رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

GO139314.jpg

در عصر گذشته کنسرت برج میلاد مازیار فلاحی به جز حاشیه های همیشگی حاشیه جالب دیگر هم داشت و آن هم این بود که پلیس با حضور در این محل به برخورد و دستگیری زنان بدحجاب پرداخت که در میان بازیگر زن مشهور (ل-الف) که به احتمال زیاد یا خانم لاله اسکندری و یا لیلا اوتادی هست نیز جر افراد بازداشت شده است. ( لیلا اوتادی بود :w16:)

qx4znad0evsiajr9slc.jpg

• Like 18
لینک به دیدگاه

اینم تصاویری از نیروهای جان بر کف تامین کننده ی امنیت اخلاقی جامعه در برج میلاد !!! :ws3:

از این به بعد با چادر و مقنعه برید تماشای کنسرت !! :ws28:

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

15.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

• Like 16
لینک به دیدگاه
GO139314.jpg

در عصر گذشته کنسرت برج میلاد مازیار فلاحی به جز حاشیه های همیشگی حاشیه جالب دیگر هم داشت و آن هم این بود که پلیس با حضور در این محل به برخورد و دستگیری زنان بدحجاب پرداخت که در میان بازیگر زن مشهور (ل-الف) که به احتمال زیاد یا خانم لاله اسکندری و یا لیلا اوتادی هست نیز جر افراد بازداشت شده است. ( لیلا اوتادی بود :w16:)

qx4znad0evsiajr9slc.jpg

اینجا که لباسش بد نیس

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینجا که لباسش بد نیس

اونا تشخیص دادن بده :w16: آستینش یه نموره کوتاهه ، موهاش بیرونه خوشگلم که هست همینا کافیه دیگه!

البته شایعه شده دلیل سی آ سی هم داشته حجابو بهونه کردن!

• Like 5
لینک به دیدگاه

رنگ لباساشون شاده چرا انقدر؟؟؟ w000.gif خجالت نمی کشن انقدر رنگی رنگی می پوشن ؟؟؟؟ w000.gif

اصلا بحث حجاب و اینا نیست .هرجا مردم میخوان چند ساعت دور هم شاد باشن میان مراسم رو به هم می ریزن :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اینم تصاویری از نیروهای جان بر کف تامین کننده ی امنیت اخلاقی جامعه در برج میلاد !!! :ws3:

از این به بعد با چادر و مقنعه برید تماشای کنسرت !! :ws28:

ببخشی یه سؤال::JC_thinking:

مگه با چادر نمیشه رفت کنسرت؟!!!!!:ydm47612zsesgift969

• Like 3
لینک به دیدگاه

با چادر میشه رفت ولی نه اینکه همه باید با چادر برن...هر کی آزاده هر جوری دلش خواست لباس بپوشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
با چادر میشه رفت ولی نه اینکه همه باید با چادر برن...هر کی آزاده هر جوری دلش خواست لباس بپوشه

ولی اینجوری که اینا میگن آدم احساس میکنه با چادر نمیشه رفت یا چادری ها اصلا کنسرت نمیرن:ws37:

لینک به دیدگاه

عوضی ها :banel_smiley_4:

بعد ما تو کوچمون دزد اومده بود 4-5 بار زنگ زدیم 110 هیچ اقدامی نکردن!! 2-3 ساعت بعد از ماجرا یه موتور پلیس از تو کوچه رد شد فقط....:banel_smiley_4:

من نمیدونم این گشت ارشادیا وقتی حقوقشونو میگیرن از گلوشونم پایین میره؟ کلی نفرین پشت سرشونه....

• Like 11
لینک به دیدگاه
ولی اینجوری که اینا میگن آدم احساس میکنه با چادر نمیشه رفت یا چادری ها اصلا کنسرت نمیرن:ws37:

شما احساساتت جریحه دار نشه عزیزم:w02:

بابایی منظوری نداشت:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

GO139314.jpg

چقدر خوشگل شده اینجا :ws3:

لیلا اوتادی خوشگله کلا" ، ولی این تیپ دیروزش نیس :ws3:

شدنش که میشه ولی اصلا عرف نیست ! موسیقی اونم از نوع عشق و عاشقونه ش با اعتقادات افراد چادری یکم تناقض داره ضمن اینکه من تا حالا اصلا همچین موردی ندیدم توی کنسرتای برج میلاد ، احتمال اینکه کسی با چادر بره کنسرت همونقدره که یکی با چادر بره عروسی

• Like 5
لینک به دیدگاه

شدنش که میشه ولی اصلا عرف نیست ! موسیقی اونم از نوع عشق و عاشقونه ش با اعتقادات افراد چادری یکم تناقض داره ضمن اینکه من تا حالا اصلا همچین موردی ندیدم توی کنسرتای برج میلاد ، احتمال اینکه کسی با چادر بره کنسرت همونقدره که یکی با چادر بره عروسی

ولی من دیدم که میرناااااا:hanghead:

هم عروسی هم کنسرت برج میلاد اونم با چادر

• Like 1
لینک به دیدگاه
ولی من دیدم که میرناااااا:hanghead:

هم عروسی هم کنسرت برج میلاد اونم با چادر

پس حتما روزایی که تو میری میان فقط !! :banel_smiley_4:

به نظر من اگرم باشن (که بعید میدونم!) تعدادشون خیلی انگشت شماره ، طرفدارای اصلی این کنسرتها همون تیپهایی هستن که دیروز پلیس دستگیرشون کرد

• Like 3
لینک به دیدگاه
پس حتما روزایی که تو میری میان فقط !! :banel_smiley_4:

به نظر من اگرم باشن (که بعید میدونم!) تعدادشون خیلی انگشت شماره ، طرفدارای اصلی این کنسرتها همون تیپهایی هستن که دیروز پلیس دستگیرشون کرد

اتفاقا من خیلی دیدم:hanghead:

کنسرت که تیپ و قیافه نمیشناسه همه قشر آدمی میرن

لینک به دیدگاه

یعنی کلا همه رو گرفتن دیگه:w58:

بعد اون وقت آب شنگولی خواننده رو کی تأمین کرده اونو نگرفتن:whistle:

باقیشون هم که رفتن تو کلی خون به جیگرشون کردند صد درصد

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...