moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ سلام نیت از استارت تاپیک این بود که تصاویر آثار این گروه دانمارکی رو بریزم این تو تا واسه نگاه کردن کاراشون نیاز نباشه با سرعت نت کم (البته اونا که وصلن به نت پر سرعت که هیچی)به سایت سنگینشون مراجعه کنیم و اینجوری شیم برای بالا اومدن کل کار سایز عکس ها رو کوچیک تر کردم. به مرور به شرط حضورم این تاپیک تصویری رو کامل تر می کنم. اگه دیدن به خاطر تصویری بودن باید بره تو بخش عکس های معماری هم سریعا شوتش کنین اونجا،البته گفتم شاید بعدا تصمیم گرفتم یک بیوگرافی هم بزارم تو پست اول یا توضیحی برای بعضی کارا موید باشید 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ این کارشون از جدیدترین هاست در یکی میدان های نیویورک هست و یک اثر شهری هست با موضوع روز ولنتاین و ابراز عشق. دستشون رو یک شاسی فشار می دن و قلب تو اون مکعب شکل می گیره 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ تو این شهر از کلیشه های خطی فاصله گرفتن رفتن به یک چیدمان جدید دست زدن تو دیاگرام ها مشخص هست. کاملا دسترسی ها سیرکولاسیون های پیاده و سواره با این تعریف جدید دگرگون شده 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ دوستان با عذرخواهی بعضی عکس ها مشمول ممیزی شد کم و زیادش کردیم 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ اول فک کردم مسجد هستولی در واقع یک اسکله برای نیروی دریایی هست که با یک طراحی نو تبدیل به یک فضای شهری شده 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ این کار کاملا تحت تاثیر سایت شکل گرفته،همون طور که در دیاگرام ها مشخص هست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده