Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ کافه کراسه اولین کافی شاپ بانوان در تهران را به مناسبت میلاد حضرت زهرا(سلام الله علیها) و در راستای خدمت به بانوان راه اندازی کرد. فضای امن و آرام و اجتماعی و شاد برای نشست های دختران و همچنین تهیه و سرو غذاهای سنتی و اسلامی از جمله مزیت های این کافه است. در حال حاضر این کافه تنها در روزهای یکشنبه برای بانوان دایر است. کافه کراسه پاتوق اهالی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است که در خیابان پورسینا میزبان بسیاری از نشستهای اهل فرهنگ و پذیرای بسیاری از دانشجویان دانشگاههای تهران بوده است.واقعا چرا و به چه منظور؟؟؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
فرشته تهرانی 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ خب اگه به بقیه کافه ها گیر ندن که شماهام باید زوج و فرد بشین اشکالی نداره.. به هر حال هنوزم دختر هایی هستن که نسبت به این مسائل هستن و دلشون میخواد رنگ کافی شاپو ببین و حالا به هزار ویک دلیل نمیرن یا نمیتونن برن!!!! چون ما همچین آدمایی هنوز داریم تو جامعه مون تامین نیازهای اونا هم مهمه... ولی گفتم! ور ندارن از پس فردا همه ی کافی شاپارو پرده بکشن از وسط یا بگن روزای زوج زنونه س روزای فرد مردونه!!! وای! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ پورسینا؟ همین که تو 16اذره؟ یا جای دیگه؟ بریم یه بار یکم بخندیم :دی 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ پورسینا؟همین که تو 16اذره؟ یا جای دیگه؟ بریم یه بار یکم بخندیم :دی این یادت نره....:girlhi: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ چرا همشون چادرین اینا؟ورود با مانتو ممنوعه؟ 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ چه حرفا برای عده ای که رو بعضی مسائل حساسن خوبه. 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ چرا همشون چادرین اینا؟ورود با مانتو ممنوعه؟ قراره M_Archi بره...خبرشو بیاره..... ولی خوب معلومه کیا میرن دیگه:پاتوق اهالی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ قراره M_Archi بره...خبرشو بیاره..... ولی خوب معلومه کیا میرن دیگه:پاتوق اهالی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی میگم مونا یه عکس هم با چادر از خودت بگیر فک کنم جایزه سال عکاسی رو ببری 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ به نظر شما واقعا دلیل وجود چنین مکانهایی یا جاهایی مثل پارک بانوان چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ چیز بدی نیست که چرا می خندین؟ به شخصه بدم نمیاد یه بارم برم جایی که هیچ نگاهی بهم زل نزده وقتی دارم یه چیزی میخورم ولی خوب می شه اگه حجاب داخل این فضا اجباری نباشه بشه شال و روسری رو نیم ساعت از سرمون برداریم موهامون کپک نزنه 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ چیز بدی نیست که چرا می خندین؟ به شخصه بدم نمیاد یه بارم برم جایی که هیچ نگاهی بهم زل نزده وقتی دارم یه چیزی میخورم ولی خوب می شه اگه حجاب داخل این فضا اجباری نباشه بشه شال و روسری رو نیم ساعت از سرمون برداریم موهامون کپک نزنه از همینش بدم میاد...پارک بانوان میتونید بدون روسری باشید....مسخره است... 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ از همینش بدم میاد...پارک بانوان میتونید بدون روسری باشید....مسخره است... از اینکه تو اون محیط راحت باشی بدت میاد ؟؟؟ پارک بانوان همه جا نداره که عزیزم...اینجا یکی داشت ولی الان دوستان ارازل اونجا هستن 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ از اینکه تو اون محیط راحت باشی بدت میاد ؟؟؟ پارک بانوان همه جا نداره که عزیزم...اینجا یکی داشت ولی الان دوستان ارازل اونجا هستن از اینکه زنها مثل عقده ای ها در محیط زنانه و محصور دور هم جمع بشند و روسری بردارن...که چی مثلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این کافه هم معلومه که کیا میرن و چیکار میکنن..... 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ این یادت نره....:girlhi: فکر نکنم اجباری باشه! الان واسه عکس اینکارو کردن! درواقع اینهارو جمع کردن اوردن اینجا ولی احتمالا باید ازاد باشه. حالا اگه پایه پیدا کنم میرم یه بار میام تعریف میکنم میگم مونا یه عکس هم با چادر از خودت بگیر فک کنم جایزه سال عکاسی رو ببری کجای کاری من دوره کاردانی دانشگاهم چادر اجباری بود! البته سر نمیکردیم بیشتر تن میکردیم! (رو دوشمون بود!) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده