Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ لهستان و روسیه با نظرسنجی بهتر میشه تاپیک دستت درد نکنه امید دیگه از اسپم های بیخود راحت میشیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ لهستان و روسیه با نظرسنجی بهتر میشه تاپیک دستت درد نکنه امید دیگه از اسپم های بیخود راحت میشیم بله بهتر میشه اما یکی هم گیر میاد چهار تا گزینه رو با هم میزنه یار های پایه اسپم نیستن وگرنه .................................... 1 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ حالا ما بازی هیجانی از کجا برات پیدا کنیممیخوای زنگ بزنم به مسئول برگزاری بگم یه بازی بین آلمان و اسپانیا بذارن تا شما روش شرط ببندین که البته آلمان تو هر حالتی برنده است :hapydancsmil: دوره آخر زمونه مگه؟ فکر کن 1% آلمان جلوی اسپانیا برنده بشه.... تازه اونم آلمانی که با رنگ آبی نوشته شده باشه که دیگه دابل سولاخه!! 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ بله بهتر میشه اما یکی هم گیر میاد چهار تا گزینه رو با هم میزنه یار های پایه اسپم نیستن وگرنه .................................... اسپم داریم تا اسپم اسپم بی ادبی خوب نیست اسپم باحال باشه همه خوششون میاد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ اسپم داریم تا اسپماسپم بی ادبی خوب نیست اسپم باحال باشه همه خوششون میاد کی بیتربیتی اسپم کرده :icon_pf (34): وای وای چه کاربر های بدی :icon_pf (34): اسمشون رو بگو برم گوششون رو ببرم بزارم کف دستشون 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ یه ادمی هر 4 تا گزینه رو زده قضیه چیه؟ هر تیمی باخت جزو اون تیم حسابش کنین تا یه کم بسوزه 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ جمهوری چک و روسیه به عشق روسیه(2 تا از بهترین ها در کنار هم) 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ eyvaaaaaaaaaal 1950 emtiyaz berizin be hesabaaaaaaaaam 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ eyvaaaaaaaaaal 1950 emtiyaz berizin be hesabaaaaaaaaam بازیا چی شد؟ کی برد کی باخت؟ 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ لهستان و روسیه با نظرسنجی بهتر میشه تاپیک دستت درد نکنه امید دیگه از اسپم های بیخود راحت میشیم جفتی زدیم تو خال گند زدیم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ بازیا چی شد؟کی برد کی باخت؟ یونان و چک بردن، یونان رو فقط من درست گفتم در مقابل 12 نفر 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ یونان و چک بردن، یونان رو فقط من درست گفتم در مقابل 12 نفر یکی الان شرکت کرد ؟ 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ یونان و چک بردن، یونان رو فقط من درست گفتم در مقابل 12 نفر ایوووووووول 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ یکی الان شرکت کرد ؟ نه تا شروع بازی همین ترتیب بود، به ترتیب 5 - 10 - 2 - 13 شرکت کننده که محمد رضا به همه گزینه ها رای داده رایش حذف میشه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ برد تیم لهستان 5 33.33% * Ven000s *, MohammadReza, Mr. Specific, pianist, poor!a [*] برد تیم جمهوری چک 10 66.67% afshin-18, anthonio montana, atusa, El Roman, hamid_shahrsaz, Masih60, mehdi_power, MohammadReza, کهربا, vahid88 [*] برد تیم یونان 2 13.33% El Roman, MohammadReza [*] برد تیم روسیه 13 86.67% * Ven000s *, afshin-18, anthonio montana, atusa, hamid_shahrsaz, Hossein.B, Masih60, mehdi_power, MohammadReza, Mr. Specific, pianist, poor!a, 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ دوره آخر زمونه مگه؟ فکر کن 1% آلمان جلوی اسپانیا برنده بشه.... تازه اونم آلمانی که با رنگ آبی نوشته شده باشه که دیگه دابل سولاخه!!جوک خوبی بود رفیق دمت گرم کلی خندیدیم...100% برنده ست حالا بشینو ببین اگه اسپانیا اومد فینال ببین کی میبره... بحث انحرافی:بابا استقلال امسال شماها رو نابود کرده چه رویی دارین شماها 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ محمد رضا به خاطر تخلف در مسابقه فقط رای به یونان اون قبوله تا مسابقه کنسل نشه هیت برگذاری مسابقات :ws28: یعنی محمدرضا چه خوش شانس...:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ برد تیم لهستان 5 33.33% * Ven000s *, MohammadReza, Mr. Specific, pianist, poor!a [*] برد تیم جمهوری چک 10 66.67% afshin-18, anthonio montana, atusa, El Roman, hamid_shahrsaz, Masih60, mehdi_power, MohammadReza, کهربا, vahid88 [*] برد تیم یونان 2 13.33% El Roman, MohammadReza [*] برد تیم روسیه 13 86.67% * Ven000s *, afshin-18, anthonio montana, atusa, hamid_shahrsaz, Hossein.B, Masih60, mehdi_power, MohammadReza, Mr. Specific, pianist, poor!a, کوفتت بشه ولی حالم کردم ریسک پذیریت خوبه... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ برد تیم لهستان 5 33.33% * Ven000s *, Mr. Specific, pianist, poor!a [*] برد تیم جمهوری چک 10 66.67% afshin-18, anthonio montana, atusa, El Roman, hamid_shahrsaz, Masih60, mehdi_power, MohammadReza, کهربا, vahid88 [*] برد تیم یونان 2 13.33% El Roman, MohammadReza [*] برد تیم روسیه 13 86.67% * Ven000s *, afshin-18, anthonio montana, atusa, hamid_shahrsaz, Hossein.B, Masih60, mehdi_power, MohammadReza, Mr. Specific, pianist, poor!a, ال رومن کوفتت بشه ایشاللله خوبه خودم اومدم صدات کردم رای محمد رضا هم با توجه به تصمیم سبز ها کلا حذف میشه از نظر سنجی برندگان این نظر سنجی کسانی که روی جمهوری چک شرط بسته بودن afshin-18, anthonio montana, atusa, El Roman, hamid_shahrsaz, Masih60, mehdi_power, کهربا, vahid88 کسانی که روی یونان شرط بسته بودن El Roman, برا بازی جمهوری چک برندگان نفری 83 امتیاز میگیرند و برا بازی دوم ال رومن 1800 امتیاز میزنه به جیب 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده