pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ اوکراین ----- فرانسه انگلیس ----- سوئد اول قوانین شرکت در مسابقه: 1-هرگونه کلکل کری خوندن در این تاپیک مجازه غیر از توهین کردن ومسخره کردن این خیلی مهمه خیلی پس دوستان صرفا این تاپیک جهت شاد بودنه پس جدیش نکنید در صورت مشاهده رعایت نکردن این تاپیک قفل میشه 2_کاربرانی که حداقل امتیاز شرط بندی رو داشته باشن میتونن شرکت کنند پس کاربران تازه وارد حداقل باید 100 امتیاز برای شرکت داشته باشند. 3_هر نفر تنها در هر مسابقه یکبار شرکت میکند و بعد عنوان تیم مورد علاقه بعد از ثبت در جدول به هیچ عنوان رایاون شخص عوض نمیشه اونایی که احساس میکنن ممکنه وسطش جا بزنن شرکت نکنن چون امتیاز شما از اون لحظه ای که پست میدین واعلام میکنید طرفدار کدوم تیم هستین به بانک منتقل میشه و در صورت انصراف و باخت بالاخره اون امتیاز کم میشه حتی اگر زودتر انصراف داده باشین 4_پست های ویرایش شده جزو مسابقه حساب نمیشن پس زرنگ بازی در نیارین حتی اگر پستی که زدین پاک کنید در صورتی که قبلا توسط مدیر شرط بندی دیده شده باشه وثبت شده باشه دیگه راهی برای پیچش نداره مگه اینکه من یا همکارانی که معرفی میکنم نبینن 5-اگه بخوبی تاپیک پیش بره امکانات دیگری مثل کی اولین کرنر و میزنه یا اولین خطا کدوم تیم میکنه ،آخرین اوت رو کی پرتاب میکنه و بهترین بازکین زمین مال کدوم تیمه و.... به شرط بندی اضافه میشه با امتیاز کمتر حدود 25 تا.... خب بریم سراغ مثال که همه بفهمن تو این تاپیک به جای گذاشتن پول وسط ما امتیاز میزاریم از بانک امتیاز خودمون و کسی از مدیران امتیازی به ما نمیده فقط امتیازهای مارو جا به جا میکنن دو تا تیم رو مثال میزنم ایتالیا _ اسپانیا 3نفر میان اعلام میکنن ما طرف دار تیم ایتالیا هستیم و 4 نفر هم میگن طرفدار تیم اسپانیا خب هر شرط بندی رو 150 امتیاز در نظر گرفتیم الان ایتالیا بازنده بازی میشه اون سه نفر باختن نفری 150 امتیاز از هر کدوم کم میشه 3*150=450 این 450 تقسیم بر 4 میشه نفری 113 امتیاز به هرکی گفته اسپانیا از طرف مدیران اضافه میشه چون مسابقه گروهیه ممکنه یه نفر طرفدار یه تیم باشه 5 نفر طرف دار تیم مقابل اگه اون یه نفر ببازه 150 ازش کم میشه تقسیم بر 5 میشه ولی اگه ببره 750 امتیاز بهش اضافه میشه به این میگن شرط بندی خب دیگه من جدول مسابقات و زمان پخششون رو اینجا میزارم هرکی میخواد از همین الان میتونه واسه دور مقدماتی ثبت نام کنه تا به دور حذفی برسیم و شرطا بره بالا جام ملتهای اروپا فرانسه Hossein.B / sharook / Astraea / Mr. Specific / * Ven000s * vahid88 / mission.impossible poor!a *Rain* / pesare irani hamid_shahrsaz اوکراین mehdi_power / MechJJ / bme.masood ---------------------------------- انگلیس shadmehrbaz / Astraea / atusa / Mr. Specific / pianist / * Ven000s * / vahid88 poor!a /hamid_shahrsaz/ *Rain* / anthonio montana سوئد mehdi_power / MechJJ / bme.masood / sharook / mission.impossible / pesare irani Hossein.B / 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ راستی صفحه اول و دوم اسپم ممنوع وگرنه این طوری میشه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ اییییییییییییش دوزار نمی ارزه این گروه 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ بازی اول که فرانسه بازی دومم فردا میگم 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ چرا نظرسنجی نمیزنی خب ؟ بازی اول مساوی...پس ارزش شرط بستن نداره اصن بازی دوم انگلیس ( البته اینم احتمال مساوی شدنش بالاست ... یه حسی بهم میگه انگلیس با ترکوندن اوکراین صعود خواهد کرد) پس آقا من روی انگلیـــــــــــــــــس بستما 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ انگلیسمثالت واقعا زیبا بود! این مثال کار دشمنان اسلامه چرا خودم نخوندم بودم تا حالا :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ اوکراین 1 - 2 فرانسه انگلستان 1- 0 سوئد 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ اوکراین 1 - 2 فرانسه انگلستان 1- 0 سوئد 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ احساس میکنم بازی اول مساوی بشه بازی دوم هم "انگلیس" 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ اولی فرانسه، دومی انگلیس لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ هرچند که بجز انگلیس هیچ علاقه ای به تیم های دیگه این گروه ندارم ولی بازهم واسه اینکه ریسک کرده باشم بازی اول فرانسه بازی دوم انگلیس هرچند که امیدی به هیچ کدوم ندارم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ اسم ها ثبت شد این طور که بوش میاد کسی طرفدار اوکراین نیست ال رومن کجایی که تاپیک به تو نیاز داره 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ بازی اول اوکراین... بازی دوم سوئد... 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ اهای ملت اسپم چی کجایید:w000: 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ بازی اول میگم فرانسه دومی هم بعدا که آبجیم اومد میگم 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ اهای ملت اسپم چی کجایید:w000: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ بازی اول میگم فرانسه دومی هم بعدا که آبجیم اومد میگم آبجیش کجایی...:(50): بیاید رو انگلیس شرط ببندید...:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده