولی من هیچ وقت فوتبال نگاه نمیکردم،اما دیشب تا آخر بازیو نگاه کردم و هی دعا میکردم لهستان و روسیه گل بزنن ؛ من نمیدونستم اون دروازه بان که کلاه میذاره تو چک بازی میکنه،وگرنه مطمئن بودم چک میبره
!Hooman 10133 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 جدی؟!دادی بهش!!! چه شانسی داریاا آقا 300 امتیاز هم خیلیه که کم میشه، کلی تاپیک علمی و... میزنم این امتیازارو میگیرم ولی من هیچ وقت فوتبال نگاه نمیکردم،اما دیشب تا آخر بازیو نگاه کردم و هی دعا میکردم لهستان و روسیه گل بزنن ؛ من نمیدونستم اون دروازه بان که کلاه میذاره تو چک بازی میکنه،وگرنه مطمئن بودم چک میبره اره دادم رفت .. باهاش ی ادامسم نخریدم ببینم این پوله چ مزه ایه اون دروازبانه اسمش پیتر چکِ ، خب معلومه تو چکه دیگه 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 شهریور، 2012 اره دادم رفت .. باهاش ی ادامش نخریدم ب این پوله چ مزه ایه :5c6ipag2mnshmsf5ju3اون دروازبانه اسمش پیتر چکِ ، خب معلومه تو چکه دیگه من اسمشو نمیدونستم، چند وقت پیش تو یه بازیه دیگه دیده بودمش ، خیلی دروازه بان خوبیه
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 هلند با اختلاف دو گل میبره و صعود میکنه تیمی که رونالدو توش بازی کنه اصلاً تیم به حساب نمیاد. چه میخواد پرتغال باشه چه رئال. فرقی نداره. 4
Yuhana 12780 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 تیمی که رونالدو توش بازی کنه اصلاً تیم به حساب نمیاد. چه میخواد پرتغال باشه چه رئال. فرقی نداره. اگه یه حرف حساب زده باشی تو کل عمرت همین بوده و دیگر هیچ ! 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 اگه یه حرف حساب زده باشی تو کل عمرت همین بوده و دیگر هیچ ! :vahidrk: 2
Hossein.B 3666 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 هلند با اختلاف دو گل میبره و صعود میکنه تیمی که رونالدو توش بازی کنه اصلاً تیم به حساب نمیاد. چه میخواد پرتغال باشه چه رئال. فرقی نداره. برو بینیم بابا با اون تیم زوار دررفتتونامشب همین رونالدو گل بزنه که کف کنن 1
Hossein.B 3666 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 آلمان –دانمارک؛ شگفتيساز در مقابل غول هلند – پرتغال؛ نارنجي کمرنگ به دنبال معجزه 2
ارسال های توصیه شده