شقایق31 40377 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 بعد از باران، معمولا شهد زیادی در گل ها پدید می آید که فراتر از نیازشان است. همین غذا در شرایط سخت می تواند بسیار حیاتی باشد پس بعضی از مورچه ها به صورت کلونی وارد عمل شده و آنقدر از این شهد می خورند تا شکم شان باد کند و تا مرزترکیدن برسد. در این حالت اندازه آنها به یک حبه انگور می رسد. سپس در فصل خشکسالی که غذا کمیاب می شود مورچه ها از این غذایی که در شکم ذخیره کرده اند تغذیه می کنند تا کم کم سایز شان به حد نرمال می رسد. البته آنها علاوه بر اینکه غذای خودشان را تامین می کنند،منبعی مهم برای دیگر جانوران،حتی انسان ها هستند!هر چه باشد یک حبه شهد خالص در فصل بی آب و علف ارزش فراوانی دارد. 15
Hossein.B 3666 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 بعد از باران، معمولا شهد زیادی در گل ها پدید می آید که فراتر از نیازشان است. همین غذا در شرایط سخت می تواند بسیار حیاتی باشد پس بعضی از مورچه ها به صورت کلونی وارد عمل شده و آنقدر از این شهد می خورند تا شکم شان باد کند و تا مرزترکیدن برسد. در این حالت اندازه آنها به یک حبه انگور می رسد. سپس در فصل خشکسالی که غذا کمیاب می شود مورچه ها از این غذایی که در شکم ذخیره کرده اند تغذیه می کنند تا کم کم سایز شان به حد نرمال می رسد. البته آنها علاوه بر اینکه غذای خودشان را تامین می کنند،منبعی مهم برای دیگر جانوران،حتی انسان ها هستند!هر چه باشد یک حبه شهد خالص در فصل بی آب و علف ارزش فراوانی دارد. البته عکساشو رو قبلا دیده بودم اما اینجا عکسات پوکید درست کن 2
شقایق31 40377 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2012 ویرایش کردم و اینجا اپ کردم گذاشتم پست اول میبینید؟ 5
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 ما دیدیم و به بصیرتمان اضافه گردید شاید شما هم ببینید و به بصیرتتون اضافه بشه 2
ارسال های توصیه شده