moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ جزوه ی اول مربوط هست به آکادمی تخصصی معماری در تابستان سال 1389 و مدرس اون هم دکتر بهزادی هست. حجم فایل 3.2 مگابایت هست. جزوه دست نویس هست ولی خوش خط هست،من راحت خوندمش. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد: www.noandishaan.com 10 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ جزوه ی دوم یک پیش نویس جزوه ی تنظیم شرایط محیطی از فرهنگ طهماسبی هست. حجم فایل 4.9 مگابایت هست. جزوه به صورت تایپی و همراه با تصاویر هست . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد: www.noandishaan.com 10 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ جزوه ی سوم از یک استاد معروف که کتاب داره خودش یعنی خانوم دکتر قیابکلو این جزوه مربوط هست به سال تحصیلی 82 - 83،دست نویس هست.خوش خط هست حجم فایل هم تقربا 4 مگابایت هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد: www.noandishaan.com 8 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ passworde file chi hast???? پسورد نداره که برای اینکه زحمت پسورد وارد کردن رو به دانشجوهای تنبل مثه خودمون ندیم این کار و کردیم...تا راحت و به سهولت از مطلب استفاده کنن...یک وقت پوست دستشون چروک نشه 2 لینک به دیدگاه
elen oskoyan 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ عزیزم مبانی فیزیک ساختمان 1 2 3 رو هم داری از قیابکلو؟ 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ عزیزم مبانی فیزیک ساختمان 1 2 3 رو هم داری از قیابکلو؟ عزیزم! نداشتم..تو پیغام هم بهتون گفتم...متاسفانه اونقدرها هم کامل ندارم همه ی مطالب رو.. 1 لینک به دیدگاه
sanva zarvan 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ سلام چرا با وجود کلیک روی لینک دانلودها، من نمیتونم جزوه ها رو دانلود کنم؟؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اینم فایل Word جزوه تنظیم شرایط زمین دانشگاه آزاد قزوینه که توسط دکتر مهناز محمودی تهیه شده و از پیوست می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده