moein.s 18984 ارسال شده در 15 شهریور، 2012 سلام نیت از استارت تاپیک این بود که تصاویر آثار این گروه دانمارکی رو بریزم این تو تا واسه نگاه کردن کاراشون نیاز نباشه با سرعت نت کم (البته اونا که وصلن به نت پر سرعت که هیچی)به سایت سنگینشون مراجعه کنیم و اینجوری شیم برای بالا اومدن کل کار سایز عکس ها رو کوچیک تر کردم. به مرور به شرط حضورم این تاپیک تصویری رو کامل تر می کنم. اگه دیدن به خاطر تصویری بودن باید بره تو بخش عکس های معماری هم سریعا شوتش کنین اونجا،البته گفتم شاید بعدا تصمیم گرفتم یک بیوگرافی هم بزارم تو پست اول یا توضیحی برای بعضی کارا موید باشید 4
moein.s 18984 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2012 این کارشون از جدیدترین هاست در یکی میدان های نیویورک هست و یک اثر شهری هست با موضوع روز ولنتاین و ابراز عشق. دستشون رو یک شاسی فشار می دن و قلب تو اون مکعب شکل می گیره 4
moein.s 18984 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2012 تو این شهر از کلیشه های خطی فاصله گرفتن رفتن به یک چیدمان جدید دست زدن تو دیاگرام ها مشخص هست. کاملا دسترسی ها سیرکولاسیون های پیاده و سواره با این تعریف جدید دگرگون شده 4
moein.s 18984 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2012 دوستان با عذرخواهی بعضی عکس ها مشمول ممیزی شد کم و زیادش کردیم 3
moein.s 18984 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2012 اول فک کردم مسجد هستولی در واقع یک اسکله برای نیروی دریایی هست که با یک طراحی نو تبدیل به یک فضای شهری شده 1
moein.s 18984 مالک ارسال شده در 17 شهریور، 2012 این کار کاملا تحت تاثیر سایت شکل گرفته،همون طور که در دیاگرام ها مشخص هست 1
ارسال های توصیه شده