*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ در مصاحبه ای پیرامون تأثیرات سریال یوسف پیامبر(ع) ؛ «بخش اعظم جنبش مسلمانی بعد از سریال یوسف پیامبر(ع) بود. این را من نمیگویم، خودشان گفته اند که این جنبشها از الطاف خفیه سریال یوسف پیامبر(ع) بوده است.» کارگردان سریال پرمخاطب یوسف پیامبر(ع) که هر از گاهی با سخنان خود خبرساز می شود، در تازه ترین اظهارنظر گفته که تأثیر سریال یادشده باعث به راه افتادن انقلاب مصر شده است. این سایت خبری از قول “فرج الله سلحشور” نوشت: «چند وقت پیش داشتم فیلمی را نگاه میکردم که آمریکاییها درباره حضرت یوسف(ع) ساختهاند. لحظه مواجهه ایشان را با برادرانشان نشان میداد. دیدم این صحنه بسیار شبیه است به آنچه ما در سریال یوسف پیامبر(ع) برای دیدار آن حضرت و برادرانش ساخته ایم. اما آنجا هیچ حسی به آدم دست نمیداد، در حالی که در سریال یوسف پیامبر(ع) ما از دیدار این برادرها به گریه میافتادیم و اشکمان در می آمد. برای اینکه سازنده سریال یوسف(ع) این دیدار و این دوری برادرهای خطاکاری که به برادرشان بدی کردند را به خوبی میفهمد، اما آن کارگردان آمریکایی اصلاً این را نمیفهمد. او فقط به این میاندیشد که برادرها بعد از دوری حالا به هم رسیده اند و هیچ حسی پشت آن نیست.» به نوشته سایت ندای سبز آزادی، این کارگردان با بیان اینکه بحث تأثیرگذاری مهم است، افزود: «آیا واقعاً فیلم “محمد رسول الله” (ص) در دنیا کسی را مسلمان کرده است؟ اما از تاجیکستان به من گزارش دادند که بعد از پخش سریال یوسف پیامبر(ع) یک میلیون نفر به مسجدی ها اضافه شدند. دیروز آقای “شورجه” داشتند با یکسری از مصریها صحبت میکردند؛ آن ها می گفتند انقلاب مصر مدیون سریال یوسف پیامبر(ع) است. میگفتند یوسف پیامبر(ع) برای انقلاب مصر از الطاف خفیه الهی بود. دقیقاً عین این جمله را تونسیها گفتند، مردم یمن بارها گفته اند، مردم بحرین و لیبی هم دارند میگویند. اینها میگویند بخش اعظم جنبش مسلمانی بعد از سریال یوسف پیامبر(ع) بود. این را من نمیگویم، خودشان گفته اند که این جنبشها از الطاف خفیه سریال یوسف پیامبر(ع) بوده است.» 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ اگه حرف نزنه بهش میگن لال لینک به دیدگاه
merr30 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ من نمی دونم چرا از این سریال اینقد متنفر بودم ...... 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ بهش بدن فیلم محمد پیامبرم بسازه دیگه 1 لینک به دیدگاه
merr30 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ بهش بدن فیلم محمد پیامبرم بسازه دیگه حتما نقش محمدم میدن همون پسره که یوسف بود بازی کنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده