شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ بریدیم 40 امتیاز گرفتم نوش جونم مم م اما خیلی ناراحت شدم اوکراین برد جلو تلوزیون طرف دار اوکراین بودم :icon_pf (34): نوش جونموووووووووووووون:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ نوشته هام لهجه پیدا کرده :icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ ممنون آبجی گلم ببخشید دیر ازت تشکر کردم :w554: یه مشکلی واسم پیش اومده بود که با راهنمایی شقایق خانم :hxh5v6h2nsqgyuf5c8yحل شد و تونستم این صفحه رو باز کنم :mbj6ivxkw3ccem7bie7 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ ممنون آبجی گلم ببخشید دیر ازت تشکر کردم :w554: یه مشکلی واسم پیش اومده بود که با راهنمایی شقایق خانم :hxh5v6h2nsqgyuf5c8yحل شد و تونستم این صفحه رو باز کنم :mbj6ivxkw3ccem7bie7 :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: قابلی نداشت عزیزم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ چه خبر بود باز ار کوه رفته بودید بالا و رسیده بودید بابا ارتفاع که شقایق اومد اخطار داد بهتون 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ نوشته هام لهجه پیدا کرده :icon_pf (34)::icon_pf (34): چرا الکی از من تشکر میکنییییییید؟!!! عشقم اشتباه شده بود با من نبود 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: قابلی نداشت عزیزم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ من رو سوئد شرط میبندم وقت تموم شدددددددددددددددددددددددددددددددد برا شرط بندی 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ چه خبر بود باز ار کوه رفته بودید بالا و رسیده بودید بابا ارتفاع که شقایق اومد اخطار داد بهتون امید:vahidrk: نتیجه چند چند شد؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ چرا الکی از من تشکر میکنییییییید؟!!! عشقم اشتباه شده بود با من نبود چیه میخندی تو چت شده ه ه ه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ حرف مرد یکیه هنوزم رو انگلیس شرط میبندم چه ببره چه ببازه آبجی تو چشات رو ببند 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ امید:vahidrk:نتیجه چند چند شد؟ اوه اوه صاحبش اومد همه غلافش کنید هر چی تو دستاتونه الان میبینی یکی غلاف کرد و از بلندی 30 متری خورد زمین :icon_pf (34): هیچی یه 40 امتیاز کاسب شدی فرانسه 2 اوکراین صفر 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ اوه اوه صاحبش اومد همه غلافش کنید هر چی تو دستاتونه الان میبینی یکی غلاف کرد و از بلندی 30 متری خورد زمین :icon_pf (34): هیچی یه 40 امتیاز کاسب شدی فرانسه 2 اوکراین صفر چطور وقتی میبازیم 150 تا کم میشه میبریم چهل تا اضافه میشه:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ باز هم شروع شد این حرفا و کسی هم چیزی نمیگه. اصلا تحریم میکنم این سری مسابقات و شرط بندی ها رو تاپیک عمومی نباید تا این حد لوث بشه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ چطور وقتی میبازیم 150 تا کم میشه میبریم چهل تا اضافه میشه:icon_razz: چون کسانی که رو اوکراین شرط بسته بودن کم بود سه نفر بودددددددددددددددد اما اگر فرانسه میباخت اونا نفری 550 کاسب بودن چون فرانسوی ها 11 نفر بودن 11* 150 = یه عالمه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ دوست عزیز تذکر داده شد از این به بعد اگر ادامه بدن به طور کل همه تاپیکهای شرط بندی منهدم میشه و حذف میشه و یا دسترسی این دوستان به این تاپیک بسته میشه ظاهرا باید اخطار جدی داد 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ باز هم شروع شد این حرفا و کسی هم چیزی نمیگه.اصلا تحریم میکنم این سری مسابقات و شرط بندی ها رو تاپیک عمومی نباید تا این حد لوث بشه الان چی گفتیم الان یکی با یکی قهره یکی داره غلط میکنه یکی هم داره امار امتیاز ها رو میده 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ الان چی گفتیم الان یکی با یکی قهره یکی داره غلط میکنه یکی هم داره امار امتیاز ها رو میده 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ برو بچ دستمال یزدی ها غلاف تا بعد یورو :sad0: بریم کلاس دارم کلاس ش م ر شوش مولوی راه اهن 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ الان چی گفتیم الان یکی با یکی قهره یکی داره غلط میکنه یکی هم داره امار امتیاز ها رو میده راست میگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده