رفتن به مطلب

دنیای کلیکی ...

Neutron

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 41
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نوترون من یکی تو کتم نمیره حرفات کلی باشه:w02:

برگرده بابا ببینه به چی میرسه خودش و خراب کرده اگه بخواد برگرده

من موافقم برگرده ولی به شرطی که دیگه چرت و پرتی از گذشته و توجیه و این که بخواد تلقین شما خرین شما الاغین برین درس بخونین جوجه ها بگه من پدر علم سوتی و خالی بندیم وهسته از من تشکیل شده من باقالیم و قاقالی لیم نگه ،بیاد آدم وار رفتار کنه شاید کم کم فراموش شه خریتش:sigh:

پ ن: مضمئن این پست کلیه و دل و جگر سوخته بود

تو دلت از کی سوخته به این شدت این وسط؟:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
راستي

چقد خوبه كه اينجا ابزارمون فقط يه كليكه! :banel_smiley_4:

:banel_smiley_4:

چقدر خوبه وقتی همه چيزو کامل دونستيم برداشتو قضاوت کنيم...(مخاطبم سارا نيس)

من دوستت دارم سارا:icon_gol:.

و چه حيف ک ابزار بيشتری نيس اينجا!! :))

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو دلت از کی سوخته به این شدت این وسط؟:ws28:

وسط و چی حوری مشخص کردی

نمیشه بگم اگه بگم میشه جزئی همون که موضوع کلی تاپیکه:ws28:

دلم به حال خودم سوخته که چرا باید یه آدم اینقدر با سواد باشه و من یه یه لیسانسه ای بیش نیستم و اون پرفوووسووورای بمب سوژه خنده:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
هرکی مسئول گند کاری خودشه تاپيک با مضمون کلی شما مسئولش کيه؟

تعيين تکليف؟؟؟؟؟؟ کی واسه کی تعيين تکليف کرد؟!!!! هرکی هر غلطی دلش خواست بکنه به ديگران لطف کنه کاری نداشته باشه!!!

آره واقعاً خودش تبعاتش رو بپذيره کسی نخواد واسش بزرگواری و ساده از کنارش نگذشتنو!! در بياره!

به شمای نوعی اگه هيچ ربطی نداره من به خود نوعیم اگه بخوام ربطش ميدم!

کليه, کلی ببرش جلو! شخصيش نکن!

اگه لحن من الان تنده, شما به خودت نگير, مدلشه!

دوستان بنده راجب اشخاص تو کما!!! رفته صحبتي نميکنم! سوء تفاهم نشه! هيچ ربطی به من نداره اونا چيکار کردن!:))

یا متوجه نمیشی من چی میگم یا دوست داری متوجه نشی من چی میگم :ws38:

بله هر کی هر غلطی بخواد بکنه و به دیگران کاری نداشته باشه! اگه گندکاریش واسه دیگران مشکل ایجاد کرد باید بتونه تبعاتش رو بپذیره،:w16: اون موقع خودم اندازه ی حرکتش حقشو میذارم کف دستش! هرکسی میخواد باشه . قانون "عمل و عکس العمل"

رویکرد من اینه! گفتم که همتونم راس میگین! اینم یه اظهار نظر شخص بود برای همه کسایی که نیستن! نماینده ی شمام نیستم که بخوام به نمایندگی از شما چیزی بگم! حرف دل خودمه! خودم! ادعای بزرگواری هم ندارم! همینم! پس بیخود چیزی نچسبون بهم. اوکی؟

برای دوباره زندگی کردن بدون اشتباهات گذشته...

میشه ادعا داشت کسی هیچ اشتباهی نداشته باشه!؟ :ws38:

پس هرکی اشتباه میکنه حق داره دوباره باشه.

و بار دیگر به ما هیچ ربطی نداره! اگر حرکاتش با منافع کاربرای انجمن تداخل پیدا کرد باید منتظر تبعاتش باشه! یه قانون عادلانه اس! عمل و عکس العمل!

هیچ کس هم شخصیش نکرد خودتون شخصیش کردید!

لحن شما همینه! عادت کردیم.

پ.ن: مضمون تاپیک کلیه به کما و موارد دیگه ربطی نداره :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
وسط و چی حوری مشخص کردی

نمیشه بگم اگه بگم میشه جزئی همون که موضوع کلی تاپیکه:ws28:

دلم به حال خودم سوخته که چرا باید یه آدم اینقدر با سواد باشه و من یه یه لیسانسه ای بیش نیستم و اون پرفوووسووورای بمب سوژه خنده:w02:

ای بابا ای بابا کاش موضوع جنابان پرفسور تحت تقعیب تروریستا بودن !!! اونا که سوژه خندن!

• Like 2
لینک به دیدگاه
پیشنهاد میکنم اونی که یه بار یه اشتباهی رو کرده با یه نام کاربری دیگه که فکر کنم میاد و دلیل تاپیکم همین باشه بیاد

کلی گفتما...:a030:

یه پیشنهاد دیگه تو هیچ میتینگ دیگه ای هم نیاد و نیان چون من به شخصه با پذیرایی گرم ازش استقبال میکنم کلا گفتم بدونند اونایی که سری به سر ما زدن و اینجوری ریختنمون بهم من هم خلاصه یه جوری میریزیمشون بهم:w02:

کلی گفتم جیمی :icon_gol:

میگیرم همتون رو میزنما

یه کار نکنید بزنم قفلش کنم فقط خودم پیام بذارم :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دنیای کلیکی تا وقتی که تو همین دنیا باشه هیچ اشکالی نداره که رنگ عوض کنی تا بتونی با عمل های متفاوت و عکس العمل های متقابل تجربه های مختلف کسب کنی.

ولی وقتی پا به دنیا واقعی میذاره و رنگ و لعاب واقعیتر میگیره و روزها و شبها درگیر ذهنی میشه دیگه به این سادگی ها هم نیست که بگیم اشکال نداره پاکش میکنیم.

یه موقع هایی یک حرفهایی با مشکلاتی که برای شخص مقابل بوجود میاره میتونه سرنوشت کسیو عوض کنه

بهتره یکم احساس مسئولیت بیشتری کرد.

من خودم شخصا هم ضربه خوردم و هم نا خودآگاه حرفهام سبب شر شده در صورتی که فکر میکردم اوج خیرخواهی بوده.

برای همین تصمیم گرفتم نه زیاد قاطی بشم نه زیاد اهمیت بدم فقط یه مشاهده گر باشم.

• Like 8
لینک به دیدگاه
یا متوجه نمیشی من چی میگم یا دوست داری متوجه نشی من چی میگم :ws38:

بله هر کی هر غلطی بخواد بکنه و به دیگران کاری نداشته باشه! اگه گندکاریش واسه دیگران مشکل ایجاد کرد باید بتونه تبعاتش رو بپذیره،:w16: اون موقع خودم اندازه ی حرکتش حقشو میذارم کف دستش! هرکسی میخواد باشه . قانون "عمل و عکس العمل"

رویکرد من اینه! گفتم که همتونم راس میگین! اینم یه اظهار نظر شخص بود برای همه کسایی که نیستن! نماینده ی شمام نیستم که بخوام به نمایندگی از شما چیزی بگم! حرف دل خودمه! خودم! ادعای بزرگواری هم ندارم! همینم! پس بیخود چیزی نچسبون بهم. اوکی؟

میشه ادعا داشت کسی هیچ اشتباهی نداشته باشه!؟ :ws38:

پس هرکی اشتباه میکنه حق داره دوباره باشه.

و بار دیگر به ما هیچ ربطی نداره! اگر حرکاتش با منافع کاربرای انجمن تداخل پیدا کرد باید منتظر تبعاتش باشه! یه قانون عادلانه اس! عمل و عکس العمل!

هیچ کس هم شخصیش نکرد خودتون شخصیش کردید!

لحن شما همینه! عادت کردیم.

پ.ن: مضمون تاپیک کلیه به کما و موارد دیگه ربطی نداره :banel_smiley_4:

برداشت من از تاپيک همونی بود ک گفتم.. چيزی بت چسبيد؟ برداشت منه! من! ميتونی بگی برداشتت غلطه, چرته يا هرچی! ولی من چيزی ک از حرف دل شما مشخصه رو گفتم!

ببخشيد لطف ميکنين اين جايی ک قرمز کردمو توضيح بدين! برام نامفهوم بود!

ميشه ادعا داشت اشتباه هممون شبيه هم و به يک اندازه بوده؟:ws38:

کی گفته هرکی اشتبا کرد حق داره دوباره باشه؟دوباره جملمو تکرار ميکنم هممون اشتباهاتمون در يک سطح بوده؟

شما ک تازه مدير ارشد شدی, از مديران قبلی بپرسين تا حالا کسی اخراج دائم شده؟ اين فقط سؤالی واسه مثال بود!

ميخوای يه خورده منطقی باشی؟:ws38:

من کسيو مجبور نکردم عادت کنه!:)

• Like 2
لینک به دیدگاه

هی می خوام تمرکز تاپیک رو ببرم سمت بوی خوش آشناییمون بعد میبینم نوترون این تاپیک و زدی شیطون اون همه جمله نوشتی که بگی آتی دوست دارم...آخی نوتی منم دوست دارم:banel_smiley_4:

خب این تاپیک خواه نا خواه به جزییات کشیده میشه کلی دوست داری درباره چی بگیم؟که چقدر دنیای مجازی عین واقعیته؟؟نه اصلنم این جوری نیست خیلی پیچیده تر از واقعیه عمو نوترون گل:icon_gol::w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه
برداشت من از تاپيک همونی بود ک گفتم.. چيزی بت چسبيد؟ برداشت منه! من! ميتونی بگی برداشتت غلطه, چرته يا هرچی! ولی من چيزی ک از حرف دل شما مشخصه رو گفتم!

ببخشيد لطف ميکنين اين جايی ک قرمز کردمو توضيح بدين! برام نامفهوم بود!

ميشه ادعا داشت اشتباه هممون شبيه هم و به يک اندازه بوده؟:ws38:

کی گفته هرکی اشتبا کرد حق داره دوباره باشه؟دوباره جملمو تکرار ميکنم هممون اشتباهاتمون در يک سطح بوده؟

شما ک تازه مدير ارشد شدی, از مديران قبلی بپرسين تا حالا کسی اخراج دائم شده؟ اين فقط سؤالی واسه مثال بود!

ميخوای يه خورده منطقی باشی؟:ws38:

من کسيو مجبور نکردم عادت کنه!:)

پس میگم که برداشتت غلطه. من خودم بهتر میدونم منظورم چی بوده!

دوست داری هی شخصیش کنی! خانم جان متوجه نمیشی؟!! من منظورم کلیه!! شما تو یه دونه اش بودی!!

بله اخراج دائم داشتیم.اما اجازه حضور با یه آیدی دیگه هم داده شده بهش! هیملر! رفت و برگشت و دوباره اشتباهش رو تکرار کرد و اخراج شد!

منطقی ام!

شما کسیو مجبور نمیکنی کاری کنه! اون فرد خودش عادت میکنه. :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
هی می خوام تمرکز تاپیک رو ببرم سمت بوی خوش آشناییمون بعد میبینم نوترون این تاپیک و زدی شیطون اون همه جمله نوشتی که بگی آتی دوست دارم...آخی نوتی منم دوست دارم:banel_smiley_4:

خب این تاپیک خواه نا خواه به جزییات کشیده میشه کلی دوست داری درباره چی بگیم؟که چقدر دنیای مجازی عین واقعیته؟؟نه اصلنم این جوری نیست خیلی پیچیده تر از واقعیه عمو نوترون گل:icon_gol::w02:

اصلا فرض کنیم عین واقعیت ...مگه واقعیت خیلی خوبه؟ مگه ما خیلی ادمای خوبی هستیم در روابط و در جزئیات ایجاد ارتباط؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
پس میگم که برداشتت غلطه. من خودم بهتر میدونم منظورم چی بوده!

دوست داری هی شخصیش کنی! خانم جان متوجه نمیشی؟!! من منظورم کلیه!! شما تو یه دونه اش بودی!!

بله اخراج دائم داشتیم.اما اجازه حضور با یه آیدی دیگه هم داده شده بهش! هیملر! رفت و برگشت و دوباره اشتباهش رو تکرار کرد و اخراج شد!

منطقی ام!

شما کسیو مجبور نمیکنی کاری کنه! اون فرد خودش عادت میکنه. :w16:

خب شما مختاری بگی غلط بوده ولی من ميتونم برداشتم رو باز تکرار کنم ک همونه..چون برداشت ميشه, خلاف برداشتم اثبات نشد!

مگه نميگی کليه؟؟؟؟؟ کله شما از جزها تشکيل نميشه و به کل برسه؟؟؟؟! يا نه اينم ميتونی منکر بشي؟؟!!! شما جز ب جز ديدی و کلی نوشتی يا نکنه اصلاً منظورت هيچ کدومه؟!!کلو واسه من تعريف ميکنی؟؟؟؟؟؟!!!!!

صد رحمت ب هيملر!!!!!!!!!! اون قسمت حرف من رو شما ديدی ک گفتم اشتباه با اشتباه فرق داره؟؟؟:ws38:

خيلی!

در هر صورت اگه شما از هيچی ب اين تاپيک رسيدی ک هيچ!!!!!! ولی اگه منظور خاصی داشتين اين نظرات ما بود واسه تاپيکت محمد مهدی جان :)

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه چیزیو تو این دنیای مجازی خیلی خوب فهمیدم....اینکه ما نمیتونیم کسیو تغییر بدیم.

ما فقط میتونیم تجربه های خوبمون رو به اشتراک بذاریم.

برای همین بهتره با تعصب با هم صحبت نکنیم.

نظر شخصیمونو بگیم و بریم.

با نظرات مخالفمون هم به دید احترام نگاه کنیم.

کسی که نظرش با ما مخالفه در شرایطی زندگی کرده که به اون دیدگاه رسیده و این تبادل اطلاعات وقتی بدور از تعصب باشه در بلند مدت تاثیر مثبت خودشو میذاره.

اگر کسی از احساسات دیگران سواستفاده میکنه چون نیاز به اون توجه داره...اگر دستش رو بشه برای خودش ضربۀ بزرگتریه...در واقع اومده بوده خلا درونیش رو بپوشونه ولی با خلا بزرگتری مواجه شده.

• Like 10
لینک به دیدگاه
یه چیزیو تو این دنیای مجازی خیلی خوب فهمیدم....اینکه ما نمیتونیم کسیو تغییر بدیم.

ما فقط میتونیم تجربه های خوبمون رو به اشتراک بذاریم.

برای همین بهتره با تعصب با هم صحبت نکنیم.

نظر شخصیمونو بگیم و بریم.

با نظرات مخالفمون هم به دید احترام نگاه کنیم.

کسی که نظرش با ما مخالفه در شرایطی زندگی کرده که به اون دیدگاه رسیده و این تبادل اطلاعات وقتی بدور از تعصب باشه در بلند مدت تاثیر مثبت خودشو میذاره.

اگر کسی از احساسات دیگران سواستفاده میکنه چون نیاز به اون توجه داره...اگر دستش رو بشه برای خودش ضربۀ بزرگتریه...در واقع اومده بوده خلا درونیش رو بپوشونه ولی با خلا بزرگتری مواجه شده.

مرسی فرنازی...این پست و پست قبلیت عالی بود.

دنیای کلیکی باید فقط کلیکی بمونه و با توجه به تجربیاتم، باید فقط اینجا و در همین حد باشه... اشتباه محض هست که آدم خودش و ذهنش رو با این دنیا درگیر کنه!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

من به شخصه معتقدم حضور و آشنایی بنده با تک تک شما چیزی نیست که بر حسب اتفاق باشه

بودنمون دلیل داره و شناخت ها رسالتی با خود به همراه دارند که یک روز رخ نشان میدهند

امروز صبح اتفاقی نشستم پیش مادرم که به بهانه تلوزیون درکنارش باشم

از شهرام شبپره بدم میاد ولی درست همون لحظه داشت تو مجلس ختمی حرف میزد....یه حرفی زد که نظرمو نسبت بهش به کلی تغییر داد.....اتفاقی نبود که من اون حرف رو بشنم که خیلی تاثیر داشته باشه روم اونم از کسی که آدم حسابش نمیکردم!

شاید صد تا کتاب از بهترین روانشناس ها میخوندم انقدر حالم خوب نمیشد!

ما یک روی سکه رو میبینم فقط

همینجا من بهترین دوستانم رو پیدا کردم که تو دنیای واقعیت هم همیشه کنارمن و دیگه کلیکی نیستند!

• Like 8
لینک به دیدگاه
خب شما مختاری بگی غلط بوده ولی من ميتونم برداشتم رو باز تکرار کنم ک همونه..چون برداشت ميشه, خلاف برداشتم اثبات نشد!

مگه نميگی کليه؟؟؟؟؟ کله شما از جزها تشکيل نميشه و به کل برسه؟؟؟؟! يا نه اينم ميتونی منکر بشي؟؟!!! شما جز ب جز ديدی و کلی نوشتی يا نکنه اصلاً منظورت هيچ کدومه؟!!کلو واسه من تعريف ميکنی؟؟؟؟؟؟!!!!!

صد رحمت ب هيملر!!!!!!!!!! اون قسمت حرف من رو شما ديدی ک گفتم اشتباه با اشتباه فرق داره؟؟؟:ws38:

خيلی!

در هر صورت اگه شما از هيچی ب اين تاپيک رسيدی ک هيچ!!!!!! ولی اگه منظور خاصی داشتين اين نظرات ما بود واسه تاپيکت محمد مهدی جان :)

خانم الان یکی ی لینکی رو به من معرفی کرد ... الان دیدمش!

این ب اون ربطی نداره

دیگه خودت تو محیط آکادمیک بودی ، همیشه گزینه های نامتجانس با رفتار کلی از جامعه آماری حذف میشن...

اشتباه با اشتباه فرق داره مخصوصا اگر روش پافشاری بشه. آره درس میگی...

اون اشتباه که من گفتم اشتباه در قبال من نیست! در قبال هرکی میتونه باشه حتی خودش.

این اون نیست!

• Like 3
لینک به دیدگاه

چیزی که اینجا آزار دهنده ست بنظر من قضاوتهاست!

قضاوتهای نابجا...

دنیای مجازی با دنیای حقیقی خیلی فرق داره و بنظرم انتظاراتی هم که ازش داریم باید متفاوت باشه ولی گاهی خودم اینهارو با هم قاطی میکنم و انتظاراتم بالا میره...

من هیچ دوست حقیقی اینجا ندارم و همشون مجازی هستن... :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

دنیای کلیکی خیلی دنیای خوبی هست

به شرطها وشروطها

اول این که سر هر چیز خیلی کوچیک و هر بحثی کینه به دل نگیریم

دوم اینکه باهم رفیق باشم ولی این رفاقت رو به دنیای واقعی نکشونیم من هر وقت این کار رو کردم از این کارم پشیمون شدم مثل سگ

دوم اینکه از خطاهای هم بگذریم چون خطا هرچقدر هم بزرگ باشه قابل بخشش هست

سوم اینکه برای این که خودمون رو عزیر کنیم برای خودمون یا سایر پاپوش نسازیم

که من خودم مواردش رو دیدم

کلا دنیای کلیکی باید در حد همین کلیک بمونه و بیشتر نشه:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...